Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

CHP etrafında birleşip, daha fazla milletvekili çıkarmalıyız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 'Hiçbir oyu zayi etmeden bir araya toparlamalıyız.

Tüfenkci: Türkiye’yi her alanda en az 4 kat büyüttük

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Ben inanıyorum ki sandıkta verilecek bir oy ile milletimiz oynanmak istenen oyunu bozacak” dedi.

Ölmeztoprak Malatya’da yaralar sarılana kadar ana gündemimiz deprem olacaktır

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Arapgir ilçesinde seçim çalışmalarında bulundu.

Fendoğlu, 'Sorunların bittiği son güne kadar da Malatya'da ve halkımızın içinde olacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, 'Depremle ilgili sorunların bittiği son günü kadar da Malatya'da ve halkımızın içinde olacağız.'

Kiraz Mecliste Daha Güçlü Olmak İçin Desteğinizi İstiyoruz

Kemal Kılıçdaroğlu ilk turda ülkenin 13’üncü cumhurbaşkanı olacak

Bakan Akar’dan Gençlerle Keyifli Buluşma

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile birlikte gençlerle bir araya geldi. Bakan Akar, gençlerle tecrübelerini paylaşarak sorularını samimiyetle cevapladı.

Fendoğlu Mesele Bugün Bir Seçim Değil Mesele Türkiye’nin Tam Bağımsız Ve Bölünmez Bütünlüğünü Korumaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Millet ve vatan düşmanlarına karşı, hainlere ve hainlerle işbirliği yapanlara karşı, emperyalistlerin yerli işbirlikçilerine karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye güçlü bir destek verilmelidir.

Malatya Bir Oy Erdoğan'a Bir Oy Yeniden Refah'a Diyor

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayları Malatyayı sokak sokak, mahalle mahalle geziyor.

Halkımız istikrar, güven ve huzur istiyor

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Vahit Atalan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile birlikte seçim gezileri kapsamında Gündüzbey ve İlyas Mahalleleri ile Yeni Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Yeniden Refah Sahada

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım' Yatırım Teşvikleri Devam Etmeli, Küçük Esnaf Ve Sanayici Desteklenmeli'

Malatya Bizim Aşkımız Sevdamız Ve Yüreğimizdir

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Malatya Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, 14 Mayıs seçimlerinin ülke için öneminin yanı sıra 6 Şubat depreminden sonra Malatya’da yürütülen çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarıyla fikir alış verişinde bulundular.

Türkiye Ermeni Patriği Sahak Maşalyan'dan Başkan Gürkan'a Ziyaret

Ermeni Patriği Maşalyan'ı kabul eden Başkan Gürkan' Malatya'yı Yeniden Hep Birlikte İhya Edeceğiz'

Başkan Zelyurt, Türkiye yüzyılı için kapı kapı geziyor

Malatya Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, beraberinde AK Parti Doğanşehir kurucu üyeleri ile birlikte 14 Mayıs seçimleri için Doğanşehir'de sahada sokak sokak, kapı kapı gezerek Türkiye Yüzyılı'nı anlatıyor.

Bu Yerlere İmar İzni Verip Malatya'yı Yok Edenlerin Hesap Vermesi Lazım

Ağbaba' Malatya'da depremdeki yıkımın sebebinin bilimi ve uyarıları dikkate almayan yerel yöneticiler olduğunu söyleyerek, Malatyalılara bu sorumsuzları sakın unutmayın '' çağrısında bulundu.

CHP Milletvekili Adayı Enver Kiraz' İnsani Yaşat'ki Devlet Yaşasın'

Seçim çalışmalarını sürdüren ve Malatya'da ayak basılmadık yer bırakmayan CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz'ın gittiği her yerde miting havasında geçerken vatandaşların Kiraz'a ilgisi yüksek oluyor.

Bakan Akar, Bakan Nebati Ve Başkan Büyükkılıç’tan Avm Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Forum Kayseri Alışveriş Merkezi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

Başkan Güngör; Tarımsal Üretimimizi Artıracağız

Kadıoğluçiftliği’ni ziyaret ederek çiftçi ve tarım işçileriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “İnşallah Sayın Tarım ve Orman Bakanımızın öncülüğünde üreticilerimiz ve tarım işçilerimizle el birliğiyle şehrimizin tarımsal üretimini ve katma değerini artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayasofya’nın Zincirlerini Kıranlar İle Tekrar Zincir Vurmak İsteyenleri Oylayacağız

AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Ramazan Özcan ve vahit Atalan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sedat Alpkıray, Battalgazi ilçesinin Çolaklı ve Bulutlu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Hizmet İş, MOTAŞ ile toplu iş sözleşmesi imzaladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında MOTAŞ Genel Müdürlüğüne bağlı 500 personeli kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplam 3471 haber.