Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Ersoy: Malatya Tamamen Ayağa Kalkana Kadar Buradayız

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı iş birliğiyle yapılacak olan Arslantepe Höyüğü Karşılama Merkezi Projesinin temel atma töreni, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan: Altyapıyı Yeniden İnşa Ediyoruz

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Turgut Temelli Caddesi üzerinde yapılan 700’lük içme suyu ana isale hattı çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, şehrin altyapı ve üstyapı anlamında depremden dolayı büyük zarar gördüğünü ifade ederek, en kısa sürede altyapıyı ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Mv.Tüfenkci Hak Sahipliği İçin Ek Süre Verildi

Milletvekili Tüfenkci, Tohma’da vatandaşla bir araya gelerek deprem sonrası çalışmalarla ilgili konuştu

Başkan Güder Ankara Esnaf Çarşısı Esnaflarıyla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder' Burası eski adıyla Rus Pazarı şimdi adıyla da Ankara Esnaf Çarşısı. Burası deprem sonrası Malatya'da esnaflar için önemli bir cazibe merkezi olacak.'

Başkan Güder'den İl Milli Eğitim Müdürü Bakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder geçtiğimiz günlerde İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Behçet Bakır'ı makamında ziyaret etti.

Akar Ve Büyükkılıç’tan Sanayi Şehri Kayseri’de OSB Ziyaretleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve İncesu Sanayi Bölgesi’ni ziyaret edip, sanayici ve iş insanları ile bir araya geldi.

Başkan Güngör; Şehrimiz Hızla Toparlanıyor

Ülke TV ve Aksu TV ortak yayınına katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Tüm alanlarda hızlı bir çalışma yürütülüyor, şehrimiz toparlanıyor.

Başkan Güngör; Şehrimiz Hızla Toparlanıyor

Ülke TV ve Aksu TV ortak yayınına katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Tüm alanlarda hızlı bir çalışma yürütülüyor, şehrimiz toparlanıyor.

Yakınca Rezerv Konutları, Güvenli Yaşamın Merkezi Olacak'

Yeşilyurt Belediyesi, Riskli Yapı Sahibi Vatandaşları Riskli Taşınmazları Karşılığında Kura Çekimiyle Yakınca Rezerv Konutlarına Taşıyacak

Büyükşehir’in 92 Milyon Tl’lik Yoluna Muhteşem Açılış

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve önceki dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek Bulvarı’nın Malatya yoluna bağlantısının açılış törenine katıldı.

Ölmeztoprak: Malatya Tso Önemli Çalışmalara İmza Atıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve meclis üyeleri ile bir araya geldi.

3 Parti'den Ortak Açıklama

DEVA, Saadet ve Gelecek Partisi İl Başkanlarından ortak çağrı' Malatya'da Yarın Çok geç olabilir '

Başkan Güngör, Ak Parti 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na Katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na katılan Başkan Güngör, “Partimizin kuruluşunun 22’nci yıl dönümünü kutluyor; partimizin tüm kademelerinde görev almış, Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde bu davaya gönül vermiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Çınar'dan Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliğine atanan Ali Cengiz'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

HÜDA-PAR Mersin Milletvekili Dinç'ten Başkan Güder'e Ziyaret

HÜDA-PAR Mersin Milletvekilimiz Faruk Dinç deprem bölgeleri ziyaretleri kapsamında geldiği Malatya'da Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti.

Fendoğlu Malatya’nın Hızlı Bir Şekilde Kalıcı Olarak Ayağa Kalkması Bizim Öncelikli Hedefimizdir.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçadağ ve Doğanşehir ilçe kongreleri de birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi.

Adıyaman’da Kayseri Rüzgârı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, deprem bölgesi Adıyaman’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yoluyla teşrif ettiği, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü ve hayırsever iş insanları ile birlikte Kayserispor adına yaptırılacak 250 konut başta olmak üzere toplam 4 bin 559 konut ve 451 iş yerinin temel atma törenine katıldı.

Herşey Temiz Ve Güzel Bir Yeşilyurt İçin

Yeni Sanayi Sitesinde gerçekleşen temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ ‘Temiz Yurt Yeşil Yurt’ sloganıyla başlattığımız temizlik seferberliğimizle vatandaşlarımızın temiz, düzenli ve güzel alanlarda hayatını sürdürmesi için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Herşey temiz ve güzel bir Yeşilyurt için.” diye konuştu.

Başkan Güder Yeni Kurum Müdürlerine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni göreve gelen kurum müdürlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Toplam 3476 haber.