Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

CHP'li Ağbaba' Biz Savaşa Değil Seçime Gidiyoruz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'Bir taraftan afişlerimiz yırtılıyor, bir yandan birileri tarafından genel başkanımızın afişlerine saldırı düzenleniyor, Bunları kınıyoruz' dedi.

Güney Kore'den Vefa Örneği

Güney Kore Belediyeler Birliği Malatya'ya 200 Adet Konteyner Yapıyor.

AK Parti Malatya'da Erdoğan İçin Rekor Hedefliyor

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, sırasıyla Battalgazi ve AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, burada ilçe yönetimleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile 28 Mayıs Pazar günkü Cumhurbaşkanlığı 2. Tür Seçiminin istişarelerini gerçekleştirdiler.

Başkan Güngör Beşenli’de Vatandaşlarla Buluştu

Dulkadiroğlu ilçesi Beşenli Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Beşenli mahallemiz 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize büyük destek verdi.

Cumhur İttifakı Milletvekillerinden Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeniden seçilen milletvekilleri İsmail Özdemir ve Baki Ersoy ile MHP İl Başkanı ve yöneticilerle bir araya geldi.

Zafer Partisi Olarak Kemak Kılıçdaroğlu’nu Destekliyoruz

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı (CHP) ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ortak basın açıklaması yaptı:

Malatyalılar, Eserler yarım kalmasın, hizmetler ve projeler durmasın diyor

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'daki mitinge katılan vatandaşlara teşekkür ederek, 'Malatyalıların kararı net, safı belli' dedi.

Başkan Karakuş, Gürkan'ı birilerine yıprattırmayacağız

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a destek olarak, 'Başkanın sözlerini yine bir karalama kampanyası başlatarak ' birileri tarafından servis edilmekte ve yıpratılmaya çalışılmakta dedi.

Bahçeli'den Şehit Hamido'nun mezarına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Nisan 1978 tarihinde Malatya Belediye Başkanı iken uğradığı bombalı suikast sonucu şehit edilen Hamit Fendoğlu (Hamido), gelini ve 2 torununun mezarını ziyaret ederek dua etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında, dördüncü kez İlimize teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan çeşitli programlara katılmak, yeniden inşa ve ihya çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere İlimizi ziyaret etti.

CHP'li Ağbaba' Yeşil Topsöğüt Konutlarının Hali Ortada'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Azanlar Bostanbaşı'nda 15 Katlı Binalara Ruhsat Verenler Değil Mi?

Malatyalılar, Erdoğan'ın arkasında Beydağı gibi duracaktır

AK Parti Malatya'da 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için Doğanşehir ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Milletimiz, Tarih Yazacağını Söyleyenleri Tarihe Gömecek

AK Parti tarafından 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi nedeniyle Orduzu Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya gelinerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istendi.

CHP'li Ağbaba' 28 Mayıs'tan Sonra TSK'da Bir Tane Suriyeli Kalmayacak'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yaptığı yazılı basın açıklamasında TSK'ya Suriyeli subay ve astsubayların alındığını kamuoyuna duyurdu.

Fendoğlu, Milletimiz Erdoğan'ı tekrar seçecek, muhalefeti değiştirecek

Depremi en ağır şekilde yaşayan Malatyalılar ve deprem bölgelerindeki Anadolu insanımız acı gününde kendisine uzatılan hiçbir eli unutmaz, ama ülke yönetimi konusunda da bir bardak su ve bir poşet makarna için oyunu ve iradesini satmaz.'

Kirişci Ve Güngör Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile şehir merkezinde esnafları ziyaret eden Başkan Güngör, “Hamdolsun her zamanki gibi büyük bir hüsnükabulle karşılandık. Allah işlerine bereket, gönüllerine sürur nasip eylesin” dedi.

Bakan Akar Ve Başkan Büyükkılıç, Gençlerle Doğa Yürüyüşünde Buluştu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ‘15-21 Mayıs Gençlik Haftası'na Özel Doğa Yürüyüşü’ etkinliğinde gençlerle birlikte yürüyüş yaptı.

Gören: İstikrar Erdoğan’ın liderliğidir

AK Parti; Malatya’da 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için gündüzleri ilçeleri ziyaret ediyor, akşamları ise Malatya merkezde mahalle toplantıları gerçekleştiriyor.

Başkan Kılıç’tan Kuluncaklı Hemşerilerine Teşekkür

14 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde Milliyetçi Harekat Partisi’nin Kuluncak’ta ki oy oranının yaklaşık 2 katına çıkmasından dolayı MHP Kuluncak İlçe Başkanı Kılıç hemşerilerine teşekkür etti.

Toplam 3471 haber.