Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Kiraz: Malatya’yı değerleriyle yeniden inşa edeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Enver Kiraz, “14 Mayıs’ta halkımızın vereceği destekle hem Malatya’mız hem de Türkiye’miz hakkını alacak” dedi.

Tüfenkci Milletimiz 14 Mayıs’ta Önemli Bir Seçim Yapacak

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin Türkiye’nin ikinci yüzyılına yön vereceğini söyledi.

CHP Milletvekili Adayı Kiraz' Birçok Projeyi Hayata Geçireceğiz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 'Biz daha fazla milletvekili çıkarırsak, iktidarı elde edersek, Malatya'yı daha fazla milletvekiliyle temsil edersek Malatya'da, Doğanşehir'de hakkını alacak.

Fendoğlu Malatya’nın Kırsal Kesiminde 4 Bin 698 Adet Köy Tipi Konutun Yapımı Başladı

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili adayı Mehmet Fendoğlu, 'Malatya'nın kırsal kesiminde 4 bin 698 adet köy tipi konutun yapımı başladı' dedi.

Özcan, Cumhurbaşkanımız Hayal Bile Edilemeyen Dev Yatırımları Ülkemizle Buluşturdu

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Kaynarca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için önemini anlattılar.

Yeniden Refah Doğanşehir'de

Doğanşehir programları kapsamında ilçede bulunan Yeniden Refah Partili Adaylar esnaf ve halk ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti'nin Seçmenlere Ücretsiz Ulaşım Kampanyasına İlk Gün 2 Bin 450 Kişi Başvurdu

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, 6 Şubat depremleri nedeniyle Malatya dışına giden ve seçim bölgesini değiştirmeyen Malatyalı seçmenler için AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından ücretsiz ulaşım sağlama kampanyasına

Daha güçlü ayağa kalkacağız

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Abdurrahman Babacan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca Galericiler Sitesi ziyaret ederek, yaşanan deprem felaketine rağmen işlerini aksatmadan sürdürüp kentin ticari hareketliliğinin artmasına katkı sunan işyeri sahipleri ve çalışanlarıyla sohbet ettiler.

CHP'li Kiraz' Malatya'nın Hakkını Alması İçin Destek İstiyoruz'

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde CHP'den milletvekili adayı olan Kiraz, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Gürkan Malatya’da 88 noktada konut ihaleleri yapıldı, inşaatlara başlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya’nın 88 lokasyonunda ihaleler yapıldı. Konutlar yapılmaya başlandı.

Bakan Akar İle Başkan Büyükkılıç’a Pınarbaşı Ve Sarız’da Sevgi Seli

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte gittiği Pınarbaşı ve Sarız ilçe ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı.

Güngör ve Kirişci, Eğitimcilerle Bir Araya Geldi

Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş Şubesi tarafından Şairler Tepesi’nde düzenlenen programda öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Güngör, “Bu süreçte eğitim camiamızın değerli mensupları; çadırlarda, konteynerlerde, yurtlarda sorumluluk üstlendiler, zor şartlarda çok büyük işlerin üstesinden geldiler. Bir kez daha tüm eğitimcilerimize şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Ölmeztoprak Malatya’mızı ve ilçelerimizi yeniden imar, inşa ve ihya edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük bir yıkıma uğrayan Doğanşehir’i ziyaret etti.

Malatya'mız ve Esnafımız Hakkettiği Her Türlü Desteği Alacaktır

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, 'Depremlerden dolayı yaraların sarılması için Cumhur İttifakı büyük bir gayretle çalışıyor.

Malatya'nın Bel Kemiği Kayısı Bu Yıl Don Felaketine Uğradı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba''don Felaketi Malatya'ya İkinci Bir Deprem Yaşatmış Durumda''

Gürkan Yerinde dönüşüm olacak, şehrin omurgası bozulmayacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Uydu kentler vasıtasıyla şehrin omurgasını kültürel yapısını, demokratik, sosyal yapısını bozmadan yerinde dönüşümle, uydu kentlerin yerinde dönüşümü entegrasyonu noktasındaki geniş ölçekli makro planımız da yapılıyor” dedi.

Özcan, Siyaseti adaylık sıralamasına göre değil, sorumluluğumuza göre yapıyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, 'Ben adaylık sıralamasına göre değil, Türkiye Yüzyılı için yapmam gereken sorumluluğuma bakarak çalışıyorum' dedi.

Başkan Gürkan,Esnafın Işığı Yandığı Zaman Şehrin Işığı Yanar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 'Akçadağ Konteyner Çarşısı'nı ziyaret ederek, Akçadağlı vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti'den Malatya'ya gelecek seçmenlere ücretsiz ulaşım desteği

6 Şubat depremleri nedeniyle Malatya dışına giden ve seçim bölgesini değiştirmeyen Malatyalı seçmenler için AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından ücretsiz ulaşım sağlama kampanyası başlatıldı

Toplam 3471 haber.