Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Tütüncü’ye Finike’de Coşkulu Karşılama

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’yı Altın Çağı’na taşıyacak seçim çalışmalarını Finike İlçesi’nde sürdürdü.

Yıldırım Malatya Bir Yıldır Yoğun Bakımda

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak, vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesinin takipçisi olacağız.

Başkan Seçer, Tarsus Halkıyla Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Tarsus ilçesinde sürdürdü. Ziyarette Başkan Seçer’den ve Büyükşehir’den memnuniyetini dile getiren Tarsus halkı, gelecek dönemde de Seçer’i başkan olarak görmek istediklerini belirtti.

Kahramanmaraş Heyetinden Sağlık ve Adalet Bakanlarına Ziyaret

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Başkan Adayı Fırat Görgel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek şehirde devam eden ve planlanan yatırımlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Şahin 2024-2029 Vizyon Toplantısı’nda Seçim Beyannamesini Açıkladı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, ustalık dönemi olarak nitelendirdiği 3’üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri, 2024-2029 Vizyon Toplantısı’nda açıkladı.

Tütüncü, Doğu Ve Güneydoğulu Hemşehrileriyle Kucaklaştı

Kepez İlçesinde, Doğu ve Güneydoğulu hemşehrileriyle kucaklaşan Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Bizim derdimiz, güzel Kepez’imiz, güzel Antalya’mız, en güzel hizmetlerle buluşsun.

Prof. Dr. İlhan Geçit: kapımız her zaman halkımıza açık olacak

Yeşilyurt Belediyesi Başkan adayı Prof. Dr. Geçit, İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti

Başkan Büyükkılıç MÜSİAD'da İş İnsanları İle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri şubesini ziyaret ederek, iş insanları ile bir araya geldi.

İmamoğlu Ve Güney’den TÜSİAD Ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan’ı, derneğin Beyoğlu’ndaki merkez binasında ziyaret etti.

Başkan Soyer’den demokrasi vurgusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Demokrasinin Beşiği Akdeniz” paneline ev sahipliği yaptı.

AK Parti Adayı Taşkın Önceliğimiz Yeni Çarşının Ayağa Kaldırılması Olacak

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, önceliklerinin yıkılmış çarşı merkezi ile mahalleleri ayağa kaldırmak olduğunu söyledi.

Taksici Esnafından Mansur Yavaş’a Tam Destek: Her Zaman Yanındayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçim öncesi Başkent esnafını ziyaret etmeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Gençler Sordu Başkan Büyükkılıç Gençlik Aşkıyla Cevapladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gençlik Aşkıyla Kayseri Programı’na katılarak, geleceğin teminatı olan gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Programda, gençler sordu, Başkan Büyükkılıç ‘Gençlik aşkıyla, hizmet aşkıyla’ cevapladı.

Belediye Başkanlarımız İnşallah Seçilecek Ve Sizin Paralarınızı Size Kullanacak!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Aday Tanıtım Toplantısı için gittiği Aydın’da vatandaşlarla ve teşkilatlarıyla bir araya geldi, Efeler Belediyesi’nin Kuvây-i Milliye Evi Müzesi açılışına katıldı.

Geçit Ve Taşkın Genç Girişimciler İle Buluştu

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Grubu Yönetim Kurulu ile buluştu.

Seçer’den Kente Spor Tesisleri Ve Saha Müjdesi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Kente Sözümüz Var’ sloganıyla Büyükşehir tarafından düzenlenen ‘Kent Katılımı Buluşmaları’nın 6. serisinin 8. toplantısını Mersin’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile gerçekleştirdi.

Kandemir Ve Dalkılıç’tan Başkan Büyükkılıç’a Övgü Dolu Sözler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile birlikte AK Parti İl Başkalığı Seçim Koordinasyon Merkezindeki seçim çalışmaları konusunda gerçekleştirilen toplantıda buluştu.

Bayram Taşkın Malatya’yı Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, “Umut ve hayallerimizi kaybetmeden hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi’mizi ayağa kaldıracağız” dedi.

Kimse Yolsuzluk Ve Hırsız Yaptı Devletin Malını Peşkeş Çekti Diyemedi

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Şubat Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

Toplam 3496 haber.