Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ziraat Odası Başkanlarından Başkan Gürkan'a Devlet Ödülü Verilmesi Teklifi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılım sağladı.

'Hak Sahipliği Başvuru Süresi 15 Eylül'e Kadar Uzatıldı'

Başkan Çınar, Yeşilyurt'ta Kentsel Yenileme Ve Dönüşüm Seferberliğini Mahalle Muhtarlarına Anlattı

Gürkan'a Akçadağ'da yoğun ilgi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Resuluşağı Mahallesinde Akçadağlılarla bir araya geldi. Yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında vatandaşlarla istişarelerde de bulunan Başkan Gürkan, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin önemine değindi.

Bakan Özhaseki’den Başkan Büyükkılıç’a: Hizmetlerini Maşallah Konuşturuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza’da mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yaparken, toplantıya telefonla katılan Bakan Özhaseki, Başkan Büyükkılıç’ın bir taraftan ağabeylik yaptığını bir taraftan da hizmetlerini adeta konuşturduğunu söyledi.

Başkan Güngör Sanayi Sitemizin Sorunlarını Çözüme Kavuşturuyoruz

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Güngör, “Depremler sonrası şehrimizde ticari hayatın aksamaması ve esnafımızın faaliyetlerine devam edebilmesi noktasında son derece önemli olan sanayi sitemizde alt ve üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daima esnafımızın yanındayız” dedi.

Başkan Gürkan: Yerinde Dönüşüm Ödeneğinin Artırılması İçin Gayret Göstereceğiz

Yeşilyurt ilçesine bağlı Hıroğlu, Gündüzbey, Gedik, Hamidiye mahallerinin muhtarları, Yeşilyurt Şoförler Odası Başkanı Taner Kılıç ve Çırmıktılılar Derneği Başkanı Şerafettin Durak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

MHP’den Vali Yazıcı, Başsavcı Mete Ve Emniyet Müdürü Çankal’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete ve Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ı ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Yönetimi Açıklandı

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, İl Yönetim Kurulu üyelerini basın toplantısı ile açıkladı.

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı Seçim Hazırlıklarını Konya’da Başlattı!

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Av. Sedat Aksakallı ve ekibi sandık ve seçim güvenliği toplantıları için sahaya indi. İlk toplantı 2 Eylül Cumartesi günü İYİ Parti Konya İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Güngör, İl Jandarma Komutanı İnan’ı Misafir Etti

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanı olarak atanan Tuğgeneral Gökhan İnan’ı misafir eden Başkan Güngör, “İl Jandarma Komutanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.

Tüfenkci Malatya Şehir Merkezi Yeni Planının Kapsamı Genişletilecek

AK Parti Battalgazi İlçe Teşkilatı ziyaretinde konuşan Tüfenkci, depremi unutturmak isteyenlere müsade etmeyeceklerini belirtti.

Akşener’den Filenin Sultanları'na tebrik telefonu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Hande Baladın ile telefonda görüştü.

Başkan Güder’den Öğrencileri Sevindiren Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni eğitim öğretim döneminin ilk gününde İlkokula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerini ziyaret ederek başarılar diledi.

İtfaiye Ekipleri 3 Ayda 2 Bin 281 Vakaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, 2023 yılının Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında 2 bin 281 vakaya çıkış yaptı.

Ağbaba Vargas'a Fahri Hemşehrilik Verilsin

CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan'ı yenerek altın madalyanın sahibi olan A Milli Kadın Voleybol Takımı tüm Türkiye'ye büyük bir coşku yaşatırken CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’dan dikkat çeken bir teklif geldi.

Fendoğlu Malatya Halkını Üzecek Hiçbir Eylemin İçinde Olmasınlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Sıkıntılı ve meşakkatli günleri el ele sabırla birlikte atlatacağız ve Malatya’nın yeniden inşasını birlikte gerçekleştireceğiz.

Başkan Gürkan Biz Her Zaman Esnafımızın Vatandaşlarımızın Yanındayız.

Malatya'daki özel halk otobüsü işletmesi esnafları ile bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, deprem sürecinden dolayı zor günler geçiren esnafın her zaman yanında olduklarını ifade etti.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe 14. Olağan kongresi yoğun katılımla gerçekleştirilirken mevcut başkan İlhan İlhan yeniden güven tazeledi.

Gürkan: Sulama İle Alakalı Yatırımlarda Devam Edecektir

Malatya Büyükşehri Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Battalgazi Sulama Birliği Başkanları, Battalgazi Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplam 3476 haber.