Deprem bölgesi Malatya'da kamu yatırımları hızla ilerliyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da kamu yatırımlarına devam edildiğini ifade ederek, Çevik Kuvvet-Özel Harekat Müdürlüğü, Arguvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kademe Binası gibi projelerin 2024 yılı yatırım programına alındığını söyledi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nu  ziyaret etti. 


6 Şubat depremlerin de etkilenen Malatya’nın imar ve ihyası için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’nu  ziyaret ederek, depremlerde etkilenen İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Çevik Kuvvet-Özel Harekat Müdürlüğü hizmet binası projelerini görüştü.


Görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan  Milletvekili Ölmeztoprak, İçişleri Bakanlığı yatırım programında ye alan projelerde  Arapgir İlçe  Emniyet Müdürlüğü lojmanlı Hizmet Binası'nda geçici kabul gerçekleştiğini belirterek,  Hekimhan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında devam eden çalışmalarda fiziki gerçekleşmenin yüzde 18 seviyesinde olduğunu kaydetti.


Yeşilyurt Sanayi Polis Merkezi Amirliği hizmet binasındaki fiziki gerçeklemenin  ise yüzde 28 seviyesine ulaştığını aktaran Milletvekili Ölmeztoprak,  “Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü yapım ihalesi 27 Aralık’ta 2023 gerçekleşti ve süreç devam ediyor. Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Malatya Polis Okulu projeleri 2024 yılı ilk yarısında inşaat aşamasına geçiyor. Malatya Bölge Özel Harekât Müdürlüğü binasında geçici kabul gerçekleşti. Polis evi binası yüzde 60  fiziki seviyede, Sümer Polis Merkezi Amirliği geçici kabulü yapıldı.” İfadelerini kullandı


Yeşilyurt ve Akçadağ Hükümet Konakları içinde çalışmaların sürdüğünü belirten Milletvekili Ölmeztoprak,  “Çevik Kuvvet-Özel Harekat Müdürlüğü, Arguvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kademe Binası gibi projeler 2024 yılı yatırım programına alınmıştır ve yatırım teklifleri yapılmıştır. Malatya'mıza sağlanan kesintisiz desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ile İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN