Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Gürkan Hızlı Trenin İlk Seferi İçin Düzenlenen Törene Katıldı

Malatya- Sivas Bölgesel Trenini İlk Seferine Uğurlama Töreninde Konuşan Başkan Gürkan' Cumhurbaşkanımızın Riyasetinde Türkiye'de İlk Defa Hızlı Tren Hatları Oluşturuldu'

Başkan Gürkan Yerinde Dönüşüm Noktasında Mutabakat Sağlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Eski Malatya Bölgesi Muhtarları ile bir araya gelerek, Malatya’da yapılacak olan yerinde dönüşüm, kalıcı konut ve kalıcı iş yerleri ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Ağbaba Malatya İçin Eşsiz Proje' Aktarmalı' Hızlı Tren

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba 'AKP'nin Ali Cengiz Oyunlarına Bir Yenisi Daha Eklendi'

Hollanda Heyetinden Eskişehir’e Övgü

Hollanda’nın İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi David Naves ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezinde ziyaret etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezinde ziyaret etti.

Battalgazi ve Bağcılar Belediyesi Kardeşlik Buluşmasında Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Deprem anından beri bizlere kardeş olan Bağcılar ilçemize teşekkür ediyorum.'

Başkan Demez Yeni Adliye Binası İçin Milletvekillerinde Destek İstedi

Malatya Baro Başkanı Onur Demez, 6 Şubat depremlerinin ardından birbirinden bağımsız ve kilometrelerce uzaklıkta 6 ayrı binada hizmet vermeye başlayan Malatya Adliyesi’nin yeni hizmet binasına kavuşması için Malatya Milletvekillerini ziyaret ederek, destek istedi.

Başkan Güngör; Önsen Bölgesine 60 Milyonluk İçmesuyu Yatırımı Yapıyoruz

Önsen bölgesinde gerçekleştirilen altyapı yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güngör, “Önsen bölgemizin içmesuyu altyapısının komple değiştiriyoruz.

Güçlendirme Kriterlerine Uymayan Binalara Ruhsat Verilmeyecek

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı'nda Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan'400 Milyon TL'ye Tekâmül Eden Bir Yatırım'

Yeni Asfalt Plentinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan' Saatte 300 Ton Kapasiteli Yeni Bir Asfalt Plenti Yapılıyor'

Başkan Güder İlçe Genelinde Asfalt Serimlerini Bu Yıl Bitirmeyi Hedefliyoruz

Deprem sonrasında oluşan enkazın ortadan kaldırılması, yaraların sarılması için çalışmalar yürüten Battalgazi Belediyesi, bir yandan da bozulan yolların yamasını yaparak sıcak asfalt serimi yapıyor.

Milletvekili Fendoğlu Sağlıktaki Sorun ve Talepleri Bakan Koca'ya Aktardı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, Malatya'daki sorun ve talepler konusunda istişarelerde bulundu

Kahramanmaraş Heyetinden Bakan Özhaseki’ye Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında gittiği başkentte AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Köprülü Kavşakta Çalışmalar Devam Ediyor…

Numune Hastanesi kavşağında yaşanan trafik yoğunluğunu gidermek amacıyla başlatılan köprülü kavşak projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Çınar Yavuz Selim Mahallesinde Yapımı Süren Yeni Park Alanını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yavuz Selim mahallesinde sosyal yaşamını hareketlendirecek yeni park alanını inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Gaziantep Büyükşehir Avrupa Sosyal Ekonomi Bölgeleri’ne Üye Olacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Dönem Toplantısı’nın 1’inci birleşimi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında yapıldı.

Çin: Assange değil, bilgisayar korsanı ülkesi yargılanmalı

Çin Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada çeşitli ülkelerden gelişigüzel sırları izleyen ve çalan ve kendi suçlarını örtbas etmeye çalışan bir bilgisayar korsanı ülkesinin mahkemede yargılanması gerektiği ifade edildi.

Fendoğlu Derdimiz Malatya Gündemimiz Deprem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “MHP Malatya Milletvekili olarak tüm hemşehrilerimin ve Malatyalıların emrindeyim” diyerek, vatandaşlara depremden beri gitmedikleri evlerine geçmiş dönemlerin ortalaması alınarak elektrik faturası gönderilmesine tepki gösterdi.

Başkan Gürkan, Esnafımız İçin Üzerimize Ne Düşüyorsa Onu Yapacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Buğday Pazarı esnaflarıyla bir araya gelerek, istişarelerde bulundu.

Toplam 3471 haber.