Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Büyükşehir’den Özel Güvenlik Personeline Özel Seminer

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü iş birliğinde Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeline düzenlenen seminerde sertifika törenine katıldı.

Battalgazi Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Gerçekleştirilen toplantıda İstanbul Bağcılar ve Kağıthane Belediyesi ile 'kardeş belediye' olma kararı alındı.

Başkan Güngör, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan İle Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, deprem bölgesi şehirlerin tekrar ayağa kaldırılması noktasında Ankara’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan başkanlığında gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda Temayül Yoklaması Başladı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı’nda İl Başkanını belirlemek için yapılan Temayül Yoklaması başladı. Saat 11.00’de başlayan oylama saat 15.00’de sona erecek.

Başkan Çınar Tohma Mahallemizin Yol Ağını Nitelikli Hale Getiriyoruz

Yeşilyurt İlçesinin merkez ve kırsal bölgelerindeki yol ağını daha akıcı ve güvenli hale getirmek için çalışmalarına hız veren Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2023 Yılı Yatırım Programına alınan Tohma Mahallesindeki bağlantı yollarının düzenleme ve iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bakan Özhaseki 4 kırmızı çizgimiz var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Deprem Bölgesi Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda deprem bölgelerine inşa edilecek yeni konutlar için 4 kırmızı çizgileri olduğunu açıkladı.

Halil İbrahim Yılmaz İsrail’de ‘Suya Dayanıklılık Ve Acil Durum Hazırlıkları 2023’ Zirvesinde

Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, İsrail'in Tel Aviv kentinde gerçekleştirilen "Suya Dayanıklılık ve Acil Durum Hazırlıkları 2023" zirvesine konuşmacı olarak katıldı.

Ülkü Ocakları, depremzedeleri unutmadı, unutturmadı

Ülkü Ocakları ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden büyük oranda etkilenen Malatya’da ihtiyaç sahibi depremzedelere dağıtılmak üzere yaklaşık 300 kurbanlık hayvan kesimi gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Büyükşehir’e Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, şehirde yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

Başkan Gürkan Canlı Hayvan Pazarında İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarını ziyaret ederek, kurban alım ve satımı yapan vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Başkan Büyükkılıç’tan Erciyes Esnafına Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, esnaf ziyaretleri kapsamında Erciyes Kayak Merkezi esnaflarıyla buluştu.

Karar çıktı.. Malatya'da yerinde dönüşüm yapılacak

"Başkanım Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında bir toplantı icra edildi. O toplantıda da şu müjdeyi verebilirsin, Malatya’da yerinde dönüşüm yapılacak. Yerinde dönüşüm yapılan her ev malikine aynen TOKİ’de olduğu gibi hak sahiplerine verilen haklar tanınacak."

Başkan Çınar Depremzedelerimizin Temel İhtiyaçlarını Planlı Hizmetlerle Gideriyoruz

Kurban Bayramı öncesinde Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde hizmete sunulan konteyner kentlerin temel ihtiyaçlarını gidermeye devam eden Yeşilyurt Belediyesi bir yandan konteyner kentlerin yollarını düzenli hale getirecek asfaltlama çalışmalarına hız verirken diğer taraftan gelen yardım paketlerini depremzedelere ulaştırmaya devam ediyor.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’tan Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

• Bakan Bolat: Malatya ülkemizin doğusunda parlayan bir yıldız olarak var oldu.

Refik Tuzcuoğlu, Bakan Yardımcılığı Görevine Atandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine kamuda ve yerel yönetimlerde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Refik Tuzcuoğlu atandı.

Başkan Çınar Çocuklarımızı Umutlu Ve Güzel Yarınlara Hazırlamak Asli Görevimiz

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, depremzede çocukları yaşadıkları travmadan uzaklaştırmak amacıyla toplam 250 sporcunun katıldığı Geleneksel Kiraz Kupası Turnuvası düzenledi. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

İmzam Olan Ruhsatların Arkasındayım Bir Tane Hasarlı Göstersinler

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ruhsatları ilçe belediyeleri veriyor

Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Kacır; Kahramanmaraş Bölgenin Parlayan Yıldızı

Programı kapsamında şehre gelerek sanayi ve ticaretin canlanması noktasında düzenlenen koordinasyon toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Özellikle son 10-15 yıllık dönemde büyük bir atak içinde olan Kahramanmaraş, bölgenin parlayan yıldızı haline geldi.

Ağbaba; Depremzede Kendini İspat Etmeye Çalışıyor

Malatya Milletvekili Ağbaba, İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya bugüne kadar kira ve taşınma yardımı alamayan depremzede sayısını sordu.

Toplam 3476 haber.