Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Güder'den Yürekleri Isıtan Proje

Başkan Güder'in Yürekleri Isıtan Projesiyle 400 Konuta Daha Doğalgaz Sobası Kurulacak

Sivas Kongresi’nin 105’inci Yılında CHP Parti Meclisi Sivas’ta

Sivas İl Başkanı A.Gazi Doğan ve il ve ilçelerin yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da Genel Başkan Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu'yu makamlarında ziyaret etti.

Depremzede Ailelerimizin Her Zaman Yanındayız

Yeşilyurt İlçesindeki depremzede ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında aktif ve dinamik bir çalışma yürütüp, yurt içi ve yurt dışından gönderilen yardımları depremzede ailelere ulaştırmaya devam eden Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan organizasyonla; Hollanda Cordaid destekli ‘Yardım Projesi’ kapsamında gönderilen yardım paketleri Kadiruşağı Mahallesindeki Konteyner Kentte kalan depremzede ailelere teslim edildi.

Başkan Güder' Tekstilkent'te Üretim Yakın Zamanda Başlayacak'

'Hatunusuyu Tekstilin Üssü Haline Gelecek'

Başkan Gürkan Bu Şehri Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

6 Şubat tarihinde yaşanan ve Malatya’da büyük bir yıkıma neden olan depremler sonrasında MATİM İş Merkezinde tadilat çalışmaları başlatan Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını tamamladı.

AK Partl’de temayül heyecanı

Türkiye yüzyılı şehirleri için hazırız sloganı ile yerel seçimlere girecek olan AK Parti’de bugün temayül yoklaması heyecanı yaşandı.

Başkan Güngör, Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

66. Dönem Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve protokol üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından düzenlenen programda şehit aileleriyle bir araya geldi.

Yeşilyurt Yerleşkesindeki Öğlen Yemeklerinden Ücret Alınmayacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Recep Bentli ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya Turgut Özal Üniversitesinin Yeşilyurt Yerleşkesinde eğitim gören üniversite öğrencilerine yönelik 1 Aralık 2023 tarihinden geçerli olmak üzere ‘Öğrencilere Yemek İkramı’ protokolünü imzaladılar.

Baskil’de Mehmet Zafer’e İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Baskil’de Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zafer’e ilgi ve alaka her geçen gün artıyor.

Tarihi Dokumuzu Muhafaza Ederek Yeni Kahramanmaraş’ı Oluşturuyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ile Bakanlık tarafından Dulkadiroğlu’nun tarihi bölgelerinde planlanan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Bakan Özhaseki Önceliğimiz Deprem Bölgesinde Hasarların Giderilmesi

Programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelerek alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Bakan Özhaseki, “Kahramanmaraş depremlerinde 850 bin kadar bağımsız birim zarar gördü. Biz 200 bin konutun ihalesini yaptık, inşaları devam ediyor.

Latif Okyay, Battalgazi Belediyesi Aday Adaylığını Açıkladı

Uzun yıllar yerel yönetimin her alanında görev alan ve son olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini yürüten Latif Okyay, AK Parti'den Battalgazi ilçesi için aday adaylığı başvurunda bulundu.

Yunus Emre Fidanel o ilçeden aday adayı oldu

Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel, Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuru yaptı.

Başkan Güder’in Projesiyle 20 Milyon Tl Belediye Kasasında Kaldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder liderliğinde hayata geçirilen projeyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük Sera ve Fidanlık Uygulama Alanı kuruldu.

Büyükkılıç: Bu Bizim İşimiz Değil Demedik İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın Dedik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sadece 1 ay içerisinde biyogazdan GES projelerine, bilim ve sanat merkezinden mesire alanına, tarımdan hayvancılığa, sosyal yaşam merkezinden ulaşıma kadar birçok alanda önemli projelere imza attıklarını belirterek, “Bu bizim işimiz değil demedik, insanı yaşat ki devlet yaşasın dedik” diye konuştu.

Kuyulu’da 40 Km’lik Yol Yatırımı Yaptık

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaşanan deprem felaketinden sonra nüfusu artan mahalleler arasında yer alan Kuyulu Mahallesinde 40 km’ye ulaşan yol yatırımının altına imza atarak bölgenin ulaşım ağının iyileştirmesi ve yenilenmesini sağladı.

Başkan Soyer’den duygulandıran Filistin mesajı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle bir kez daha İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına dikkat çekti. 37 yıl önce çevirisini yaptığı kitapta Filistinli çocukların körebe oyununa hayatta kalma oyunu dediğini hatırlatan Soyer, “Diliyorum ki çocuklar Filistin’de yine körebe oynasınlar” dedi.

Şehrimizin Ayağa Kalkmasının Tek Yolu Birlik Ve Beraberliktir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İş İnsanı Tahsin Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen İstişare Toplantısında siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Mansur Yavaş Travelexpo’da Ankara’yı Anlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen Travelexpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na konuşmacı olarak katıldı.

Toplam 3453 haber.