Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Hep Birlikte Ortak Akılla Malatya’yı Ayağa Kaldıralım

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Hep birlikte, ortak akılla Malatya’yı ayağa kaldıralım.

Başkan Büyükkılıç, İncesu’dan Seslendi: Hizmete Sevdalıyım

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek’in Seçim Bürosu açılışına katıldı.

Büyükerşen Ve Ünlüce’ye Sevgi Seli

Eskişehir’in kalbi olan İki Eylül Caddesi ve Taşbaşı bölgesinde yürüyüşe çıkarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, sevgi seliyle karşılandı.

Başkan Adayı Sami Er'den Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile Sivas Caddesi girişinde yer alan Kuyumcular Çarşısı ve Cumhuriyet Meydanındaki geçici konteyner iş yerlerindeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Gürkan Kuzey Kuşak Yolu Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Alparslan Türkeş Bulvarını Kuzey Kuşak Yoluna bağlayan bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

İçinde İnsan Olmayan Proje Bizim Gözümüzde Proje Değil

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, “Az Laf Çok İş” sloganıyla başladığı 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yavaş, aynı gün önce Mamak daha sonra Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) hizmete açtı.

Prof. Dr. İlhan Geçit Tepeköylü Vatandaşlar İle Buluştu

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit Tepeköy Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu.

Özkan Yalım'dan Büyükerşen'e Ziyaret

CHP Uşak önceki dönem milletvekili ve CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Yeni Adalet Sarayımız Malatya’nın İhtiyacını Karşılayacaktır

Malatya’ya bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yeşilyurt ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde yapılacak olan Malatya Adalet Sarayının Temel Atma Törenine katıldı.

Mansur Yavaş Organize Sanayi Bölgeleri Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Başkenti gezmeye ve iş insanından halkına vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Erdoğan Hakan Kardeşim Tecrübesiyle Antalya’ya Hizmete Hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Antalya’mızın bir 5 yılını daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz.

Başkan Bilgin, Ziraat Odası Meclisi’ne Konuk Oldu…

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Merkez ilçe Başkanı Burak Kuruçay ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya ile birlikte Ziraat Odası ve Arıcılar Birliğini ziyaret etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İlimizi Ziyaret Etti

Adalet Sarayı temel atma törenini gerçekleştirmek üzere İlimize gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u, Vali Ersin Yazıcı ve İl Protokolü ile birlikte Malatya Erhaç Havalimanında karşıladı.

Milliyetçi Hareket Partimizin Kuruluşunun 55. Yılını Onurla, Gururla Yürekten Kutluyoruz.

Türk milliyetçilerinin ve son 55 yılına damgasını vurmuş Milliyetçi Hareket Partisi'nin öncelikli mücadele maksadı ve varlık nedeni, kahramanların taşıdığı milli bekanın kopartılmadan devamını sağlamaktır.

Yıldırım Bakanları Yıkılmamış Yerlere Götürüyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya yıkılmış bir vaziyette. Her hafta bir bakan geliyor, bakanları alıp Malatya’nın güzel yerlerini, yıkılmamış yerlerini dolandırıyorlar, konteynerlere ve yıkılmış yerlere bakanları uğratmadan gönderiyorlar.

Bilgin STK Ziyaretlerine Devam Ediyor…

Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi şehirdeki sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

Mansur Yavaş’tan Türkiye Emekliler Derneği’ne Ziyaret: Desteğimiz Devam Edecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Emekliler Derneği’ndeki emeklilerle bir araya geldi.

Memleket Partisi’nde Mehmet Sevigen rüzgarı

31 Mart Yerel Seçimleri için Türkiye’nin birçok noktasında partiler adaylarını belirlerken, aday belirlemede geriden gelen partilerden Memleket Partisi, adaylığı konuşulan isimler üzerinden dikkat çekmeyi başarıyor.

Başkan Büyükkılıç’tan OSB’DE Fabrika Ziyaretleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin istihdamına katkı sağlayan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları ziyaret etti.

Toplam 3491 haber.