Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un Katılımıyla Deprem Değerlendirme Toplantısı’nın Açılışı Yapıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in katılımıyla şehirde deprem sonrası yapılan çalışmalar, yargı süreçleri ve son durum hakkında Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Deprem Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Başkan Gürkan Türkiye’de En Güçlü Belediyelerden Birisiyiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, düzenlenen ‘Araç Teslim Programı’ ile 19 araç, gereç ve iş makinasını araç filosuna ekledi.

Doğanşehir İlçesi Değerlendirme ve İstişare Toplantısı

Başkan Gürkan' Tüm Birimlerimiz 7 Gün 24 Saat Görev Başında'

EBRD Türkiye Heyetinden Başkan Güngör’e Ziyaret

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye Direktör Vekili Şule Kılıç ve ekibini makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, ziyaret ve destekleri için heyete teşekkür etti.

Başkan Gürkan: MASKİ Destan Yazıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Canbay'dan Malatya'da orta hasarlı bina tepkisi!

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Canbay Malatya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Canbay'dan Malatya'da orta hasarlı bina tepkisi!

Malatya Tarihinin En Büyük Hizmetleri Bu Dönemde Gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Doğanşehir ilçesi Sürgü Mahallesi’ne FİFA standartlarında futbol sahası yapıldı.

Başkan Güder Birlik İçerisinde Bu Süreci Atlatacağız

Depremzedelerin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren seferber olan çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Battalgazi Belediyesi, bu kez de çocuklara bisiklet hediye ederek sevindirdi.

Fendoğlu 12 Eylül’de Vatan Sevdalısı Bir Nesli Mahvettiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Türkiye demokrasi tarihine kanlı ve karanlık bir utanç sayfası olarak kazınan 12 Eylül 1980 darbesinin 43 yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklama da, “43 yıl önce Milletimizin birliği, Vatanımızın bütünlüğü, devletimizin ebed-müddet bekası için çalışan vatanseverlerin ve ülkemizin geleceği birileri tarafından bilerek, isteyerek göz göre, göre çalındı. Ve O birileri kalleşçe ve haksız yere nice yiğitlerimizin canına kıydılar.

Başkan Gürkan İletişim Zayıf Olduğu Zaman Kamu Kuruluşunda Çalışıyorsanız Bulunduğunuz Kuruma Zarar Verirsiniz.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, belediyelerdeki hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi noktasında periyodik olarak düzenlediği hizmet içi eğitim programlarına başladı.

Başkan Güder’den Öğrencilere İlk Ders Sürprizi

Malatya’da 2023- 2024 eğitim öğretim yılında öğrenciler ders başı yaparken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu.

Başkan Çınar Fatih Mahallemizin Araç Ve Yaya Trafiğini Konforlu Hale Getiriyoruz

Pandemi süreci ve akabinde yaşanan büyük depremlerden dolayı nüfusu artan Yeşilyurt’un kırsal bölgelerindeki yaşam şartlarını daha nitelikli hale getirmek için 7/24 mesai yapan Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 4.5 km’lik sathi kaplama çalışmasıyla yol ağını yenilediği Fatih Mahallesinde planlamaya alınan 2.5 km’lik kilit taşı çalışmasını da yaparak bölgenin ulaşım ağını sağlıklı ve güvenli bir boyuta taşıyor.

Battalgazi Belediyesi Hisartepe Mahallesi’nde Asfaltsız Yol Bırakmadı

İlçede köklü sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun bir çalışma dönemi geçiren Battalgazi Belediyesi, milyonları bulan asfalt çalışmalarıyla ilçeyi modern bir üst yapıya kavuşturuyor.

Başkan Güder Gençlerimizin Başarısı Battalgazi'mizin Geleceğine Işık Tutacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder YKS’de dereceye giren başarılı öğrencilerle bir araya geldiği programları geleneksel hale getirdi.

Ölmeztoprak Depremler Sonrasında Özellikle Sahada Olma Gayretindeydik.

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak’tan Pütürge ziyareti

Tüfenkci: Yeni göletlerimizin ihaleleri yapılacak

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, DSİ Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ile birlikte, sulama suyu konusunda sıkıntılar yaşayan mahallelerin muhtarlarıyla kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Malatya Derneklerinden Başkan Gürkan’a Ziyaret

Ankara’da bulunan Malatya Derneklerinden Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak ve Ankara Akçadağlılar Dernek Başkanı İbrahim Evin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Başkan Gürkan Hiç Kimsenin Kafasına Göre Hareket Etmesine Müsaade Etmeyeceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) tarafından düzenlenen İstişare Toplantısına katıldı.

Başkan Akıncı Bu Malatya Size N'etti?

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı' Yeter artık yapmayın bize bunu! Malatya'ya bu kininiz niye? Yüzde 70'lerde oy vermek dışında ne yaptı bu Malatyalı size?' diyerek uyarılarda bulundu.

Toplam 3476 haber.