Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Oyunu Kullandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Lisesi’nde kullandı. Başkan Güder, “Seçimlerin Türkiye'ye ve Malatya’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Makam Aracı TOGG Teslim Alındı

Türkiye’nin ilk Yerli ve Milli otomobili TOGG Malatya Büyükşehir Belediyesi makam aracı oldu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, makam aracı olarak kullanacağı Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG’u teslim aldı.

Çalık, Çakır, Koca ve Özcan gıda toptancıları ile buluştu

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Milletvekili Adayları İhsan Koca ve Ramazan Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Ertem’in ev sahipliğinde gıda toptancıları ile bir araya geldiler.

Başkan Şahin’den Gençlere Bir Müjde Daha!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki gençlere eğitim aldığı iş doğrultusunda istihdam sağlıyor.

Fendoğlu Malatya'da Bulunacağız Malatyalılarla Gönül Gönüle Olacağız

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, 'MHP varsa, Malatyalılar ve Malatya Hiçbir Zaman Tek Başına Ve Kaderi İle Baş Başa Bırakılmaz'

Ölmeztoprak, Gayret başarıyı getirir

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, seçim çalışmalarında belirlenen takvim ve program çerçevesinde merkez ve ilçelerimizde hemşehrilerimizi ziyarete devam ediyoruz.

Güzelbahçe Konteynır Kente Su Arıtma Tesisi Kuruldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba CHP belediyelerce kurulan konteyner kentte su arıtma ve güneş enerjisi tesisi açılışında konuştu. Ağbaba;’’ Belediyelerimizin kurmuş olduğu bu konteyner kentte yine belediyelerimizin desteği ile hemşerilerimiz temiz suya ulaşabilecek, güneş enerjisi sistemi ile bedava elektrik kullanabilecek’’ dedi.

Gürkan, Oyumuzu AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanımıza oyumuzu vereceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu ve Şahnahan'da düzenlene seçim toplantılarına katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy ve destek istedi.

Özcan, Kazanımlarımızı kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, 'Türkiye bugün sanayide, sanayileşmede çağ atladı. Marmaray yapılırken nasıl bir mukavemet gösterildiğini hatırlayın.

Millet İttifakı: Türkiye'de Değişim Başlayacak

Yerel seçimlere hazırlanan CHP ile Millet İttifakını oluşturan siyasi partiler sabah kahvaltısında gazetecilerle bir araya geldi. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba "Deprem nedeniyle giden tüm Malatyalıları memleketlerine dönmelerini bekliyoruz 15 Mayıs sabahı Türkiye'de değişim başlayacak" dedi.

Çalık, Malatya'mızda 26 kilometrelik yolu 444 kilometreye çıkardık'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Şehrimizde yaklaşık 444 kilometrelik yol yapıldı.

Fendoğlu, Malatyalı sanayici ve esnafımızın taleplerinin takipçisiyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Sanayicilerin mevcut durumlarını koruyabilmesi ve aynı zamanda yeni yatırımlarına da başlayabilmeleri için destekler çok önemli olduğun, esnafın ise yeniden ayağa kalkabilmesi için özel deprem desteklerini verilmesi gerektiğini belirterek, 'Sanayici ve esnafımızdan gelen tüm taleplerin takipçisiyiz' dedi.

Gürkan İstikrarın ve istikametin bozulmaması için Erdoğan'a oy verilmeli

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 14 Mayıs seçimler kapsamında Darende ilçesinin Hisarkale ve Ilıca Mahallelerinde seçim çalışması yürüterek, Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy ve destek istedi.

Doğal Hayatı Koruma Vakfı Üyelerinden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Doğal Hayatı Koruma Vakfı Genel Müdürü Aslı Pasinli Tarım ve Orman Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece ile birlikte vakfın yurt içi ve yurt dışı üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet Başkan Gürkan'ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Kirişci Ve Güngör Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Kale, Kapalı Çarşı, Azerbaycan Bulvarı, Trabzon Caddesi ve civarını kapsayan kentsel tasarım çalışması yapılıyor.

Başkan Şahin’den Güneyşehir İkinci Etap Konut Müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, GBB tarafından hayata geçirilen 14 bin konut projesi kapsamında üretilecek olan ‘Güneyşehir 2’nci Etap Konut Projesi’nde bin konutun satışa sunulacağını müjdeledi.

Tüfenkci Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı inşa edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili ve Adayı Bülent Tüfenkci, “Herkesin kendini bulabileceği Malatya’yı birlikte inşa edeceğiz.

Gürkan: Şehircilik Bakanlığı Bir Plan Hazırlıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan "Şu anda şehrimizin planıyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın müellifler tarafından bir çalışma yapılıyor. Paydaşlarımızı da bilgilendireceğiz" dedi.

Vali Hulusi Şahin Çarşı Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, 6 Şubat tarihli depremler sonrasında büyük hasar alan, yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı Malatya’da ticaretin merkezi konumunda bulunan Yeni Camii civarında ve çarşı merkezinde incelemelerde bulundu.

Toplam 3471 haber.