Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ağbaba Deprem Konutu Var İçme Suyunu Yok

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İkizce’de yapılan deprem konutlarının içme suyu olmamasını eleştirerek, “Konutları teslim edecekler ortada içme suyu yok.

Milletvekili Tüfenkci Malatya'ya Yapılacak Konut Ve İş Yeri Sayısı Arttırıldı

AK Parti Malatya Bülent Tüfenkci, Çarşı Merkezinin kapsamının genişletildiğini, İnşa edilecek konut ve iş yeri sayısını arttırıldığını söyledi.

Çin ile ABD arasında daha önce benzeri görülmemiş bir anlaşma

Birleşik Arap Emirlikleri Endüstri ve Teknoloji Bakanı, COP28 kapsamında düzenlenen basın konferansında verdiği demeçte, Çin ve Amerika Birleşik Devletleri’nin karbondioksit dışı gazlardan metanın ve bazıları karbondioksitten 80 kat daha zararlı olan diğer gazların azaltılması konusunda ilk kez ortak bir taahhütte bir araya getirdiklerini açıkladı.

Aday Adayı Okyay 6 Şubat’ta Yıkılan Şehri El Birliği İle Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) ziyaretinde konuşan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı Latif Okyay, 6 Şubat’ta yıkılan şehri el birliği ile yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Veli Ağbaba Ak Parti Malatya'yı Depremden Önce De Unutmuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ak Parti'nin sadece depremden sonra değil, 21 yıllık iktidarı boyunca Malatya'yı kaderine terk ettiğini söyledi.

Bakan Mehmet Özhaseki’den Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, beraberindeki heyetle birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, deprem sonrasında yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç’tan 1’inci İdare Mahkemesi Başkanı Ayrancı’ya Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri 1’inci İdare Mahkemesi Başkanı Murat Ayrancı’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Çayırköy’e Yeni Bir Yaşam Alanı Kuruluyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çayırköy mahallesinde depremzede aileler için TOKİ tarafından inşa edilen Köy Evlerini inceledi.

Çınar' Sevgi ve Emek Varsa Engel Yoktur'

Başkan Çınar'ın Ev Sahipliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe Özel Bir Program Düzenlendi

Başkan Gürkan Her Birey Bir Engelli Adayıdır.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sırakaya’dan, Başkan Tütüncü’ye Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, “AK Parti’nin, gençlik kollarından başlayarak insan yetiştirme noktasındaki göstermiş olduğu gayreti en güzel şekilde temsil ediyorsunuz.

Başkan Güder Filistin Hepimizin Kanayan Yarası

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Filistin’e destek için düzenlenen kermese katıldı.

Sabah Yazarı Gazeteci Mahmut Övür' Malatya Başkanının Karnesi' Bir Başkan İçin İyi Bir Karne...

Sabah Gazetesi Yazar Mahmut Övür 30 Kasım tarihli köşe yazısında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı kaleme alarak başarılarından bahsetti.

Çin Liderinden BM’ye Mesaj:Filistin Uluslararası Adalet Ve Hakkaniyet Meselesidir

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Birleşmiş Milletler’de Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü vesilesiyle düzenlenen anma toplantısına bir mesaj gönderdi.

Başkan Büyükkılıç’tan Bakan Özhaseki’ye Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti.

Çınar' Yaşlıları Baştacı Eden Hizmet Anlayışına Sahibiz'

Kaymakam Baytak İle Başkan Çınar, 84 Yaşındaki Fatma Teyze'nin Misafiri Oldu

Başkan Güngör, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Of Saadet'ten 3. Geleneksel Vefa Gecesi

Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan ahirete irtihal eden Milli Görüş dava erleri için iki yıl önce başlatılan Geleneksel anma gecesinin bu yıl üçüncüsü yapıldı.

Başkan Güder, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre'yi Ağırladı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret etti.

Toplam 3453 haber.