Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Fadıloğlu, Taksi Durağı Esnafıyla Bir Araya Geldi

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin farklı noktalarında hizmet sunan taksicileri duraklarında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Adayı Prof. Dr. Gezer, Yazıhan’ı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın Yazıhan ilçesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla, esnaflarla bir araya geldi.

Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam Kurulu Toplantısı Yapıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Başkanlığında ve kurul üyelerinin katılımlarıyla Olağanüstü İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 yılı 1. toplantısı gerçekleştirildi.

Sanayi Bakanımızla Malatya’nın Taleplerini Konuştuk

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret ederek, Malatya’nın talepleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Geleceğe Taşınması İçin Antep İşi Nakışı Unesco Yolunda!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğü, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde “Antep İşi Nakışı” nın UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi’ne girmesi için hazırlanacak dosyanın yazım çalıştayı, düzenlenen törenle başladı.

Başkan Taşkın Altyapısı Tahrip Olan Bölgeler Ayağa Kaldırılacak

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, Battalgazi’de deprem kaynaklı tahrip olan altyapıyı kısa sürede ayağa kaldırılacaklarını kaydetti.

Başkan Sekmen İlçeleri Karış Karış Geziyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri karış karış geziyor.

Başkan Şahin, 3’üncü Döneminde İslahiye Ve Nurdağı’na Götüreceği Projeleri Anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 3’üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri kapsayan seçim beyannamesini tanıtmak amacıyla Nurdağılı ve İslahiyeli vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Akçadağ Teşkilatına Atama Sürprizi

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı ve Teşkilatı görevden alınarak yerine Kenan Tugal atandı.

Kurumlara Giden Vatandaşımıza Net Bir Cevap Verilmiyor

Deprem konutları ortada yok, milletvekilleri ortada yok, belediye başkanları ortada yok, kura çekilmiş asıl hak sahipleri ortada yok

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu’dan Erdoğan’ın Sözlerine Tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ordu’daki tartışma yaratan sözlerine tepki gösteren İYİ Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, “Bu tehdit siyasetine hep beraber karşı çıkmamız lazım. Böyle demokrasi olmaz.

Halkın Arasında Olmayınca Onları CHP'li Zannediyor Olabilir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İTO Başkanı Şekib Avdagiç’i ziyaretinin ardından, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

İşçiye Yüzde 65 Zam

Büyükşehir Belediyesi ile ESKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışan kadrolu ve şirket işçilerine ilave yüzde 65 zam içeren Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Kemal Azak tarafından imzalandı.

Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit Kaynarca Konteyner Kenti Ziyaret Etti

"Konteyner kentte yaşayan vatandaşlarımızla özel olarak ilgileneceğiz"

Tütüncü: Antalya’ya Gerçek Belediyecilik Yeniden Gelecek

Aksu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Antalya bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’nin işidir.

Tütüncü: Antalya Bilir Belediyecilik Bizim İşimizdir

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Finike’mizi, Antalya’nın göz bebeği olan bir ilçe olarak, Türkiye’ye, bütün dünyaya takdim edeceğiz. Antalya bilir belediyecilik bizim işimizdir.” dedi.

Kimseyi Aç Ve Açıkta Bırakmayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, “Az Laf Çok İş” sloganıyla 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Depremin Yaralarını En Kısa Sürede Saracağız

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya'nın 6 Şubat depremi ile birlikte birçok bölgesinde önemli yıkımlar ve kayıplar yaşandığını hatırlatarak "Malatya'nın bütün bölgelerindeki sorunların önemli bir kısmını yakından biliyoruz.

Malatya’nın En Büyük Milliyetçisi Benim

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’ya âşık olduğunu ve 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için gövdesini taşın altına koyduğunu ifade ederek, “Bu kentte doğdum, büyüdüm, yaşadım, burada öleceğim.

Toplam 3465 haber.