Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ağbaba Eşya Paraları Taşınma Destekleri Hala Verilmedi

Malatya’nın yerle bir olduğunu herkes duydu. Enkaz kaldırma beceriksizliğini artık Türkiye duyuyor. Malatya’da maalesef enkazın yarısı ancak kaldırılabildi.

Başkan Gürkan Yüzyılın Felaketinden El Birliğiyle Çıkacağız Ve Şehrimizi Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Topraktepe Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Karaman’ın ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç’tan Başkan Yalçın’a Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, öğrenci dostu ve tarih kokan Talas ilçesini ziyaret ederek, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediyesi İle Kızılay Arasında İşbirliği Protokolü

Başkan Gürkan: Kızılay İle Büyükşehir Belediyemiz Güzel İşlere İmza Atıyor

Büyükşehir Belediyesi'nden Depremzedelere Hukuki Destek

Büyükşehir Belediyesi'nden Depremzedelere Hukuki Destek

Çınar' Esnaflarımız Türkiye Yüzyılının Anahtarıdır'

Başkan Çınar, Yakınca Galericiler Sitesinde Esnaflarla Buluştu

Başkan Yıldız İYİ Parti Neferi Olarak Tek Kavgamız Malatya

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, kentte yaşayan herkese ulaşarak sorunların çözülmesi noktasında elini değil gövdesini taşın altına koyacağını söyledi. Yıldız, doğduğu kente vefa borcu olduğunu söyleyerek 'Kavgam Malatya' diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Buğday Pazarı Dükkânları İçin Kura Çekimi Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Buğday Pazarı esnafına tahsis edilecek olan dükkânların kura çekimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Pilten' Yeşilyurt'umuza Hizmet Etmek Amacındayız

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için Selim Pilten Yeşilyurt Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Başkan Gürkan Orduzu Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan' Malatya'da En Çok Yatırım Yaptığımız Mahallerimizden Biri De Orduzu Mahallemiz'

Başkan Güder' Şimdiye Kadar Yapılamayanı Yaptık'

Başkan Güder, Kamu Kurumunda Görev Yapan Kadın Yöneticilerle Bir Araya Geldi

Başkan Güngör Şehrimize 10 Milyon Dolarlık 4 Yeni Proje Kazandırıyoruz

Kuveyt Arap Ekonomik Kalkınma Fonu iş birliğiyle şehre kazandırılacak 4 önemli projenin Kahramanmaraş’a hayırlı olmasını dileyen Başkan Güngör, “Fondan ayrılan toplam 10 Milyon Dolarlık hibe ile şehrimize 4 yeni proje kazandırıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Seçer, Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Letsatsi-Duba İle Bir Araya Geldi

Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Bertha Dipuo Letsatsi-Duba, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder, Dünya Çocuk Kitapları Haftası Kapsamında Öğrencilerle Birlikte Kitap Okudu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, her yıl 8-14 Kasım tarihleri arasında kutlanan "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" dolayısıyla çocuklarla birlikte kitap okudu. Gazi İlkokulu öğrencilerini misafir eden Başkan Güder, çocuklara kitap hediye etti.

Orta Hasarlı Binalar 6 Şubata Kadar İşlem Yapılmazsa Ağır Hasarlı Sayılacak

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da, orta hasar alan evlerle ilgili sıkıntıların devam ettiğini vurgulayarak, 'Dokuz ayda bir yolun alınmaması düşündürücü.6 Şubat 2024'e kadar işlem başlatmaları gerekiyor. Bir yıllık süre içerisinde orta hasarlı binaların güçlendirilme işlemi başlatılmazsa ağır hasarlı kabul edilip yıkılacak' dedi.

Mv. Doç. Dr. Babacan' Dünya Demokrasi Forumu' toplantısına Katıldı

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve CHP İstanbul Milletvekili Yunus Emre ile birlikte Türkiye delegasyonu olarak 'Dünya Demokrasi Forumu' toplantısına katıldı.

Başkan Güder’in Talimatıyla Battalgazi Belediyesi TROY Karta Geçiyor

Battalgazi Belediye başkanı Osman Güder’in talimatıyla Battalgazi Belediyesi, Filistin halkına zulmeden, topraklarını işgal ederek çocuk kadın demeden katliam gerçekleştiren terör devleti İsrail’i boykot amacıyla TROY Karta geçiyor.

Başkan Güder Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencilerini ağırladı.

Gürkan: Kuzey Kuşak Yolu Çevre Yolunun Yükünü Alacaktır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve AK Parti İl Başkanvekili Sezai Ertem ile birlikte Kuzey Kuşak Yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Toplam 3453 haber.