Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Güder Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede kurulan semt pazarlarında esnafları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Güder, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

Bağımsız Aday Olan Prof. Dr. İbrahim Gezer İtiraz Etmeyi Sorgulamayı Unuttuk

Malatya’da, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde büyükşehir belediye başkanlığı için bağımsız adaylığını açıklayan Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın 5 yılda hızlı en hızlı yoksullaşan 5 şehirden biri olduğunu söyledi.

Genel Başkan Babacan Beştepe'ye Göre Müjde’ Bize Göre ‘Rezalet

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşla gerçekleştirdiği bir sohbeti yayınladı.

Mansur Yavaş İlk Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Keçiören’de Açtı

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. CHP’nin Ankara için yeniden aday gösterdiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim startını Keçiören’de verdi.

Güney Kore Heyetinden Başkan Büyükerşen’e Ziyaret

Eskişehir’deki konserde sahne almak üzere şehre gelen ünlü soprano Sunah Moon ile beraberindeki akademisyen ve sanatçıların da aralarında bulunduğu Güney Kore heyeti Başkan Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

CHP Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adayı Nasuh Mahruki’nin Kampanya Ofisi Buluşması

Beşiktaş Belediye Başkan Aday Adayı Nasuh Mahruki, 20 Ocak Cumartesi günü kampanya ofisinde dostları ve gönüllüleriyle bir araya geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Kilis’e En Fazla Gelen Siyasi Parti Olduk

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Kilis’e en fazla gelen siyasi parti olduk.

Tütüncü’ye Coşkulu Karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ankara dönüşü havalimanında coşkuyla karşılandı.

Ağbaba' Çevreyoluna Emeklinin 1 Aylık Maaşı Kadar Ödenek'

Çevreyoluna 2024 yılı için 10 bin lira ödenek ayrılmasını eleştiren Ağbaba, AKP'nin ömrünün bu yolu bitirmeye yetmeyeceğini belirtti.

Başkan Güder' Çalışmalar 21 Mahalleyle Sınırlı Kalmayacak'

Battalgazi Belediye Başkanı Güder Yerinde Dönüşüm Projesiyle İlgili Muhtarlara Bilgilendirme Yaptı

Başkan Büyükkılıç Ve AK Parti Heyetinden Cumhur İttifakı Ortağı MHP’YE Nezaket Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ve milletvekilleriyle birlikte Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder’den 21 Mahalleye Kentsel Dönüşüm Müjdesi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yerinde dönüşüm yapılacak mahallelerle ilgili müjdeyi açıkladı.

Ağbaba Tarsim Deprem Bölgesine Prim İndirimi Yapmalı

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, depremin çok büyük yıkıma yol açtığı başta Malatya olmak üzere 11 ilde TARSİM’in prim indirimi yapmasını istedi.

Başkan Büyükkılıç, İl Tarım Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında düzenlenen Tarım ve Orman Bakanlığı İl Tarım Yatırımları ile ilgili değerlendirme toplantısına katıldı.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer-Landrut’tan Başkan Soyer’e ziyaret

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı, Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Görüşmede İzmir’e ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Yerlikaya TOKİ Konutları’nda İncelemelerde Bulundu

Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Kahramanmaraşlı Mehmetçiklerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak üzere şehre gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karacasu bölgesinde depremzedeler için yapılan TOKİ Konutları’nda da incelemelerde bulundu

Bakan Yerlikaya’dan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen Kahramanmaraşlı mehmetçikler P. Söz. Er Emrullah Gülmez ve Müslüm Özdemir’in ailelerine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile taziye ziyaretinde bulunan Başkan Güngör, “Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.

Özdağ Mehmetçiğin Kanı Üzerinden Ticaret Yapmayın

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Ülkemiz olağanüstü gergin ve tehditlerle dolu bir dönemden geçiyor.

Başkan Güder: Eskimalatya Semt Polikliniği 22 Mahallenin Yükünü Alacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Eskimalatya’da Sağlık Bakanlığı’na tahsis ettiği alanda yapımı tamamlanan Eskimalatya Semt Polikliniği hizmete girdi.

Toplam 3453 haber.