Yerel

Yerel Haberleri

Büyükşehir Günlük 60 Bin Ekmek Ve Unlu Mamulü Vatandaşlara Ulaştırıyor

Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek Fabrikası’nda ürettiği günlük 60 bin ekmek ve unlu mamulü şehir merkezindeki 79 büfeyle vatandaşlarla buluşturuluyor.

Başkan Tugay’a Otobüs Hattı Teşekkürü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçimden önce yurttaşlardan gelen talep üzerine yeniden devreye alma sözü verdiği 121 numaralı ESHOT hattı hizmet vermeye başladı.

Gaziantep Büyükşehir’den İskenderun’a Altyapı Ve Üstyapı Desteği!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, deprem sonucunda ciddi hasar gören İskenderun’un altyapı çalışmalarına destek amacıyla yaklaşık 10 gündür bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Ekipleri Kaldırım İşgaline Geçit Vermiyor

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların mağdur olmaması için kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim gerçekleştirildi.

Anneye Süt Bebeğe Can İle Yaklaşık 6 Milyon Süt Anne Adaylarına Ulaştırıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 yıl önce bebeklerin anne karnında sağlıklı gelişimi için başlatılan “Anneye Süt Bebeğe Can” projesi ile 5 milyon 845 bin 380 litre süt anne adaylarına ulaştırıldı.

İzmirliler gönül rahatlığıyla teleferik keyfi sürecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Birliği standartlarında hizmet verdiği Balçova’daki Teleferik Tesisleri’nde 5 Şubat’tan itibaren titiz şekilde yürütülen bakım çalışmaları tamamlandı.

Büyükşehir'den ‘engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla pek çok uygulamaya ve hizmete imza atıyor.

Gaziantep Büyükşehir, İlaçlama Çalışmalarına Ağırlık Verdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını artırdı.

Eskişehir’den İzmir’e Dut Fidanı

2017 yılından bu yana Türkiye’de ipek böcekçiliğini geliştirmek için kendi tesislerinde ürettiği 300 binden fazla dut fidanını çiftçilere dağıtan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ödemiş ve Beydağ Belediyelerine 2500 adet dut fidanı gönderdi.

Büyükşehir’den Yüzme Havuzlarına Teknik Bakım Ve Onarım

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayını fırsat bilerek, belediye bünyesinde faaliyet gösteren 30 adet yüzme havuzunun bakım ve onarımını bir ay gibi kısa sürede yaparak, tekrar vatandaşların hizmetine sundu.

AŞTİ Ankaray Bağlantı Tüneli Baştan Aşağı Yenilendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, mutlu kavuşmaların ve anların yaşandığı AŞTİ’yi estetik dokunuşlarla daha modern ve konforlu hale getirecek projeleri hayata geçiriyor.

Kepez Zabıtası’ndan şeker ve çiçekli bayram tebriği

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı arifesinde bayram alışverişi yapan vatandaşlara çiçek ve bayram şekeri dağıttı.

Ankara İtfaiyesi’nden Bayram Uyarısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm birimleri ile bayram hazırlıklarını tamamladı.

Başkentte Uygun Fiyatlarla Et Satışı Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilerin yanında olmaya devam ediyor.

Gençler, Çamaşır Kafe İle Zamandan Ve Bütçeden Tasarruf Ediyor

Öğrenci dostu anlayışı ile çocuk ve gençlerin okul hayatlarında onlara destek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin de çamaşır yıkama sorununu ‘Çamaşır Kafe’ sayesinde çözüme kavuşturuyor.

İzmir’in tramvay filosu büyüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi 27 Ocak’ta hizmete alınan Çiğli Tramvay hattının yanı sıra Konak ve Karşıyaka tramvay hatlarında da kullanılmak üzere yeni tramvay araçları alacak. Yüzde 60 yerlilik şartının getirildiği 26 araçlık ihale 17 Nisan’da yapılacak.

Dalgıçlar Su Altını Temizliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri Orduzu Pınarbaşı Gölet’inde su altı temizlik çalışması yaptı.

Denizlerin Kadın Kaptanı Cinsiyet Algılarını Bir Bir Yıkıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Gemi Kaptanı olarak görev yapan Pelin Teymur, yıllarca erkek egemenliği altında olan ‘kaptanlık’ mesleğinin cinsiyeti olmadığını gösteriyor.

Başkan Büyükkılıç: 43 Milyon Tl’lik Su Kayıp Kaçağını Önledik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılında 45 bin kişinin bir yıllık su ihtiyacı olan 2 milyon 500 bin metreküp su kayıp kaçağının önlenerek, ekonomiye 43 milyon TL değerinde katkı sağlandığını kaydetti.

Toplam 2197 haber.