Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Gezer, Hal Esnafı Ve Galericiler Sitesini Ziyaret Etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer, Hal Esnafı Ve Galericiler Sitesini Ziyaret Etti.

Sami Er: Bu Seçimler Malatya’nın Geleceğini Belirleyecek

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Tecde Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.

Murat Aslan; Yeşilyurt'ta Sorunları Yerinde Ve Hızlıca Çözeceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Yeşilyurt'un Sorunlarını Biliyoruz, Çözmek İçin Geliyoruz.

Kızıldaş’ın Adaylığı Yargıdan Döndü

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş: Birilerinin, Arguvan’da seçim kaybetme korkusu o kadar büyümüş ki korku dağları sarmış.

Mansur Yavaş’a Kalecik’te Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Malatya'da

Vali Ersin Yazıcı, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi havalimanında karşıladı.

Başkan Seçer, Yeşil Büyüme Ve Mavi Ekonomi Çalıştayı’na Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Avrupa Birliği arasındaki ‘Yeşil Bir Gelecek İçin Liman Şehirleri Ortaklığı’ projesinin faaliyetlerinden biri olan ‘Yeşil Büyüme ve Mavi Ekonomi Çalıştayı’na katıldı.

1 yıldır neden çarşı projelerini hazırlayıp Malatyalılara sunamıyor

“Malatya deprem bölgesinde en az desteği ve katkıyı alan ildir”

Bakan Özhaseki' Ne Söz Verdiysek Yapacağız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ekibiyle birlikte geldiği Malatya'da yapımı devam eden projeleri inceledi. Malatya'yı 1 yılda ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Başkan Büyükkılıç, Memur-Sen Üyeleri İle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Kayseri İl Temsilciliği’nin birbirinden değerli üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın’dan İstişare Vurgusu

STK temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket ederek, yol haritalarını ona göre belirleyeceklerini kaydetti.

Gezer Darende İlçesinde Halkın Sorunlarını Dinledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Darende ilçesinde esnafları ziyaret ederek yapacakları projeleri anlattı.

Çiftlikköy Halkından Seçer’e Yoğun İlgi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Çiftlikköy Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi, esnafa ‘Hayırlı İşler’ diledi.

Tütüncü: Antalya’ya Hizmet Etmeye Geliyoruz

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Kaybedilen 5 yılı Antalya’ya yeniden armağan edeceğiz. Biz, Antalya’ya hizmet etmeye geliyoruz.” dedi.

Bakan Özhaseki Ve Başkan Güngör Şehit Ailesini Yeni Konutlarında Ziyaret Etti

Geçtiğimiz ay Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Müslüm Özdemir’in ailesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile ziyaret eden Başkan Güngör, “Müslüm kardeşimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz” dedi.

Malatyalıların Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gezer’e İlgisi Büyük

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Niyazi Mısri Caddesinde kurulan pazarı gezdi, esnafla kahvaltı yaptı, sohbet etti, esnafın yaşadığı sorunları dinledi.

Otobüsçü Esnafından Mansur Yavaş’a En İyisine Hep Birlikte Karar Vereceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçim öncesi Başkent esnafıyla buluşmaya, sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Genel Başkan Prof. Dr. Özdağ Türk Halkının Haklı İtirazını Dile Getiren Tek Parti Olmamızdır.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Zafer Partisi Genel Merkez heyetimizin Muğla’da gerçekleştireceği iki günlük çalışma süreci dün akşam Fethiye’de yapmış olduğumuz toplantıyla başladı.

Başkan Büyükkılıç’tan Yeni 5 Yıla Damga Vuracak Projeler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hizmet ve yatırım dolu 5 yılı geride bıraktığı Büyükşehir Belediyesi’nde yeni dönemde yeni projelerle kamuoyunun karşısına çıktı.

Toplam 3442 haber.