Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Malatya yıkılmış bitmiş enkazlarımız kalkmamış ama Malatya herkesle her şeyle gurur duyuyor

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Bugün insanlarımıza baktığınızda halinden memnun.

Başkan Şahin, Yks’de Dereceye Giren Gazi Şehirli Öğrencilerle Buluşuyor

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk 100’e giren Kerem Savaş, Hamide Yılmaz ve Uğurcan Doğrucam ile bir araya geldi.

Atalay'dan Büyükerşen'e Nezaket Ziyareti

Eski Başbakan Yardımcısı ve eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Fransız Bakan Çinli yatırımcıları Fransa'ya davet etti

Çin'i ziyaret etmekte olan Fransa Ekonomi ve Maliye Bakanı Bruno Le Maire, Çinli yatırımcıları ülkesine çağırırken elektrikli araçlar, aküler ve enerjetik dönüştürüm alanlarına özel ilgi gösterdiğinin altını çizdi.

Kahramanmaraş Uçak Parçaları Üretim Fabrikası’nda Süreçler Değerlendirildi

TUSAŞ’ın Kahramanmaraş’a yapacağı yatırımların görüşüldüğü toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Güngör, “İnşallah hayata geçirilecek yatırımlarla şehrimiz savunma sanayi alanında çok büyük ilerleme kat edecek ve istihdam artacak. Şehrimizin katma değeri yükselecek” dedi.

Başkan Çınar Tarihi Yeşilyurt Konaklarını Yeniden Turizme Kazandıracağız

Yeşilyurt’un köklü tarihi, kültürel ve sanatsal ruhu, tadına doyulmaz yemekleri ve geleneksel hayatını tanıtmak ve geleceğe taşımak amacıyla hizmete sunulan ancak 6 Şubat 2023 tarihindeki depremde hasar alan Çırmıhtı Hıroğlu Mahallesi Yeşilyurt Lezzet Caddesinde ki Tarihi Yeşilyurt Konakları, Yeşilyurt Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansının işbirliği ile yeniden restorasyonu yapılıp, yerli ve yabancı turistlerin hizmetine sunulacak.

Malatya Heyeti Bakan Özhaseki ile Bir Araya Geldi

Başkan Gürkan' Malatya'mızı yeniden ayağa kaldırmak ve yaşanabilir bir kent haline getirme hususunda kararlıyız ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz.'

Şahin: Suudi Arabistan’a Böyle Bir Ziyaret Beni Onurlandırır

Suudi Arabistan Prensesi ve Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İyi Niyet Elçisi Lamia Bint Majid Al Saud, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başarı öyküsünün Suudi Arabistan’daki kızlara ilham kaynağı olacağını söyledi.

Başkan Güngör Kalıcı Konutların Da 1 Yıl İçerisinde Teslimi Yapılacak

Melikgazi Belediyesi ve hayırsever iş birliğiyle oluşturulan geçici yaşam alanının 2. etap teslim törenine katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Çadırlardan konteynerlere hızlı bir geçiş sağlandı. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedef doğrultusunda bir yıl içerisinde hemşehrilerimiz kalıcı konutlarına kavuşacak” dedi.

Kur'an Kursu Öğrencilerine Dondurmalar Başkan Güder'den

Öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan ve onlara dondurma hediye eden Başkan Güder, yaz tatillerini Kur'an-ı Kerim öğrenerek değerlendiren çocuklara ve eğiticilerine de teşekkürlerini iletti.

Yeşilyurt Belediyesi ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle Ailelerin Bebek Sevincini Paylaşıyor

Yeşilyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesiyle Yeşilyurt’ta ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan aileler evlerinde ziyaret edilerek mutluluklar paylaşılıyor.

Başkan Güder'den Personele Zam Müjdesi

Çalışanların ücret ve sosyal haklarını kapsayan TÜFE ortalaması yüzde 19,77 iken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in talimatıyla bu oran yüzde 45 e çıkartıldı.

Başkan Güngör Orta Hasarlı Binalarda Da Süreç Başladı

Şehrin imar ve inşası noktasında yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, orta hasarlı binaların durumuna da açıklık getirdi.

Başkan Gürkan Yeni Kuyumcular Çarşısında İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Yeni Kuyumcular Çarşısında incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında kuyumcu esnaflarıyla da sohbet eden Başkan Gürkan, esnaflara hayırlı işler diledi.

Yeşilyurt Belediyesinden' Muhtarlarla İstişare' Toplantısı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar' Hizmetlerimizin ve Sahadaki Çalışmalarımızın En Yakın Tanığı Muhtarlarımızdır'

Başkan Güder Alevi Dedeleriyle Muharrem İftarında Bir Araya Geldi

Muharrem ayı dolayısıyla alevi dedeleriyle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bizler susmayacağız. Zalimin karşısında dik duracağız.' dedi.

Doğanşehir İlçesine Büyükşehir'den 600 Km Asfalt Çalışması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir İlçesi Eskiköy Mahallesi’ndeki asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Güngör; Muhtarlarımızla Uyumlu Bir Şekilde Çalışmayı Sürdürüyoruz

Afşin’de görev yapan muhtarları misafir eden Başkan Güngör, “Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Afşin’de de deprem sonrası yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor.

MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Raporunu Bahçeli'ye Sundu

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerdeki depremzedelerin ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla oluşturulan "MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti" afet bölgelerindeki ziyaretlerin ardından tespit ve öneriler raporu hazırladı.

Toplam 3474 haber.