Magazin

Magazin Haberleri

Sefo Bostancı Gösteri Merkezi'nde Unutulmaz Bir Konsere İmza Attı!

Türkiye'nin sevilen rapçilerinden Sefo, muhteşem sahne şovları eşliğinde unutulmaz bir konsere imza attı.

Ece Vahapoğlu Doğum Gününü Hindistan’da Kutladı

Wellness ve Yoga Eğitmeni sunucu yazar Ece Vahapoğlu, yoğun iş temposundan kendisine özel bir zaman ayırarak 9 günlüğüne Hindistan’a gitti.

Şahsenem Gümbür Gümbür Geliyor

Müzik dünyasına sunduğu hit şarkılar sonrası unutulmayanlar arasına girmeyi başaran Özbek popçu Şahsenem, müziğe verdiği 12 yıl aradan sonra çıkardığı tekli çalışmalarla gümbür gümbür geliyor.

Kariyerindeki ilk kadınlar matinesi konseri

Kadınlar matinesinde Nalan izdihamı Tüm masaları tek tek dolaştı

Suada Gasimova Sosyal Medya İle Başı Dertte

İş, sanat ve cemiyet hayatının sevilen isimlerinden ünlü Doktor Suada Gasimova son günlerde bir hayli hayli dertli.

Hatice İle Dön Bebeğim

Müzik dünyasının, en renkli kişiliklerinden ünlü şarkıcı Hatice, Sinan Toprak müzik production etiketiyle “Dön Bebeğim” isimli şarkısıyla sevenleriyle buluştu.

Tülin Şahin, Katerina Ekşioğlu’nun Tasarımlarını Tercih Etti!

Katerina Ekşioğlu kendi ismini taşıyan markası ile yarattığı koleksiyonları ve özel tasarımlarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Dilara Kırmıt Emanetle İlk Adım

Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, ekranların fenomen günlük dizi filminin kadrosuna dahil oldu.

İzmir’de Pınar Aylin Rüzgarı Esti

Sevgililer Günü’nde Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta sahne alan Pınar Aylin, 80’ler ve 90’lar temalı performansıyla, ‘Hyatt Bir Başka’ dedirtti.

Duygu Kutlu Unut Beni İle Çizgimde Yürüyorum

Müzik sahnelerinin başarılı ismi Duygu Kutlu, 2K müzik etiketiyle, Kamuran Kayra prodüktörlüğünde üçüncü tekli çalışmasını sevenlerine sundu.

Politika Ve Ekonomi Habercisi Yeliz Şenyerli, Magazine Haber Oldu

Kendini bildi bileli çevresinde olup bitenleri; merakı ve anlam bulma çabasıyla topluma aktarmayı amaçladığı için gazeteciliği meslek edinen, eğitimi biter bitmez televizyonculuğa ‘Anılardan Kesitler’ adlı kültür sanat ve ‘Ekonomide Gündem’ programlarıyla başlayan Yeliz Şenyerli, 10 yıl boyunca gazete, dergi ve televizyonlarda kültür sanat, ekonomi ve politika alanlarında yazılar yazdı.

20 yıllık mucize Esra Erol’da gerçek oldu.

Esra Erol’da programına katılan 24 yaşındaki Fatma Çay, 2003 yılında kız kardeşi Aleyna Yılmazer’in annesi Sevgi Yılmazer tarafından Düzce Koçyazı köyünde bir evin bahçesine bırakıldığını ifade etti.

Didem Aksu Çapsızlardan Bıktım

Ekranların güzel oyuncu ve sunucusu, podyumların alımlı ve cazibeli ismi Didem Aksu, By Linda Aksu Cosmetics markasını kurarak ticaret hayatına atıldı.

27 yıllık mucize Esra Erol’da gerçekleşti.

27 yaşında ki Arzu Emine Demirbaş, hiç görmediği annesini bulmak için Esra Erol’dan yardım istedi.

Ece Vahapoğlu Londra’da Büyüledi

Yaptığı her işte başarıyı yakalayan Ece Vahapoğlu, başarılarıyla gündemde olmayı sürdüren şöhretler dünyasının özel isimleri arasında yer almaya devam ediyor.

Annesine Yıllar Sonra İlk Kez Esra Erol'da Kavuştu

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikâyeleri ekranlara taşımaya devam ediyor.

Amerika'da Çanakkale Türküsü

Cumhuriyetin 100. Yılı Dünya'nın neresinde Türk varsa coşkuyla kutlandı. Sevilen şarkıcı Berfin Gürsoy, davet aldığı Amerika'da, kıtadaki en köklü Türk Derneklerinden biri olan Türk Ocağı için 29 Ekim Balosu'nda Atatürk'ün sevdiği şarkıları da içeren bir repertuarla konser verdi.

Şahsenem Rüzgârı Esmeye Devam Ediyor

12 yıl aradan sonra müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan Özbek popçu Şahsenem, bu hasreti her ay çıkaracağı tekli şarkısıyla gidereceğini sevenlerine müjdelemişti.

12 Yıl Sonra Yeniden Şahsenem

90’lar pop müziğinin unutulmayan star ismi Şahsenem 12 yıl sonra tekli çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu. Müzik severlere sunduğu Şahsenem yorumuyla hit olmuş eserleri sayesinde gündemden düşmeyen güzel şarkıcı, özlem bitti ifadesinde bulundu.

Toplam 196 haber.