Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MHP Lideri Bahçeli'den Emekliye Zam Çağrısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Emeklilere yapılan zammın yetersiz kaldığını belirten Devlet Bahçeli, emekli aylıklarına seyyanen zam yapılması çağrısında bulundu.

CHP li Ağbaba Mecliste Malatya'yı Konuştu

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Teze Cami'miz, Akpınar Meydanı'mız, Niyazi Mısri Caddemiz, Sıtmapınarı'mız yerle bir, Depremzedeyi bir de ev sahipleri vurdu'

Başkan Çınar, Sanayi Sitesinde Gerçekleşen Temizlik Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, yaşanan büyük depremlerin ardından Malatya’da devam eden bina yıkımları ve enkaz kaldırma çalışmaları sırasında vatandaşların sağlığını korumak ve yaşam koşullarını daha iyi şartlara getirmek amacıyla; çöp toplama, yol ve kaldırım temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti çalışmalarına başladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla oluşturulan “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” deprem bölgesindeki incelemelerine başladı.

Başkan Gürkan, Bakan Işıkhan’a Kayısı Çiftçilerinin Sorunlarını İletti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak için Malatya’ya geldi.

Başkan Büyükkılıç’tan Bakan Özhaseki’ye Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, Kayseri’de yapılan ve yapılacak olan çalışmaları görüştü.

Başkan Güngör, Başkentte Azerbaycan Heyetiyle Bir Araya Geldi

Türkiye Belediyeler Birliği’nde Azerbaycan heyetiyle düzenlenen koordinasyon toplantısına katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Depremin ilk anından itibaren tüm imkân ve kabiliyetiyle yanımızda olan Azerbaycan hükümetine ve tüm kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Yellen: Çin gezisi iletişim için iyi bir fırsat sunuyor

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Çin ziyaretine başladı. Ziyareti öncesinde sosyal medya hesabından görüşlerini paylaşan Yellen, Çinli yetkililer ve iş dünyasının liderleriyle görüşmek üzere Beijing’de bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

MHP’den Başkan Güder’e İstişare Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre ve teşkilat üyelerini makamında konuk ederek Malatya’nın geleceği hakkında istişarelerde bulundu.

Malatya'nın Meyve Ambarı Kaderine Terk Edildi

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba 'Ağaçlar Kuruyunca Mı Suyu Vereceksiniz?'

Yeşilyurt’un Kırsal Bölgelerinde Yol Yenileme Hizmetleri Ağırlık Kazandı

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7,6 ve 7.7 büyüklüğündeki depremlerin ardından Yeşilyurt’un merkez ve kırsal bölgelerinde ki yenileme ve iyileştirme hizmetlerine ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, pandemi süreci ve deprem felaketlerinden sonra yoğun bir göçle karşı karşıya kalan kırsal bölgelerin yaşam standartını artırmak için planlaması yapılan alt yapı ve üst yapı yatırımları teker teker hayata geçiriyor.

Büyükşehir’den Özel Güvenlik Personeline Özel Seminer

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü iş birliğinde Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeline düzenlenen seminerde sertifika törenine katıldı.

Battalgazi Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile 'kardeş belediye' olma kararı alındı.

Başkan Güngör, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan İle Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, deprem bölgesi şehirlerin tekrar ayağa kaldırılması noktasında Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan başkanlığında gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda Temayül Yoklaması Başladı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda İl Başkanını belirlemek için yapılan Temayül Yoklaması başladı. Saat 11.00’de başlayan oylama saat 15.00’de sona erecek.

Başkan Çınar Tohma Mahallemizin Yol Ağını Nitelikli Hale Getiriyoruz

Yeşilyurt İlçesinin merkez ve kırsal bölgelerindeki yol ağını daha akıcı ve güvenli hale getirmek için çalışmalarına hız veren Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2023 Yılı Yatırım Programına alınan Tohma Mahallesindeki bağlantı yollarının düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bakan Özhaseki 4 kırmızı çizgimiz var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Deprem Bölgesi Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda deprem bölgelerine inşa edilecek yeni konutlar için 4 kırmızı çizgileri olduğunu açıkladı.

Halil İbrahim Yılmaz İsrail’de ‘Suya Dayanıklılık Ve Acil Durum Hazırlıkları 2023’ Zirvesinde

Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, İsrail'in Tel Aviv kentinde gerçekleştirilen "Suya Dayanıklılık ve Acil Durum Hazırlıkları 2023" zirvesine konuşmacı olarak katıldı.

Ülkü Ocakları, depremzedeleri unutmadı, unutturmadı

Ülkü Ocakları ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük oranda etkilenen Malatya’da ihtiyaç sahibi depremzedelere dağıtılmak üzere yaklaşık 300 kurbanlık hayvan kesimi gerçekleştirildi.

Toplam 3449 haber.