Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Fendoğlu Bu Tarihi Fırsatı Malatya İçin Doğru Değerlendirmeliyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Yeni Malatya’yı inşa ederken, bireysel beklentiler yerine tamamen Malatya’nın ve Malatya’da yaşayan herkesin ortak payda ve faydasını düşünmeliyiz.

CHP'li Kiraz' İktidarın Yanında Meclis Çoğunluğunu da Almalıyız'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin demokrasisi, özgürlüğü, insan hakları, barışı ve huzuru için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, güçlü bir destekle mecliste ülkeye hep birlikte güzellikleri getireceklerini söyledi.

Yıldırım' Rozetsiz Siyaset Yapacağız'

Recep Tayyip Erdoğan'a Sahip Çıkmak Boynumuzun Borcudur!

Doç. Dr. Babacan' Türkiye'miz Bir Eşikte ve Bu Eşiği Aşacağız'

Doç. Dr. Babacan, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında çalışmalarını Akçadağ ilçesinde sürdürdü.

Ağbaba Tmo Malatyalı Kayısı Üreticisine Sırtını Çevirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'' İktidar Malatyalı Kayısı Üreticisini Kaderine Terk Etmiş Durumda''

Özcan, 14 Mayıs'tan zaferle çıkacağız

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, '14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti milletvekili adaylarımız ile büyük bir zaferle çıkacağız' dedi.

Malatya'yı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Başkan Gürkan Teknopark Konteyner Kenti Ziyaret Etti

Gürkan' Yapılacak Yatırımın İlimize İstihdam Ve Katma Değeri Olacak'

Başkan Gürkan'ı Ziyaret Eden Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Demir' Aselsan'ın Malatya'ya Yatırım Yapma Noktasında Kararı Var'

Kiraz Güzel Bir Birliktelikle İktidara Yürüyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Türkiye’de farklı seslerin bir araya gelerek güzel bir birliktelik oluşturduğunu ifade ederek, bu birlikteliğin emin adımlarla iktidara yürüdüğünü söyledi.

Özcan' Türkiye Yeni Yüzyılda Doğru Adamla Yoluna Devam Edecek'

Rönesans Konteyner kentteki vatandaşları ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, istek ve talepleri dinledi.

Gürkan' Depremin Üçüncü Günü Malatya'ya Şehir Plancılarını Getirdik'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan' Erdoğan'ın Yanında ve Beydağı Gibi Arkasında Olacağız'

Yeniden Refah Malatya'da Meclise Gidiyor

Yeniden Refah Partisi Malatyada ilk seçimleri olmasına rağmen Malatya'da canla başla çalışmalara devam ediyor. Tüm vekil adayları ve gençlik kollarından kadın kollarına kadar sahada olan Yeniden Refah Partisine teveccüh gün geçtikçe artıyor.

Ağbaba, Malatya'nın Kaderi Kapalı Kapılar Ardında Belirlenemez.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'' Eğer 2020 Depremindeki Gibi Ağır Hasarlılara Hafif Hasarlı Raporu Verirseniz, Bir Cinayete Ortaklık Etmiş Olursunuz''

Ölmeztoprak, Muhabbetle, saygıyla, sevgiyle desteklenerek devam eden bir süreç var

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Pütürge ilçesinde ve mahallelerinde 14 Mayıs seçimleri kapsamında ziyaret ve ev toplantılarını gerçekleştirdi.

Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları: “Şehrimizin Ve Ülkemizin Hızla Kalkınmaya Devam Etmesi İçin ‘Doğru Zaman, Doğru Adam’” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Seçimleri'ne Doğru Milletvekili Adayları İle Birlikte Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Fendoğlu Bu Sıradan Bir Seçim Değil Ülkemizin Ve Milletimizin İstikbali İle Direk İlgilidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Bölücüler, teröristler, hainler, alçaklar, bayraksızlar bu seçimde yan yana gelirken, birlikte hareket ederken, ülkücüyüm diyen herkesinde MHP’de, 3 Hilalin altında Kuvayı Milliye ruhu gibi hareket etmesi şarttır.

Tüfenkci Yıkılan Camilerimizi De Cem Evlerimizi De Yapacağız

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, güçlü bir destekle birlikte herkesin Malatya’sını yeniden inşa, imar ve ihya edeceklerini söyledi.

Veli Ağbaba' Malatya'nın Sesini Türkiye'ye Duyurmaya Devam Edeceğim'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'Basiretsiz, sorumsuz, liyakatsiz yöneticiler yüzünden Malatyalı hem depremden, hem hırsızdan mağdur oldu. Hem de ağır hasarlıdan hafif hasarlıya çevrildiği için mağdur oldu' dedi.

Gürkan Malatya Yeniden Küllerinden Doğarak Güçlü Bir Şekilde Ayağa Kalkacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İş İnsanları Derneği’nin (MİAD) düzenlediği Malatyalılar Buluşması’na katıldı.

Toplam 3390 haber.