Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Sekmen Dur Durak Demeden Şehri Adım Adım Dolaşıyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in seçim çalışmaları yoğun bir tempoda aralıksız devam ediyor.

Tütüncü: Gerçek belediyecilik AK Parti’nin işidir

Aksu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Aksu’da bilir, Antalya’da bilir.

Esat Pazar Yeri Esnafından Mansur Yavaş’a Dualarımızdasınız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara’nın dört bir yanında gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ve halk buluşmalarına devam ediyor.

Yıldırım Ahlak Yoksa Yıkım Vardır Diyoruz

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak ‘Ahlak yoksa yıkım vardır’ diyoruz.

Prof. Dr. İlhan Geçit Hekimlerin İmzası Yerel Yönetimlerde De Olacak

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, insana hizmetin en başında sağlık hizmetlerinin geldiğini belirterek, sağlık çalışanlarının topluma karşı en önemli hizmetlerden birini yerine getirdiğini söyledi.

Başkan Adayı Gezer Dirençli Bir Malatya İçin Projelerimiz Hazır

Seçim gezileri kapsamında Malatya’da önemli sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, istişare kültürüne her daim önem verdiklerini belirterek göreve gelmeleri durumunda Malatya’yı ortak akıl ile yöneteceklerini söyledi.

Ağbaba Şimdi Malatya'yı Ayağa Kaldırmanın Zamanıdır

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Veli Ağbaba, depremden beri sahada olduğunu belirterek, Malatya’yı tekrar eski günlerine kavuşturmak için yola çıktıklarını kaydetti.

Mansur Yavaş’tan Gölbaşı’nda Miting Gibi Açılış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Yeşilyurt Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’ten KADEM’e ziyaret

“Kadınların siyasal hayatta daha fazla yer almalarını arzu ediyorum”

Ders Vermek İçin Bu Seçimde Sizde Onları Unutun

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Vatandaşımız, ‘Belediye başkanları gelmiyorlar, milletvekilleri oylarını alıp gittiler, bize daha selam vermediler,’ diyorlar.

Başkan Adayı Sami Er Baba Ocağı Arapgir’de

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında baba ocağı Arapgir’deydi.

Başkan Böcek Gazipaşa Seçim Koordinasyon Merkezi’ni Açtı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Ali Yılmaz ile Gazipaşa Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı.

Bayram Taşkın: Eskisinden Daha Güzel Bir Malatya İnşa Edeceğiz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu Malatya’da yaraların sarılacağını belirterek, Devlet millet ele ele eskisinden daha güzel bir Malatya, Battalgazi inşa edeceklerini kaydetti.

Bilgin TOBB Sivas Genç Girişimciler Kurulu’na Konuk Oldu…

Seçim çalışmaları kapsamında sektör buluşmalarına devam eden Sivas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu ile bir araya geldi.

Gezer: Her Alanda Bir Kalkınma Seferberliği Başlatacağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, 31 Mart akşamı yetki aldıklarında ilk işlerinden birisinin de kent ekonomisini harekete geçirmek olduğunu ifade ederek, “Bu şehirde her alanda bir kalkınma seferberliği başlatacağız” dedi.

Başkan Sekmen’e Pasinler’de Sevgi Seli

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Pasinler’de AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını yaptı.

Bütün İzmir’i Bekliyorum

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve başladığında yüzde 12 seviyesinde olan, 287 milyon euroluk yatırımla tamamlanan Narlıdere Metrosu’nda yarın yapılacak açılış öncesi son hazırlıkları inceledi.

Başkonsolos Pinter’den Büyükerşen’e Ziyaret

Macaristan İstanbul Başkonsolosu Dr. Attila Pinter ve Başkonsolosluk Ticaret Ataşesi Miklos Bujaky, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Kahveci TOKİ Kuralarında Çıkan İsmin Şahsımla Herhangi Bir İlgisi Yoktur

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci'den, Hakkında Çıkan TOKİ Kuralarında Kendisine Ev Çıktığı Yönündeki İddialara Yanıt gecikmedi.

Toplam 3440 haber.