Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Taşkın BİMYAD ‘ziyaret etti.

Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Taşkın Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği BİMYAD’ı ziyaret etti.

Başkan Güngör, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile Kapıçam Mezarlığı’nı Ziyaret Etti

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Kapıçam Şehir Mezarlığı’nı ziyaret eden Başkan Güngör, “6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Özbelsan Personeline 2’lik Rekor Zam…

Sivas Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında Özbelsan işçilerini kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeyle en düşük işçi maaşı 2 artışla 33 bin TL'ye yükseldi.

Zorlu Sordu: Hazine Arazileri Sığınmacılara Mı Veriliyor?

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu, bazı illerdeki Hazine arazilerinin Suriyeli sığınmacılara verilmek istenmesi yönündeki iddialara tepki gösterdi.

Soyer, Avrupalı yerel yönetim temsilcilerine seslendi

Türkiye’nin Avrupa’daki en önemli temsil makamlarından biri olan Avrupa Konseyi Bölgeler Meclisi Başkanlığı’nı yürüten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Paris’te düzenlenen toplantıda insan hakları ve hukukun üstünlüğü alanında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Tütüncü Antalya’nın Altın Çağını Hep Beraber Başlatalım

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Kalpleri birleştirmeye, herkesi ay yıldızlı al bayrağın gölgesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin altın yıllarını yaşamaya davet ediyorum. Antalya’nın altın çağını hep beraber başlatalım” dedi.

Başkan Güngör KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’ı Ağırladı

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı makamında ağırlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Kurtuluş Bayramımızda yanımızda olan KKTC Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Tunç Soyer Avrupa Konseyi toplantıları için Paris’te

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi, Bölgeler Meclisi Başkanı Tunç Soyer, Avrupa Konseyi'nin Paris Ofisi'nde düzenlenen Büro Toplantısı’na katıldı

Dünyaya örnek belediye hizmetleri yapacağız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, 'Biz koltuklara oturmak için değil, milletimize hizmet etmek için göreve talibiz. Sadece Türkiye'de örnek bir belediye olmayacağız, dünyaya örnek belediye hizmetleri yapacağız.' dedi.

Başkan Sekmen Uzundere’ye Çıkarma Yaptı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Uzundere ilçesine çıkarma yaptı. Uzundere ilçe girişinde vatandaşların sevgi seli ile karşılanan Başkan Sekmen, ilçe gezisinde ilk olarak AK Parti Uzundere İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

CHP Mersin’de Hedef 13 İlçede Seçimleri Kazanmak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü tarafından, yaklaşan yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıkları, belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

Esnaflarımızın Her Zaman Yanında Olacağız

AK Parti Sivas İl başkanlığı tarafından düzenlenen Kuaförler Odası İstişare Toplantısına Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin de katıldı.

Hep Birlikte Ortak Akılla Malatya’yı Ayağa Kaldıralım

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Hep birlikte, ortak akılla Malatya’yı ayağa kaldıralım.

Başkan Büyükkılıç, İncesu’dan Seslendi: Hizmete Sevdalıyım

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu Belediye Başkan Adayı Mustafa İlmek’in Seçim Bürosu açılışına katıldı.

Büyükerşen Ve Ünlüce’ye Sevgi Seli

Eskişehir’in kalbi olan İki Eylül Caddesi ve Taşbaşı bölgesinde yürüyüşe çıkarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ile CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, sevgi seliyle karşılandı.

Başkan Adayı Sami Er'den Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören ile Sivas Caddesi girişinde yer alan Kuyumcular Çarşısı ve Cumhuriyet Meydanındaki geçici konteyner iş yerlerindeki esnafları ziyaret etti.

Başkan Gürkan Kuzey Kuşak Yolu Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Alparslan Türkeş Bulvarını Kuzey Kuşak Yoluna bağlayan bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

İçinde İnsan Olmayan Proje Bizim Gözümüzde Proje Değil

Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, “Az Laf Çok İş” sloganıyla başladığı 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yavaş, aynı gün önce Mamak daha sonra Polatlı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) hizmete açtı.

Prof. Dr. İlhan Geçit Tepeköylü Vatandaşlar İle Buluştu

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit Tepeköy Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu.

Toplam 3389 haber.