Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Büyükkılıç’tan Balıkçı Esnafına Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sivas Caddesi’nde balık satan esnafı ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

İYİ Parti şehit aileleri için harekete geçti

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Irak’ın kuzeyinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in depremzede ailesinin çadırda yaşadığına dikkat çekerek, şehit ailelerine barınma desteği sağlanması için kanun teklifi vereceğini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan Hakkında Asılsız İddialar Karşılık Bulmuyor

Malatya, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde siyasi gelişmelerle hareketlenirken karanlık bazı şer odaklarının algı oluşturma çabaları ise hayretle izleniyor.

Başkan Büyükkılıç’tan Şeker Aile Sağlığı Merkezi’nde İnceleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ve hayırsever iş birliği ile yapımı son aşamaya gelen Şeker Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Seçer Mesiad 13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’ne Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MESİAD tarafından düzenlenen ‘13. Yılın İş İnsanları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende Seçer’e ‘Yılın Sosyal Belediyecilik Ödülü’ takdim edildi.

MHP'nin Kuluncak ve Hekimhan Adayları Açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Cumhur İttifakı Hekimhan ve Kuluncak İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı.

CHP’nin Mersin Adayı Yeniden Vahap Seçer

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in adaylığını ilan etti.

Başkan Güder'den Şehri Geleceğe Doğru Hazırlayan Projeler

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, görev yaptığı 5 yıllık dönemde Battalgazi'nin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etmek adına birçok projeye imza attı.

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanlığında Hakan Satılmış Dönemi

Yeşilyurt'ta yerel seçimlerde aday adayı olmak için ilçe başkanlığından istifa eden Hakkı Ayas'ın yerine başkan yardımcısı Hakan Satılmış yeni ilçe başkanı seçildi.

Başkan Güder' Kendi Enerjimizi Kendimiz Üreteceğiz'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından Bulgurlu ve İspendere Mahalleleri'nde kurulan GES (Güneş Enerji Santrali) sayesinde ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma geldiklerini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç’a Göreve Yeni Atanan Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Meral Koşar’dan Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, göreve yeni başlayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar’ı makamında kabul etti.

Ünlüer ve Güngör’den KASİAD ve MÜSİAD’a Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte şehirde iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarından KASİAD ve MÜSİAD’ı ziyaret ederek yöneticileriyle bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç Kar Fırtınaları İle Erciyes’te Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Kar Fırtınaları” Projesi 2024 Sezonu Açılış Töreni’ne katıldı.

Başkan Güngör Orta Hasarlı Binaların Güçlendirilme Süreçlerini Değerlendirdi

Orta hasarlı binaların güçlendirilmesi noktasında son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Güngör, “Komisyonca incelenerek güçlendirmeye uygun olan yapıların projeleri ruhsat vermek için en geç 29 Şubat 2024 tarihine kadar ilçe belediyelerimize tekrar gönderilecek” dedi.

Başkan Güder: Bayrak Uğruna Toprak Uğruna Can Verip Devleşen Birileri Var

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı, Türkiye Şehit Aileleri ve Gaziler Vakfı Malatya Şubesi’nin düzenlediği Şehitleri Anma ve Kuran-ı Kerim Tilaveti Gecesi’ne katıldı.

İYİ Parti’de yerel seçim hazırlıkları hızlandı

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, 5 Ocak’tan itibaren partisinin milletvekillerinin, genel başkan yardımcılarının ve genel idare kurulu üyelerinin sahaya ineceğini söyledi.

Malatya'mızı El Ele Gönül Gönüle Geleceğe Taşıyacağız

Başkan Gürkan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve Yönetimini kabul etti

ORC Araştırma Şirketine Göre Ağbaba, Türkiye'nin En Başarılı 2. Milletvekili

ORC Araştırma şirketi tarafından yapılan ankette CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Türkiye'de 2023'ün en başarılı ikinci milletvekili oldu.

Başkan Güder' Aldığımız Bayrağı Hep Daha İleriye Taşımaya Çalıştık'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Yaklaşık beş yılımızı tamamlamış olduk.

Toplam 3453 haber.