Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Güder' Bölgemizin Her Noktasına Dokunduk'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Bingöllüler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği'ni ziyaret ederek dernek başkanı Saim Balat ve yönetim kurulu üyeleriyle istişarelerde bulundu.

Ağbaba; Yıllar Yılları Kovalıyor Malatya Hep Oyalanıyor

Ağbaba, 'Malatya'nın hızlı trendeki son durumu Bakan bile ne zaman başlanacağını bilmiyor. Yıllar yılları kovalıyor, Malatya hep oyalanıyor' dedi.

Başkan Gürkan’a Down Sendromlu Çocukların Ailelerinden Teşekkür

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Rönesans Holding Malatya Yaşam Kent-1 Konteyner Merkezini ziyaret etti.

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Uraloğlu’ndan İlimize Ziyaret

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize geldi.

Bakan Özhaseki Ve Başkan Büyükkılıç’tan Erciyes Esnafına Ziyaret

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi esnaflarını ziyaret etti.

Başkan Gürkan, Yeni Yıla Görevi Başında Giren Personelleri Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2024 yılına görevi başında giren personellere ziyarette bulundu.

Deprem bölgesi Malatya’da kamu yatırımları hızla ilerliyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya’da kamu yatırımlarına devam edildiğini ifade ederek, Çevik Kuvvet-Özel Harekat Müdürlüğü, Arguvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kademe Binası gibi projelerin 2024 yılı yatırım programına alındığını söyledi.

Başkan Güder’den Kutanlılar Derneği’ne Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Kutanlılar Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Gürkan'dan İl Tarım ve Orman Müdürü Akar'a Ziyaret

Başkan Gürkan' Şehrimizdeki Çiftçileri ve Üreticileri Desteklemek İçin Yoğun Bir Şekilde Çalışmaya Devam Edeceğiz'

Battalgazi Başkan Aday Adayı Okyay’dan HİZMET-İş’e ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adayı Latif Okyay, sivil toplu kuruluşu ziyaretleri kapsamında Hizmet-İş Sendikası Başkanı Mustafa Sengir’i ziyaret etti.

Başkan Kızıldaş Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Çarşamba günleri ilçede kurulan pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelip, esnafla selamlaşarak, Arguvan’lıların talep ve isteklerini dinledi.

Tüfenkci Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nu Ziyaret Etti

Tüfenkci: “Kuzey Çevreyolu’nun müteahhidinin değişmesi, yeni Havaalanı Terminal Binasının şantiyesinin biran evvel kurulması kararı alındı”

Kahramanmaraş Heyetinden Süleyman Soylu’ya Ziyaret

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç’a STK Ve Muhtarlardan Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarlarını makamında ayrı ayrı kabul etti.

Milletvekili Ölmeztoprak Depremden Etkilenen Çiftçilerimizin Yanında Olduk

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremin ardından Malatyalı çiftçilere yapılan desteklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

310 Adet Konutun Protokolü İmzalandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile İsviçre Finans Kuruluşu arasında Battalgazi ilçesi Çamurlu Mahallesi’ne depremzedeler için yapılacak olan 310 adet hafif çelik prefabrik konut yapımı ile ilgili protokol imzalandı.

Gürkan: Aselsan Kısa Bir Süre İçinde Üretime Başlayacak

Savunma Sanayi alanında ASELSAN tarafından Malatya'da yapılacak olan 'kart sistemi' üretiminin yapılacağı alan belirlendi.

Mv. Ölmeztoprak İlk Etapta Bin 26 Köy Evinin Teslimi Yapılacak

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak, deprem bölgedeki çalışmalarla ilgili son durumu paylaştı

Başkan Gürkan'dan TÖTM'e Yeni Araç Hediye

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kullanılamaz hale gelen aracın yerine yenisini hediye etti.

Toplam 3451 haber.