Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Osman Güder Den İl Kültür Ve Turizm Müdürü Ali Cengiz’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Cengiz’in 40 yılı aşkın süredir Malatya’ya hizmet eden bir isim olduğunu belirten Güder “Cengiz’e hayırlı olsun dileklerimizi iletmeye geldik; Rabbim hayırlı, uğurlu eylesin. Kendisi, Malatya’nın değerlerinden bir tanesidir.

MHP Pütürge, Doğanyol ve Kale ilçe kongrelerini de yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya’daki ilçe genel kurulları kapsamında Pütürge, Doğanyol ve kale ilçe genel kurullarını da yaparak tamamladı.

Başkan Gürkan İkizce’de Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Asrın felaketi diye nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)Genel Müdürlüğü, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gürkan: Karahan Mahallesi ile Orduzu Kaldırım arasındaki yolumuz asfaltlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi yol medeniyettir düsturuyla hareket ederek Malatya’nın yol ağını artırmak ve ulaşımda farklı arterlerin oluşturulması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Güder Ve Milletvekili Babacan’dan Mahalle Ziyaretleri

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ile birlikte Orduzu ve Hanımınçiftliği Mahalleleri’nde vatandaşla bir araya geldi. Başkan Güder, “Her zaman sahadayız ve vatandaşımızı dinleyerek çalışmalar yürütüyoruz.” dedi.

ABD, Çin ziyareti öncesi 27 Çinli şirketin kısıtlamasını kaldırdı

ABD Ticaret Bakanlığı, yerel saatle önceki gün 27 Çinli şirketin ihracat kısıtlamaları listesinden çıkarıldığını duyurdu.

M.V Ölmeztoprak Yöresel Mimariye Uygun Konut Ve İş Yerlerinin Yapımı Süreci Başlayacak

Malatya’nın Şehir Planlamasına dair Geniş Katılımlı Toplantı Düzenlendi

MHP Malatya'da 2 Günde 4 İlçede Kongre Yaptı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, "Malatya’da depremin yaralarının sarılması noktasında MHP kadroları taşın altına değil elini, gövdesini koymaya hazırdır. Birlik ve kardeşlik ruhuyla 31 Mart 2024 Seçimlerine hazırlanacağız" dedi.

Başkan Gürkan Şehitlerimizin Şanına Şerefine Uygun Bir Şekilde Düzenleme Yapılıyor

6 Şubat depreminden önce restorasyonlarına başlanan Kırk Kardeşler Şehitliği ve Usta Şagirt Kümbetinin restorasyon çalışmaları tamamlandı.

CHP Malatya'da 8 İlçede Kongrelerini Tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi Malat'ya da Yazıhan, Doğanyol, Arguvan, Arapgir, Kale, Pütürge, Darende ve Kuluncak ilçelerinde olmak üzere 8 ilçede kongrelerini tamamladı.

Başkan Güder Down Sendromlu Çocukların Gösterisine Katıldı

Battalgazi Belediyesi ile Uluslar arası Malatya Dayanışma Derneği ve Down Sendromlular Derneği tarafından ‘Farkında Ol Fark et’ temalı program düzenlendi.

Büyükkılıç Bu Dönem Altın Çağımızı Yaşıyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı Belediyesi tarafından 31 milyon lira maliyetle hayata geçirilecek Asfalt Plenti’nin temel atma törenini gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç, “Bu dönem altın çağımızı yaşıyoruz” dedi.

MHP’nin ilçe kongreleri Arguvan ve Arapgir’de yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya’daki ilçe kongrelerini Arguvan ve Arapgir ilçelerinde gerçekleştirdi.

Bakan Yumaklı’dan Toplu Tüketim Yerlerinde Denetimlerin Sıkılaştırılması Talimatı

Lokanta, Restoran, Kafeterya, Otel Gibi Toplu Tüketim Yapılan Yerlerde Denetimler Artırılacak

Başkan Gürkan 100. Yıl Parkımız Cumhuriyetimizin 100. Yılına Yakışır Bir Şekilde İnşa Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ‘Yeşil Belediyecilik’ anlayışıyla hayata geçirmeyi planladığı ve çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü 100. Yıl Parkında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “100. Yıl Parkımız, Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde inşa ediliyor” dedi.

Karasu: 1 Kg Buğday, 1 Bardak Çay Etmiyor

CHP Parti Meclisi ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Hafik ilçesinde üreticilerle buluştu. Hafik geçici TMO Ofisini Ziraat Odası Başkanı Osman Karakaş ile birlikte ziyaret eden Karasu, buğday üreticilerinin dertlerini ve hükümete tepkisini dinledi.

AK Parti’nin Başarısı İçin Fedakârca Çalışan Kadınlar Battalgazi’deki Yatırım Alanlarını Gezdi

AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Yönetimi ve mahalle başkanları Battalgazi’de hayata geçirilen yatırımları gezdi.

Özhaseki: Memduh Başkanımla 40 Yıllık Arkadaşlığımız Var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile arkadaşlıklarının 40 yıllık bir geçmişe dayandığını belirterek, “Memduh başkanımla 40 yıllık bir arkadaşlığımız var, güzel huyları var, çalışkandır, gayretlidir, elinden geleni yapar” dedi.

Fendoğlu Malatya Ve Ülkemiz İçin Önemli Çalışmaların Her Zaman Destekçisi Olacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Dünya çapında önemli başarılara imza atılan Turgut Özal Tıp Merkezi’ndeki karaciğer nakil operasyonları için elimizden gelen her türlü desteği ve katkı vereceğiz.

Toplam 3476 haber.