Başkan Güder Üniversite Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencilerini ağırladı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencilerini ağırladı. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Güder, ilçede yapılan gençlik yatırımları ile ilgili bilgi vererek öğrencilerle gençlik üzerine sohbet etti.

       Her fırsatta gençlerle bir araya gelen ve gençlerle sohbet ederek talepleri dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi öğrencilerini ağırladı. Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Karataş nezaretinde Başkan Güder ile bir araya gelerek ilçede yapılan gençlik yatırımları hakkında bilgi alırken, gençlik üzerine sohbet ettiler.
 
      Gençlerden gelen soruları samimiyetle cevaplandıran Başkan Güder, ilçeyi geliştirmek için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Güder; “Belediye olarak geldiğimiz andan itibaren insanlar arasındaki gelir dengesini nasıl değiştirebiliriz diye düşündük. Sadece maddi anlamda değil sosyal anlamda da dengeyi nasıl değiştirebileceğimizi düşündük. 

   Örneğin bir yerde havuz var, fakat diğer bölgede yok. Biz bunları gidermek amacıyla havuzu, gençlik merkezini, parkları o bölgeye götürerek oradaki vatandaşlarımızın, gençlerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefledik. O bölgeyi gelişmiş bir hale getirebilmek amacıyla yaklaşık 4 yıldır çalışıyoruz. Diğer bölgeler için de aynı kararlılıkta devam ediyoruz. Yapılan yatırımlarda eşitliği önemserken gençlik yatırımlarımızda da ona göre dağılım yapıyoruz. Her bölgeye gençliğe dair bir eser bırakıyoruz. ” dedi.

BAŞKAN GÜDER: “HEDEFİMİZ GENÇLERLE YOL YÜRÜYEBİLMEK”

       Gençler için çözüm üretmeyi amaç edindiklerini ifade eden Başkan Güder, “Gençlik merkezlerinin oluşturulması, yetenek ve üniversiteye hazırlık eğitimleri gibi kursların düzenlenmesi, gençlik merkezlerinde binlerce gencin ihtiyaçlarının giderilmesi, lise son sınıf öğrencileriyle sürekli bir araya gelip onların ihtiyaçlarına destek olunması gibi çalışmalar yaptık ve bunları artırarak sürdürüyoruz. Gençlerimizin son dönemde yaşanan durumlardan etkilenmemesi için birçok çalışma yaptık. 
 
       Olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için yapabileceğimiz ne varsa gençlerimizin hizmetine sunmaya çalıştık. Hedefimiz gençlerle yol yürüyebilmek. Sizler bizim geleceğimizi şekillendirecek kişilersiniz. Anahtar sizlerin elinde. Bizden sonraki kuşakların bizden daha iyi olmasını istiyoruz. Bunun için payımıza düşen ne varsa o hedefle çalışmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN