Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Soyer’den demokrasi vurgusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Demokrasinin Beşiği Akdeniz” paneline ev sahipliği yaptı.

AK Parti Adayı Taşkın Önceliğimiz Yeni Çarşının Ayağa Kaldırılması Olacak

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, önceliklerinin yıkılmış çarşı merkezi ile mahalleleri ayağa kaldırmak olduğunu söyledi.

Taksici Esnafından Mansur Yavaş’a Tam Destek: Her Zaman Yanındayız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçim öncesi Başkent esnafını ziyaret etmeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Gençler Sordu Başkan Büyükkılıç Gençlik Aşkıyla Cevapladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gençlik Aşkıyla Kayseri Programı’na katılarak, geleceğin teminatı olan gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Programda, gençler sordu, Başkan Büyükkılıç ‘Gençlik aşkıyla, hizmet aşkıyla’ cevapladı.

Belediye Başkanlarımız İnşallah Seçilecek Ve Sizin Paralarınızı Size Kullanacak!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Aday Tanıtım Toplantısı için gittiği Aydın’da vatandaşlarla ve teşkilatlarıyla bir araya geldi, Efeler Belediyesi’nin Kuvây-i Milliye Evi Müzesi açılışına katıldı.

Geçit Ve Taşkın Genç Girişimciler İle Buluştu

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ile Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Bayram Taşkın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Malatya Genç Girişimciler Grubu Yönetim Kurulu ile buluştu.

Seçer’den Kente Spor Tesisleri Ve Saha Müjdesi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Kente Sözümüz Var’ sloganıyla Büyükşehir tarafından düzenlenen ‘Kent Katılımı Buluşmaları’nın 6. serisinin 8. toplantısını Mersin’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin temsilcileri ile gerçekleştirdi.

Kandemir Ve Dalkılıç’tan Başkan Büyükkılıç’a Övgü Dolu Sözler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile birlikte AK Parti İl Başkalığı Seçim Koordinasyon Merkezindeki seçim çalışmaları konusunda gerçekleştirilen toplantıda buluştu.

Bayram Taşkın Malatya’yı Hep Birlikte Ayağa Kaldıracağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Av. Bayram Taşkın, “Umut ve hayallerimizi kaybetmeden hep birlikte Malatya’mızı ve Battalgazi’mizi ayağa kaldıracağız” dedi.

Kimse Yolsuzluk Ve Hırsız Yaptı Devletin Malını Peşkeş Çekti Diyemedi

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Şubat Ayı İlk Toplantısı Yapıldı

Malatya İspendere Göleti yatırımında EKAP'a Girildi

AK Parti Milletvekili Tüfenkci ' 2003-2024 yılları arasında Malatya'da toplam 22,9 Milyar TL yatırım yapılarak, 101 adet tesis hizmete alındı'

Yıldırım Neyi Bekliyorlar Bu Bekletme Malatyalılara Bir Ceza Mıdır?

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Yeniden Refah Partisi olarak Küçük Sanayi Sitesi’nde yerinde dönüşümünü savunuyoruz, esnafımızın bu haklı talebini destekliyoruz.” dedi.

Başkan Büyükkılıç: Gündüzü De Geceyi De Verimli Bir Şekilde Değerlendiriyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmaları gecenin geç saatlerine kadar sürdürüyor.

Genel Başkan Akşener Yerel Seçimlerden Başlayarak Bayraği Devralacağiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Mansur Yavaş Türkiye Mühendis Ve Mimar Odaları Birliği İle Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Teoman Öztürk Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ile buluştu.

Sami Er: Malatya'yı Malatyalılarla Birlikte Yöneteceğiz

İnönü Üniversitesini ziyaret eden Er, “Her alanda üniversitemizle istişareli çalışacağız”

İyi Parti Doğanşehir'de Seçim Bürosunu Açtı

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Doğanşehir Belediye Başkan Adayını tanıtarak seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Seçer, Çilek Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz ilçesine bağlı Çilek Mahallesi Semt Pazarı’nı ziyaret ederek Çilek Mahalle halkıyla buluştu. Pazar ziyaretinde vatandaşlardan sık sık hizmet teşekkürü duyan Seçer, gelecek dönemde de hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Fendoğlu'ndan Maliye ve Çalışma Bakanlarına Vergi ve Prim Çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Mücbir sebep döneminde ertelenen birikmiş vergi-prim borçlarının taksitlendirilmesi konusunda kolaylık sağlanmaması hâlinde özellikle esnaf, tüccar ve sanayici çok zor durumda kalacaktır; teşvikleri yanacak, birçok esnafımız cezalı duruma düşecektir” diyerek, Maliye Bakanı ve Çalışma Bakanına çağrıda bulundu.

Toplam 3392 haber.