Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları: “Şehrimizin Ve Ülkemizin Hızla Kalkınmaya Devam Etmesi İçin ‘Doğru Zaman, Doğru Adam’” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Seçimleri'ne Doğru Milletvekili Adayları İle Birlikte Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Fendoğlu Bu Sıradan Bir Seçim Değil Ülkemizin Ve Milletimizin İstikbali İle Direk İlgilidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Bölücüler, teröristler, hainler, alçaklar, bayraksızlar bu seçimde yan yana gelirken, birlikte hareket ederken, ülkücüyüm diyen herkesinde MHP’de, 3 Hilalin altında Kuvayı Milliye ruhu gibi hareket etmesi şarttır.

Tüfenkci Yıkılan Camilerimizi De Cem Evlerimizi De Yapacağız

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, güçlü bir destekle birlikte herkesin Malatya’sını yeniden inşa, imar ve ihya edeceklerini söyledi.

Veli Ağbaba' Malatya'nın Sesini Türkiye'ye Duyurmaya Devam Edeceğim'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'Basiretsiz, sorumsuz, liyakatsiz yöneticiler yüzünden Malatyalı hem depremden, hem hırsızdan mağdur oldu. Hem de ağır hasarlıdan hafif hasarlıya çevrildiği için mağdur oldu' dedi.

Gürkan Malatya Yeniden Küllerinden Doğarak Güçlü Bir Şekilde Ayağa Kalkacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İş İnsanları Derneği’nin (MİAD) düzenlediği Malatyalılar Buluşması’na katıldı.

Ölmeztoprak' 14 Mayıs'tan Sonrada Yine İstişare İçinde Olacağız'

Ölmeztoprak, 'Türkiye'de örnek bir Malatya modeli inşallah birlikte çalışarak gerçekleştireceğiz'

Kiraz Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Önderliğiyle Başlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, “Cumhuriyetimizin birinci yüzyılı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Büyük Mitingde Başkan Büyükkılıç’a Teşekkür

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Kayseri Mitingi’nde Kayserililere hitap etti.

Bakan Elvan’dan, Gaziantep - Mersin Arası Hızlı Demir Yolu Projesi Müjdesi

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Mersin’den Gaziantep’e kadar uzanan hızlı demir yolu projesinin tamamlanmak üzere olduğunun müjdesini verdi.

Fendoğlu Malatyalı Esnafa Hibe Verilmesi Konusunda Girişimlerinde Bulunacağım

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Esnafımızın, tüccarımızın depremle birlikte beli kırılmış durumda, çekler, senetler duruyor, borçlar duruyor, bu nedenle bu bölgedeki esnafa nefes aldıracak, can suyu olacak çalışmaların yapılması gerektiğine inanıyorum.

Gürkan Şehrimizi Yeniden Dönüştüreceğiz Malatya Emin Ellerdedir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Allah’ın izni ile şehrimizi yeniden dönüştüreceğiz.

Malatya Yeni Sanayi Sitesine Kavuşuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği, Malatya Büyükşehir Belediyesine tahsis edilen, Altay Kışlası Alanında planlama çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan 2400 adet işyerin yapımı için Hemşerimiz Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından karar imzalandı.

Akıncı: Bugün Çözüm Diye Sunulan Şeyler, Yarınlarımızın İçinden Çıkılmaz Sorunları Olmasın!

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı yazılı basın açıklaması yaparak Değerli Hemşerilerim' Bugün Çözüm Diye Sunulan Şeyler, Yarınlarımızın İçinden Çıkılmaz Sorunları Olmasın!' dedi.

Özcan, Erdoğan'ın elinin güçlü olması için TBMM'de AK Parti'de güçlü olmalı

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, 'Malatya'da şu anda 'Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğim, ama partide başka yeri tercih edeceğim' diye bir algı yürütülüyor.

Kiraz, 'Malatya'nın sesi olmak istiyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 'Malatya'nın sesi olmak istiyoruz.

Elazığ'da Birlik Ve Beraberlik Buluşması

Vatandaşları dinleyen ve 14 Mayıs Seçimleri için destek isteyen Başkan Şahin Şerifoğulları, akşam da AK Parti İl Teşkilatı tarafından Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen "Birlik ve Beraberlik Buluşması"na katıldı.

En önemli gündem maddemiz deprem

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimin Türkiye'nin ikinci yüzyılına yön vereceğini ifade ederek, 'Türkiye terörle mücadele ederken, teröristleri masaya oturtan bir muhalefette karşı karşıyayız.

Ölmeztoprak 'Kadın güçlü olursa aile güçlü olur, toplum güçlü olur'

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, seçim çalışmalarında özellikle kadınlar ile ilgili açıklama ve mesajlarına ağırlık veriyor.

Gürkan Malatya Olarak Cumhurbaşkanımıza Güçlü Bir Destek Vereceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ben inanıyorum ki hemşerilerimiz bu seçimde büyük fotoğrafa bakacaklar.

Toplam 3471 haber.