Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bu Şehri El Birliği İle Eskisinden Daha Güzel Bir Şehir Haline Getireceğiz

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, katıldığı mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi.

Sıfır Atık Projesi İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Kulübü Derneği tarafından yürütülecek Sıfır Atık Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.

Büyükkılıç TMMOB Kayseri Şube Başkanlığı’nın 17’nci Olağan Genel Kurulu’na Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kayseri Şube Başkanlığı’nın 17’nci Dönem Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Büyükkılıç, genel kurulun hayırlı olmasını temenni etti.

Mansur Yavaş’a Tunalı Hilmi Caddesi’nde Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Başkentin dört bir yanını gezmeye, esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Malatyalılar 1 Yıldır Umutla Kura Çekilmesini Bekliyorlar

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesinin takipçisi olacağız.

Erzurum Esnafı’ndan Başkan Sekmen’e Yatırım Teşekkürü

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hafta sonu Erzincankapı esnafını gezdi. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Sekmen’e AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Erdoğan Dönmez ile AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Gökberk Kocaaliler de eşlik etti.

Dijital Dönüşüm Kadıköy’den Başlayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, seçim çalışmalarını yaptığı Kadıköy’de seçmen ve parti yöneticileri ile buluştu.

Tütüncü’ye Finike’de Coşkulu Karşılama

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’yı Altın Çağı’na taşıyacak seçim çalışmalarını Finike İlçesi’nde sürdürdü.

Yıldırım Malatya Bir Yıldır Yoğun Bakımda

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesinin takipçisi olacağız.

Başkan Seçer, Tarsus Halkıyla Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Tarsus ilçesinde sürdürdü. Ziyarette Başkan Seçer’den ve Büyükşehir’den memnuniyetini dile getiren Tarsus halkı, gelecek dönemde de Seçer’i başkan olarak görmek istediklerini belirtti.

Kahramanmaraş Heyetinden Sağlık ve Adalet Bakanlarına Ziyaret

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Başkan Adayı Fırat Görgel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek şehirde devam eden ve planlanan yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Şahin 2024-2029 Vizyon Toplantısı’nda Seçim Beyannamesini Açıkladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, ustalık dönemi olarak nitelendirdiği 3’üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri, 2024-2029 Vizyon Toplantısı’nda açıkladı.

Tütüncü, Doğu Ve Güneydoğulu Hemşehrileriyle Kucaklaştı

Kepez İlçesinde, Doğu ve Güneydoğulu hemşehrileriyle kucaklaşan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Bizim derdimiz, güzel Kepez’imiz, güzel Antalya’mız, en güzel hizmetlerle buluşsun.

Prof. Dr. İlhan Geçit: kapımız her zaman halkımıza açık olacak

Yeşilyurt Belediyesi Başkan adayı Prof. Dr. Geçit, İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Başkan Büyükkılıç MÜSİAD'da İş İnsanları İle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri şubesini ziyaret ederek, iş insanları ile bir araya geldi.

İmamoğlu Ve Güney’den TÜSİAD Ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’ı, derneğin Beyoğlu’ndaki merkez binasında ziyaret etti.

Başkan Soyer’den demokrasi vurgusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Demokrasinin Beşiği Akdeniz” paneline ev sahipliği yaptı.

AK Parti Adayı Taşkın Önceliğimiz Yeni Çarşının Ayağa Kaldırılması Olacak

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, önceliklerinin yıkılmış çarşı merkezi ile mahalleleri ayağa kaldırmak olduğunu söyledi.

Taksici Esnafından Mansur Yavaş’a Tam Destek: Her Zaman Yanındayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçim öncesi Başkent esnafını ziyaret etmeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Toplam 3465 haber.