AK Partl'de temayül heyecanı

Türkiye yüzyılı şehirleri için hazırız sloganı ile yerel seçimlere girecek olan AK Parti'de bugün temayül yoklaması heyecanı yaşandı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Yeşiltepe Spor kompleksinde büyük bir coşku ve demokrasi havasında gerçekleşen temayül de Battalgazi Belediye başkanlığı için aday adayı olan Latif Okyay, teşkilat tarafından büyük teveccüh gördü. Tüm parti üyeleri ile selamlaşan Okyay, yapılan temayül yoklamasının Malatya ve Battalgazi ilçesi için hayırlar getirmesini diledi. 


Bugün AK Parti ailesi adına önemli bir gün olduğunu ifade eden Okyay, “31 Mart 2024 yerel seçimlerinden dolayı aday adayların temayül yoklaması gerçekleştirildi. Bizlerde aday adayı olarak bugün burada yerimiz aldık. İnşallah hem AK Partimiz için hem şehrimiz için en güzel şekilde en hayırlısı olacaktır. Bu süreçte bizlere destek veren, buraya kadar gelip oylarını kullanan teşkilat üyelerimize, İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlıklarının hepsine teşekkür ediyoruz. Buraya geldikleri için bizleri destekledikleri için bütün vatandaşlarımıza bütün AK Parti ailesine teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN