Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Çalık, Malatya'mızda 26 kilometrelik yolu 444 kilometreye çıkardık'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Şehrimizde yaklaşık 444 kilometrelik yol yapıldı.

Fendoğlu, Malatyalı sanayici ve esnafımızın taleplerinin takipçisiyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Sanayicilerin mevcut durumlarını koruyabilmesi ve aynı zamanda yeni yatırımlarına da başlayabilmeleri için destekler çok önemli olduğun, esnafın ise yeniden ayağa kalkabilmesi için özel deprem desteklerini verilmesi gerektiğini belirterek, 'Sanayici ve esnafımızdan gelen tüm taleplerin takipçisiyiz' dedi.

Gürkan İstikrarın ve istikametin bozulmaması için Erdoğan'a oy verilmeli

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 14 Mayıs seçimler kapsamında Darende ilçesinin Hisarkale ve Ilıca Mahallelerinde seçim çalışması yürüterek, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy ve destek istedi.

Doğal Hayatı Koruma Vakfı Üyelerinden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Doğal Hayatı Koruma Vakfı Genel Müdürü Aslı Pasinli Tarım ve Orman Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ile birlikte vakfın yurt içi ve yurt dışı üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet Başkan Gürkan'ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Kirişci Ve Güngör Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Kale, Kapalı Çarşı, Azerbaycan Bulvarı, Trabzon Caddesi ve civarını kapsayan kentsel tasarım çalışması yapılıyor.

Başkan Şahin’den Güneyşehir İkinci Etap Konut Müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, GBB tarafından hayata geçirilen 14 bin konut projesi kapsamında üretilecek olan ‘Güneyşehir 2’nci Etap Konut Projesi’nde bin konutun satışa sunulacağını müjdeledi.

Tüfenkci Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı inşa edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci, “Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı birlikte inşa edeceğiz.

Gürkan: Şehircilik Bakanlığı Bir Plan Hazırlıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan "Şu anda şehrimizin planıyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın müellifler tarafından bir çalışma yapılıyor. Paydaşlarımızı da bilgilendireceğiz" dedi.

Vali Hulusi Şahin Çarşı Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, 6 Şubat tarihli depremler sonrasında büyük hasar alan, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı Malatya’da ticaretin merkezi konumunda bulunan Yeni Camii civarında ve çarşı merkezinde incelemelerde bulundu.

Gürkan Cumhurbaşkanımıza Güçlü Bir Destek Vereceğiz

Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Afetler olmasına rağmen bütün yatırımlar devam ediyor, geçen sene yapılan yatırımlardan daha fazla yatırım yapılacak bu sene.

Yıldırım Malatya'nın Tarımı Yeniden Refah'a Emanet

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayları Yazıhan'da ve Hekimhan'da ensaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ölmeztoprak' Biz birlikte güçlüyüz! Teşekkürler Akçadağ!'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 'Bizim siyaset anlayışımız şehrimize ve ülkemize ihlasla hizmet edip Yüce Allah'ın (cc) rızasını ve aziz milletimizin duasını kazanmaktır' dedi.

CHP'li Kraz' Malatya'yı, Sorunları Ve Çözümleri Çok İyi Biliyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Malatya'yı iyi tanıdığını, sorunları ve bu sorunların çözümlerini iyi bildiğini ifade ederek, yeni dönemde mecliste Malatya'nın hakkını savunarak, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.

Çalık' Bir Oy Dünyanın Dengesini Bozacak'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İhsan Koca Darende ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Fendoğlu Bu Tarihi Fırsatı Malatya İçin Doğru Değerlendirmeliyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Yeni Malatya’yı inşa ederken, bireysel beklentiler yerine tamamen Malatya’nın ve Malatya’da yaşayan herkesin ortak payda ve faydasını düşünmeliyiz.

CHP'li Kiraz' İktidarın Yanında Meclis Çoğunluğunu da Almalıyız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin demokrasisi, özgürlüğü, insan hakları, barışı ve huzuru için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, güçlü bir destekle mecliste ülkeye hep birlikte güzellikleri getireceklerini söyledi.

Yıldırım' Rozetsiz Siyaset Yapacağız'

Recep Tayyip Erdoğan'a Sahip Çıkmak Boynumuzun Borcudur!

Doç. Dr. Babacan' Türkiye'miz Bir Eşikte ve Bu Eşiği Aşacağız'

Doç. Dr. Babacan, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını Akçadağ ilçesinde sürdürdü.

Ağbaba Tmo Malatyalı Kayısı Üreticisine Sırtını Çevirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'' İktidar Malatyalı Kayısı Üreticisini Kaderine Terk Etmiş Durumda''

Toplam 3442 haber.