Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Vefa Otobüsü İlk Olarak Elazığ’ı Ziyaret Etti

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, 6 Şubat'ta yaşanan depremler sonrası Malatya'ya sağlanan destekler için teşekkür etmek amacıyla hazırlanan ve şehir şehir gezecek olan "Vefa Otobüsü" nün ilk durağı Elazığ oldu.

Malatya'mızı Ve Tüm Deprem Bölgemizi Hızla Ayağa Kaldıracağız

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afet Koordinasyon Merkezi, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Malatya Kuru Kayısı Lisanslı Deposu ve Borsası ile Cumhuriyet Çarşısı altında bulunan Kuyumcular Çarşısını ziyaret etti.

Milletvekili Ölmeztoprak'tan Karaciğer Nakil Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yılmaz'a Ziyaret

Karaciğer Nakil Enstitüsü 4’lü çapraz karaciğer nakli ile dünyada bir ilke daha imza attı. 5 canlı vericili karaciğer nakli ile dünyada ses getiren enstitü, karaciğer naklinde Avrupa’da birinci sırada yer alırken dünyada ise ikinci sırada bulunuyor.

Çocuklarımız Gülsün, Umut Işığı Dünyaya Yayılsın

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Kadiruşağı Mahallesinde düzenlenen "İyilik Makası" Projesi kapsamında düzenlenen aktivitelere katılan çocuklar, gönüllerince eğlenip güzel bir gün yaşadı.

Başkan Gürkan Bizim Görevimiz Bu Şehre Hizmet Etmektir.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesine bağlı Duranlar ve Göktarla Mahallelerini ziyaret etti.

Milletvekili Ölmeztoprak, Yerinde Dönüşümü Anlattı

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, TV Programına katılarak Yerinde Dönüşüm, Hak Sahipliği süreçleri hakkında değerlendirmelerde bulunarak, Afet Konutlarında yapmış olduğu incelemelerden bahsetti.

Başkan Çınar Yakınca TOKİ Konutlarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Müjdeyi Verdi' Yakınca TOKİ Konutları Bu Yılın Sonunda Teslim Edilecek'

Başkan Çınar' UNDP'nin Desteklerini Asla Unutmayacağız

UNDP Birleşmiş Milletler Kalkınma Programından Yeşilyurt Belediyesine 110 Adet Çöp Konteyneri Hibe Edildi

Gürkan: Sadece Malatya’da Değil Bölgedeki Çölyak Hastalarına Da Ulaştırılacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Ekmek ve Yemek fabrikasında incelemelerde bulunarak, çölyak hastaları için glütensiz ekmek üretiminin başladığını söyledi.

Başkan Güder' Görüşmelerimizin Ardından En Kısa Sürede Tamamlanacak'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Eskimalatya yolunun 3-7 kilometreleri arasında yürütülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Başkan Güngör; Tarım Ürünlerimizin İhracattaki Payı Artıyor

Türkoğlu’nda ‘Hasat Edilen Domatesin Kurutulup İhracata Hazır Hale Getirilmesi’ programına katılan Başkan Güngör, “Tarım ürünlerimizin ihracatından mutluluk duyuyoruz.

MHP'den Malatya'daki Basın Kuruluşlarına Ziyaret

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül Basın Kuruluşlarını ziyaret etti.

Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmelere 700 Bin Dolarlık Hibe Kredi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP)Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştüler.

Başkan Çınar, Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezindeki Çalışmaları İnceledi

“Sanatsal ve Kültürel Kurslarımızla Herkesin Hayatına Güzel Dokunuşlarda Bulunuyoruz”

Milletvekili Ölmeztoprak’an MESOB Başkanı Keskin’e Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, sorun ve talepler konusunda istişarede bulundu.

Başkan Güder:' Muharrem Ayı Dayanışma ve Paylaşmadır'

Battalgazi Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla geleneksel hale getirilen aşure etkinliği bu yılda devam etti.

Yeşilyurt Belediyesi Kentsel Dönüşüm Yatırımlarına Bir Yenisini Daha Eklemeye Hazırlanıyor

Kiltepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ve Yenileme Projesi

Başkan Gürkan Malatya Genelinde 2500 Uygulama Projemizin Yüzde 90'ını Bitirdik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Hulusi Şahin Orduzu Bölgesinde yeni yapılan Polis Evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Battalgazi Belediyesi Meclisi, 5 Gündem Maddesini Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, toplam 5 gündem maddesini görüştü.

Toplam 3476 haber.