Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Esad: Çin ile daha yoğun diyaloğa hazırız

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, mevcut uluslararası ortamda Suriye ve Çin arasında daha yoğun bir diyalog gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti.

Oktay Hekimhan'a aday

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimler öncesi partiler belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularını almaya başladı. Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bir şirkette uzun yıllar yöneticilik yapan Kemal Oktay, Hekimhan Belediye Başkanlığı için AK Parti'den Aday Adayı olduğunu açıkladı.

M.v Tüfenkci Depremden Sonra Üretimi Sürdürmek Zor

AK Parti Malatya Milletvekili, MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya Şeker Fabrikasını ziyaret ederek, pancar alım kampanya dönemine dair açıklamalarda bulundu.

Kayseri Eczacı Odası’ndan Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12’nci Bölge Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın, yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Kayseri Eczacı Odası’ndan Başkan Büyükkılıç’a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12’nci Bölge Kayseri Eczacı Odası Başkanı Uğur Nuri Akın, yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Yerel ve Ulusal Basından Battalgazi Belediyesi'nin Yatırımlarına Övgü

Başkan Güder, 'Gezdiğiniz çalışmaları kendi imkanlarımızla yaptık. Önümüzdeki dönemlerde de öz sermayemizle çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz'

Mutlu Şehrin Mutlu Çocukları Peygamberlerinin İzinde

4-6 Yaş Erdem Okulu' Öğrencilerinin 'Mevlid-İ Nebi' Haftası özel Etkinlikleri Büyük Beğeni Topladı

MHP'de Görev Dağılımı Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresini 23 Eylül itibariyle tamamladı. Yapılan demokratik seçim sonucunda, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı görevine Gökhan Gök getirildi.

Başkan Çınar Büyük Bir Kısmı Tamamlanan Macera Parkını İnceledi

Macera Parkımızı Yakında Gençlerimizin Hizmetine Sunacağız

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm İçin De Mücadelemiz Sürüyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi.

Kuşak ve Yol Forumu, 3 yıllık aradan sonra yeniden başlıyor

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin, ekim ayında yapılacak 3. Kuşak ve Yol Uluslararası İş Birliği Forumu’na 130’dan fazla ülkeden temsilcilerin katılımının teyit edildiğini söyledi

8 Ayda 411 Bin Adet Yardım Paketinin Depremzedelere Ulaşmasına Öncülük Ettik

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, 6 Şubat 2023 tarihindeki büyük depremlerin ardından Malatya’lı depremzedelere ulaştırılmak amacıyla yurt içi ve yurt dışından gönderilen, içerisinde gıda, temizlik ve kıyafetlerin yer aldığı 411 bin adet yardım paketlerini depremzede ailelere ulaştırarak, sosyal yardımlaşmaya örnek gösterilen hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

AK Parti’nin Yeni İl Teşkilatı Başkan Güder’in Yatırımlarını Gezdi

AK Parti İl Teşkilatı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hayata geçirdiği hizmet alanlarını gezdi. İl Yönetimi yapılan yatırımların oldukça önemli olduğunu ifade ederken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizi geliştirecek çalışmalara imza attık” dedi.

Malatya İtfaiyesi depremde canla başla, fedakarca gayret gösterdi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini ziyaret ederek, 6 Şubat depremlerinde enkazlar da yapmış oldukları kurtarma çalışmalarından dolayı bir kez daha tebriklerini iletti.

Zorlu Genel Başkanımız Birkaç Gün İçerisinde Tekrar Çalışmalarına Başlayacak

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener’in sağlık durumuna ilişkin “Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral enfeksiyon teşhisi ile hastanedeki muayenenin ardından Genel Başkanımız evinde istirahata geçti.

Mv.Tüfenkci Yenice Göleti İnşaat Sahasında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili, MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, beraberinde DSİ 92 Şube Müdürü M. Aytaç Sucu, AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karataş ile birlikte bölge tarımına can verecek Yenice Göleti'nin inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

Malatya Esnafının Sorunlarını Takip Edeceğim Sözünü Verdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanlarını ziyaret ederek, depremden dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunup, sorun ve talepler konusunda istişarede bulundu.

Başkan Güder Üreticilerin Sorunlarını Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder mahalle toplantılarıyla mahalle halkının sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Gaziantep’e 30 Milyar Liralık Dev Proje Kazandırdık

Gaziantep’in ulaşımında önemli bir dönüm noktası olan bugünkü rakamıyla 30 milyarlık değere sahip GAZİRAY, seferlerine başladığı günden bu yana sanayi bölgelerini birbirine bağlayan güzergahı dolayısıyla günlük 10 bin yolcuya hizmet veriyor.

Toplam 3476 haber.