Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Çınar Büyük Bir Kısmı Tamamlanan Macera Parkını İnceledi

Macera Parkımızı Yakında Gençlerimizin Hizmetine Sunacağız

Başkan Güder Yerinde Dönüşüm İçin De Mücadelemiz Sürüyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi.

Kuşak ve Yol Forumu, 3 yıllık aradan sonra yeniden başlıyor

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin, ekim ayında yapılacak 3. Kuşak ve Yol Uluslararası İş Birliği Forumu’na 130’dan fazla ülkeden temsilcilerin katılımının teyit edildiğini söyledi

8 Ayda 411 Bin Adet Yardım Paketinin Depremzedelere Ulaşmasına Öncülük Ettik

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, 6 Şubat 2023 tarihindeki büyük depremlerin ardından Malatya’lı depremzedelere ulaştırılmak amacıyla yurt içi ve yurt dışından gönderilen, içerisinde gıda, temizlik ve kıyafetlerin yer aldığı 411 bin adet yardım paketlerini depremzede ailelere ulaştırarak, sosyal yardımlaşmaya örnek gösterilen hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

AK Parti’nin Yeni İl Teşkilatı Başkan Güder’in Yatırımlarını Gezdi

AK Parti İl Teşkilatı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hayata geçirdiği hizmet alanlarını gezdi. İl Yönetimi yapılan yatırımların oldukça önemli olduğunu ifade ederken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizi geliştirecek çalışmalara imza attık” dedi.

Malatya İtfaiyesi depremde canla başla, fedakarca gayret gösterdi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, İtfaiye Haftası nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini ziyaret ederek, 6 Şubat depremlerinde enkazlar da yapmış oldukları kurtarma çalışmalarından dolayı bir kez daha tebriklerini iletti.

Zorlu Genel Başkanımız Birkaç Gün İçerisinde Tekrar Çalışmalarına Başlayacak

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Genel Başkan Meral Akşener’in sağlık durumuna ilişkin “Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral enfeksiyon teşhisi ile hastanedeki muayenenin ardından Genel Başkanımız evinde istirahata geçti.

Mv.Tüfenkci Yenice Göleti İnşaat Sahasında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili, MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, beraberinde DSİ 92 Şube Müdürü M. Aytaç Sucu, AK Parti Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karataş ile birlikte bölge tarımına can verecek Yenice Göleti'nin inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

Malatya Esnafının Sorunlarını Takip Edeceğim Sözünü Verdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanlarını ziyaret ederek, depremden dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunup, sorun ve talepler konusunda istişarede bulundu.

Başkan Güder Üreticilerin Sorunlarını Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder mahalle toplantılarıyla mahalle halkının sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Gaziantep’e 30 Milyar Liralık Dev Proje Kazandırdık

Gaziantep’in ulaşımında önemli bir dönüm noktası olan bugünkü rakamıyla 30 milyarlık değere sahip GAZİRAY, seferlerine başladığı günden bu yana sanayi bölgelerini birbirine bağlayan güzergahı dolayısıyla günlük 10 bin yolcuya hizmet veriyor.

Fendoğlu Vatandaşı Kapısından Kovan Bürokrat İstemiyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Malatya’ya gönül veren bürokratları özellikle istiyoruz.

MHP İl Başkanı Gökhan Gök Güven Tazeledi

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetimi olağan kongreye gitti. MHP Malatya İl başkanlığına Genel Merkezin atamasıyla gelen Gökhan Gök seçime tek aday olarak girdi ve delegelerin tüm oyunu alarak yeniden seçildi.

Gelinciktepe'deki 726 Deprem Konutu Aralık'ta Teslim Edilecek

Battalgazi ilçesinde Gelinciktepe’de yapılan deprem konutlarında sona gelindi. Kısa süre içinde teslim olacak konutları inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, depremden yara alan insanımızı yeni, güvenli yuvalarına kısa süre içinde kavuşturacağız ifadelerini kullandı.

Başkan Güder: Belediye İştirakimiz MORMAŞ Bir Dünya Markası Haline Geldi

Battalgazi Belediyesi bünyesinde hizmet veren Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Şirketi 9 bin Metrekare kapalı alanda faaliyetini sürdürüyor.

Ağbaba 17 Kişilik Servisle 34 Öğrenci Taşıyorlar

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Eğitim Hakkı Gasp Ediliyor'

Başkan Güder Kıraç Mahalle Sakinlerine Konuk Oldu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’yle beraber Kıraç Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Güder, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlerken mahalleye yapılan yatırımları anlattı.

Battalgazi Meclisi Eylül Ayı Olağanüstü Toplantısı Yapıldı

Battalgazi Belediye Meclisi, Olağanüstü Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında olağanüstü toplanan Battalgazi Belediye Meclisi’nde 2 önemli konu görüşüldü.

Zafer Partisi Sözcüsü Uğur Batur, Türkiye gündemine ilişkin basın açıklaması yaptı:

Bildiğiniz gibi genel seçimler bittikten sonra siyaset, bir hayal kırıklığı ve bunun getirdiği rehavet dönemine girdi. Arkasından da Meclisin tatile girmesiyle deyim yerindeyse tam anlamıyla “ölü toprağı” serpildi fakat biz Zafer Partisi olarak bu dönemin duraksama dönemi değil, aksine daha çok çalışma dönemi olduğunun bilincindeydik.

Toplam 3449 haber.