Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Güder' Şimdiye Kadar Yapılamayanı Yaptık'

Başkan Güder, Kamu Kurumunda Görev Yapan Kadın Yöneticilerle Bir Araya Geldi

Başkan Güngör Şehrimize 10 Milyon Dolarlık 4 Yeni Proje Kazandırıyoruz

Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu iş birliğiyle şehre kazandırılacak 4 önemli projenin Kahramanmaraş’a hayırlı olmasını dileyen Başkan Güngör, “Fondan ayrılan toplam 10 Milyon Dolarlık hibe ile şehrimize 4 yeni proje kazandırıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Seçer, Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Letsatsi-Duba İle Bir Araya Geldi

Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Bertha Dipuo Letsatsi-Duba, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder, Dünya Çocuk Kitapları Haftası Kapsamında Öğrencilerle Birlikte Kitap Okudu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, her yıl 8-14 Kasım tarihleri arasında kutlanan "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" dolayısıyla çocuklarla birlikte kitap okudu. Gazi İlkokulu öğrencilerini misafir eden Başkan Güder, çocuklara kitap hediye etti.

Orta Hasarlı Binalar 6 Şubata Kadar İşlem Yapılmazsa Ağır Hasarlı Sayılacak

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da, orta hasar alan evlerle ilgili sıkıntıların devam ettiğini vurgulayarak, 'Dokuz ayda bir yolun alınmaması düşündürücü.6 Şubat 2024'e kadar işlem başlatmaları gerekiyor. Bir yıllık süre içerisinde orta hasarlı binaların güçlendirilme işlemi başlatılmazsa ağır hasarlı kabul edilip yıkılacak' dedi.

Mv. Doç. Dr. Babacan' Dünya Demokrasi Forumu' toplantısına Katıldı

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile birlikte Türkiye delegasyonu olarak 'Dünya Demokrasi Forumu' toplantısına katıldı.

Başkan Güder’in Talimatıyla Battalgazi Belediyesi TROY Karta Geçiyor

Battalgazi Belediye başkanı Osman Güder’in talimatıyla Battalgazi Belediyesi, Filistin halkına zulmeden, topraklarını işgal ederek çocuk kadın demeden katliam gerçekleştiren terör devleti İsrail’i boykot amacıyla TROY Karta geçiyor.

Başkan Güder Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencilerini ağırladı.

Gürkan: Kuzey Kuşak Yolu Çevre Yolunun Yükünü Alacaktır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve AK Parti İl Başkanvekili Sezai Ertem ile birlikte Kuzey Kuşak Yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Güder, Depremzede Çocukların Yanında Olmaya Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi tarafından depremzede çocukların keyifli zaman geçirmesi için konteyner kentlerde düzenlenen ‘Battalgazi’de Çocuk Şenlikleri” programı Acıbadem Konteyner Kentteki programla devam etti.

Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy, Dokumapark’ı Gezdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kepez Belediyesi’nin kültür ve sanat adasına dönüştürdüğü Dokumapark’ı gezdi.

Başkan Çınar Gençlik Yatırımlarında Hedeflerimizin Üzerine Çıktık

AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katılarak gençlerle bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldıkları başarı ödülüyle taçlandırdıkları gençlik yatırımlarında belirledikleri hedeflerin üzerine çıktıklarını söyledi.

Başkan Gürkan Akpınar Esnaflarıyla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akpınar esnafı ile bir araya gelerek, Malatya Çarşısı’nda yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Keskin’den MHP İl Başkanı Gök’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde oda başkanları ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök’ü ziyaret ederek, yeni dönem görevinde başarılar diledi.

Başkan Güder Yerel Yönetimler Taşın Altına Gövdesini Koymalı

“Battalgazi’mizin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa ediyoruz” mottosuyla hareket eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Çamurlu Mahallesi’nde hayata geçirilen proje ile 400 adet sosyal konutun temel atma töreni gerçekleştirildi.

Başkan Büyükkılıç, Türkiye’ye Model Olacak Projeyi İnceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’nin en büyük ve en önemli rehabilitasyon merkezlerinden birisi olarak bir model olacak İncesu’da inşaat çalışmaları hızla süren Kayseri Yeşilay Uyuşturucuyla Mücadele Rehabilitasyon Merkezi’ni yerinde inceledi.

Başkan Çınar Yatırımlarımızın Temelinde Birlik Beraberlik Ve Ortak Akıl Var

‘Cumhuriyetin 100’ncü Yılına Yakışan 100 Yatırım’ sunum toplantısında Malatya’da faaliyetlerine devam eden Vakıf, Dernek, Sendika ve Esnaf Oda Başkanlarını ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’ta hayata geçen tüm yatırımları toplumun tüm kesimlerinin destekleriyle birlik ve beraberlik içerisinde hizmete sunduklarını söyledi.

Başkan Güder, Kızılay Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Malatya Şubesi Başkanı Osman Korkut, yönetim kurulu ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Güder Kentsel Dönüşümler Aralıksız Bir Şekilde Devam Edecek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, TRT GAP Radyosu’nda ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm hakkında bilgiler verdi.

Toplam 3386 haber.