Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan Anlamlı Etkinlik

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekipleri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla görme engellilere yönelik bir etkinlik düzenlendi.

Kayseri 4. Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor

Büyükşehir Belediyesi, kütüphaneler şehri Kayseri’de, önceki yıllarda Türkiye’nin ziyaretçi rekoruna sahip kitap fuarlarından olan ve alanında örnek gösterilen 4. Kitap Fuarı’nın kapılarını 3 Aralık Cuma günü saat 14.00’te açıyor.

Hanri Benazus’dan anlamlı bağış

Yazar ve iş insanı Hanri Benazus, binlerce fotoğraftan oluşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk koleksiyonunu İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağışladı.

Bu yıl ki Festivalin teması Arslantepe

Sunuculuğunu Özlem Yıldız’ın yaptığı Basın Toplantısı öncesinde Uluslararası Malatya Film Festivali’nin gelişimini gösteren ve Malatya’nın tanıtımının yer aldığı sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Yeşilyaka Ortaokulu 8.ci TÜBİTAK 4006 Bilim fuarına Ev sahipliğinde Gerçekleşti

8.ci TÜBİTAK 4006 Bilim fuarı Malatya’nın önemli eğitim kurumlarından Yeşilkaya Ortaokulu ev sahipliğinde yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesi Dünya Helal Zirvesinde

“7. Dünya Helal Zirvesi ve 8. İİT Helal Expo Fuarında Yeşilyurt Mutfağına Yoğun İlgi”

Soyer Travel Turkey İzmir Fuarı 2022 dünya ve Türkiye turizminin rotasını belirleyecek

Türk fuarcılığının başkenti İzmir, 2-4 Aralık tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi'nde bir araya getirecek.

Başkan Böcek 11. Resort Turizm Kongresi’nde

“Turizm geliştirme ajansı paylarından ve konaklama vergilerinden yerel yönetimlere kaynak aktarılmalı”

Sütçü İmam’ı Rahmetle Anıyoruz

Sütçü İmam’ın vefatının yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hürriyet aşkını şuurlarımıza nakşeden, Milli Mücadele kahramanımız Sütçü İmam’ı rahmetle, şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Sanatçılardan Kızılay’la Kız Çocuklarının Eğitimine Destek

Türk Kızılay İstanbul Büyükşehir Kadın Başkanlığı’nın düzenlediği kız çocuklarına burs yardımı etkinliğine sanatçılardan destek yağdı

Başkan Soyer'den Delice Network üyelerine Terra Madre daveti

2022’de uluslararası gastronomi fuarı Terra Madre Anadolu’ya ev sahipliği yapmaya hazırlanan İzmir Büyükşehir Belediyesi, fuar öncesi İzmir'in yerel lezzetlerini dünyayla buluşturmaya başladı.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı Çalıştayı Düzenlendi

2022-2025 yıllarını kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Malatya 2. Eylem Planı Çalıştayı Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş’un katılımı ile ilimizde düzenlendi.

Latif Doğan'dan Doğanşehir'e Taziye Evi

Doğanşehir'e taziye evi yapılması için Belediye Başkanı Durali Zelyurt ile Sanatçı Hayırsever Latif Doğan arasında protokol imzalandı.

Gece Gündüz Demeden Çırpınan Bir Belediyecilik Anlayışı Uyguluyoruz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İstanbul’da dördüncüsü gerçekleştirilen Kayseri Mantı Festivali’nde yaptığı konuşmada, “Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi dışlamadan, inancı, felsefesi, yaşantısı ne olursa olsun bağrımıza basarak, gece gündüz demeden koşturan, çırpınan bir belediyecilik anlayışı uygulamaya özen gösteriyoruz” dedi.

Başkan Çınar İle ‘Aşk Yolunda’ Filminin Oyuncuları Söyleşi Etkinliği Düzenledi

“Film Sektörünün Dikkatini Çekecek Doğal Bir Platoya Sahibiz”

Malatya Kent Konseyi Gençler İçin Sosyo-İletişim Projesini Başlattı

Malatya Kent Konseyi üniversite öğrencilerinin ve fotoğraf severlerin sosyal, kültürel, tarihsel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Sosyo-İletişim Akademisi” isimli bir proje başlattı.

Battalgazi'ye 5 Bin Metrekarelik Yeni Bir Park Daha Kazandırıldı

Battalgazi İlçesinin her alanda hak ettiği değere kavuşması için gece gündüz demeden çalışan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Battalgazi'yi güzelleştirmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz.' dedi.

Battalgazi Belediyesi’nin ‘Tam Bana Göre Festival’inde Açtığı Stanta İlgi Yoğun Oldu

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Başkent Millet Bahçesi’nde gençlere yönelik düzenlediği ‘Tam Bana Göre Festival’de yer alan Battalgazi Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

Covıd-19’a Karşı Vücudu Güçlendiren Festival!

20 Kasım 2021 Büyük bir ilgiyle takip edilen Cumartesileri yapılan İstanbul Festivali, Covid-19 nedeniyle alınan önlemler kapsamında 20 Kasım Cumartesi günü tüm dünyaya ONLINE olarak sunulacak.

Toplam 890 haber.