Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Gök’ten 15 Temmuz Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla andı.

Kültür Bakanı Artık Malatyalı

Gürkan: Deprem Gününden İtibaren Bakanımız Malatya’da Cansiperane Bir Çalışma İçerisinde

Gürkan13 İlçemizde Ve Şehrimizin Hemen Her Noktasında Yoğun Bir Çalışma İçerisindeyiz

Yazıhan Bahçelievler Mahallesi'nde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan,' 13 İlçemizde ve Şehrimizin Hemen Her Noktasında Yoğun Bir Çalışma İçerisindeyiz'

Gençlik Ve Spor Bakanı Bak, Başkan Şahin’i Ziyaret Etti

Bakan Bak Ortak Çalışmalarla Gençlere Ve Spora Yatırımların Devam Edeceğini Vurguladı

Başkan Güngör; Esnafımız Binevler’deki Çalışmalardan Memnun

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Güngör, “Esnafımızın Binevler bölgesinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan duyduğu memnuniyete şahit olduk. Hamdolsun bu da bizi son derece mutlu etti” dedi.

Başkan Gürkan Zamanında Alınan Yanlış Kararlar Bugün Karşımıza Büyük Bir Yıkım Olarak Çıkmakta.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında 12 Temmuz Çarşamba günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ağbaba Deprem Bölgesinde Asgari Ücret Desteği En Az Bin Lira Olmalı

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “103 bin ev yapılacak Malatya’da 14 bin evin inşaatı devam ediyor.

Başkan Güngör Filistin Heyetini Misafir Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Filistin’in Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa ve Filistin Türk İş Adamları Derneği heyetini misafir etti.

MHP Lideri Bahçeli'den Emekliye Zam Çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Emeklilere yapılan zammın yetersiz kaldığını belirten Devlet Bahçeli, emekli aylıklarına seyyanen zam yapılması çağrısında bulundu.

CHP li Ağbaba Mecliste Malatya'yı Konuştu

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Teze Cami'miz, Akpınar Meydanı'mız, Niyazi Mısri Caddemiz, Sıtmapınarı'mız yerle bir, Depremzedeyi bir de ev sahipleri vurdu'

Başkan Çınar, Sanayi Sitesinde Gerçekleşen Temizlik Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yaşanan büyük depremlerin ardından Malatya’da devam eden bina yıkımları ve enkaz kaldırma çalışmaları sırasında vatandaşların sağlığını korumak ve yaşam koşullarını daha iyi şartlara getirmek amacıyla; çöp toplama, yol ve kaldırım temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti çalışmalarına başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla oluşturulan “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” deprem bölgesindeki incelemelerine başladı.

Başkan Gürkan, Bakan Işıkhan’a Kayısı Çiftçilerinin Sorunlarını İletti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak için Malatya’ya geldi.

Başkan Büyükkılıç’tan Bakan Özhaseki’ye Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, Kayseri’de yapılan ve yapılacak olan çalışmaları görüştü.

Başkan Güngör, Başkentte Azerbaycan Heyetiyle Bir Araya Geldi

Türkiye Belediyeler Birliği’nde Azerbaycan heyetiyle düzenlenen koordinasyon toplantısına katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Depremin ilk anından itibaren tüm imkân ve kabiliyetiyle yanımızda olan Azerbaycan hükümetine ve tüm kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Yellen: Çin gezisi iletişim için iyi bir fırsat sunuyor

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Çin ziyaretine başladı. Ziyareti öncesinde sosyal medya hesabından görüşlerini paylaşan Yellen, Çinli yetkililer ve iş dünyasının liderleriyle görüşmek üzere Beijing’de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

MHP’den Başkan Güder’e İstişare Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre ve teşkilat üyelerini makamında konuk ederek Malatya’nın geleceği hakkında istişarelerde bulundu.

Malatya'nın Meyve Ambarı Kaderine Terk Edildi

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba 'Ağaçlar Kuruyunca Mı Suyu Vereceksiniz?'

Yeşilyurt’un Kırsal Bölgelerinde Yol Yenileme Hizmetleri Ağırlık Kazandı

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7,6 ve 7.7 büyüklüğündeki depremlerin ardından Yeşilyurt’un merkez ve kırsal bölgelerinde ki yenileme ve iyileştirme hizmetlerine ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, pandemi süreci ve deprem felaketlerinden sonra yoğun bir göçle karşı karşıya kalan kırsal bölgelerin yaşam standartını artırmak için planlaması yapılan alt yapı ve üst yapı yatırımları teker teker hayata geçiriyor.

Toplam 3476 haber.