Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi Kırsal Mahallelerdeki Yol Yatırımlarına Ağırlık Veriyor

Yeşilyurt’un kırsal mahallelerindeki yol yatırımlarına ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, yaşanan deprem felaketi ve hava şartlarından dolayı yol ağında yıpranmalar oluşan Duruldu Mahallesinde araç ve yaya trafiğinin güvenli bir şekilde sağlanması için sathi kaplama çalışmalarına hız verdi.

Başkan Güder’den İşkur İl Müdürü Akköse’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İŞKUR İl Müdürlüğüne atanan Çetin Akköse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP'den Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliği görevine atanan Ali Cengiz'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu

Başkan Güder LGS'de Başarılı Olan Öğrencileri Ağırladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında yüzde 1'lik kısma girerek önemli başarı elde eden öğrencilerle bir araya geldi.

MHP Mv. Fendoğlu'ndan Yazıhan Köylerine Ziyaret

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu' Depremzedelerin sorunlarını çözmeyi MHP kutsal bir görev bilmektedir'

Başkan Şerifoğulları, İnsanı Merkeze Alan Belediyecilik Anlayışını Sürdürüyor

Göreve geldiği günden itibaren Elazığ için attığı ve atacağı adımları daima şehrin gerçek sahibi olan Elazığlılarla istişare eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yaka Mahallemize Ulaşımı Rahat ve Güvenli Hale Getiriyoruz

Başkan Çınar, Yaka Mahallesindeki Yol Bakım ve Onarım Çalışmalarını İnceledi

Fendoğlu’ndan büyük yangın atlatan köye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, yaklaşık 7 saat süren yangında zarar gören Hekimhan ilçesinin Ballıkaya (Köyü) Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ağbaba: İkizce'de Fay İncelenip İnşaatlar Ona Göre Devam Etmeli

"Ellerinde Bir Çekiçle Hasar Tespiti Yaptılar"

Başkan Şerifoğulları, Belediye Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; Abdullahpaşa, Sürsürü, Kızılay (Kesrik), Aksaray ve Karşıyaka Mahallelerini ziyaret ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Şahin, Motorları Çalınan Engelli Çifte Yenisini Getirdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bedensel engelli çift Faruk ve Seher Malak’ın çalınan motosikletinin yenisi alınarak aileye verildi.

Tütüncü’den birlik ve beraberlik mesajı

Başkan Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez ve Muratpaşa ilçe teşkilatlarının düzenlediği aşure ikramında, “Bolluk, bereket olan aşure; inşallah birlik ve beraberliğimizin sürekli olmasına da vesile olur.” mesajını verdi.

Başkan Gürkan Bakan Şimşek'i Ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bakan Şimşek'i makamında ağırlayarak, Büyükşehir Belediyesinin deprem süresi boyunca yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Güney Kore Belediyeler Birliği Malatya’ya 202 Konteynerlik Bir Mahalle Kuruyor

Güney Kore Belediyeler Birliği Türkiye Temsilcisi ve Türk –Kore Kültür İletişim Derneği yönetimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Başkan Gürkan Belediye Personellerini Yine Unutmadı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Büyükşehir Belediye Personellerini yine unutmadı.

Başkan Gürkan Ruhsat Verme Yetkisi İlçe Belediyelerinde

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Nikâh Sarayında Malatya genelindeki mahalle muhtarı ile bir araya gelerek deprem sürecinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Milletvekili Ölmeztoprak Talepleri Yerinde İnceledi

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Akçadağ mahallelerinde ki sorunlar ile ilgili aldığı talepleri yerinde incelemek üzere bir dizi ziyarette bulundu.

Başkan Büyükkılıç’a Tokat Heyetinden Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat İl Başkanı Ali Özer ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Başkan Çınar İkizce TOKİ Konutlarındaki Çalışmaları İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İkizce Mahallesinde yapımına başlanılan TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu.

Toplam 3476 haber.