Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Görme Engelli Çiftin En Mutlu Günü

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, engellilerin ve engelli ailelerin sosyal, kültürel anlamda destek olmak aynı zamanda ihtiyaç sahibi engelli ve engelli ailelerine destek olmak amacıyla yapmış olduğu çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Turizmin Değişmeyen Rotası: Travel Turkey İzmir

Türkiye’de turizm sektöründe düzenlenen ilk sanal fuar olarak tarihe geçen ve 2021 yılı için turizmde yeni dönemin rotasını çizen Travel Turkey Fuar ve Kongresi, sektöre fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Yunus’un Söylediği Sergisi Ziyaretçilerini Bekliyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde düzenlediği “Yunus’un Söylediği” adlı resim sergisi 1 Aralık Çarşamba gününe kadar ziyarete açık.

Başkan Soyer BM İklim Konferansı için Glasgow’a gidiyor

Dünya Belediyeler Birliği Encümen Üyesi, Sürdürülebilir Kentler Ağı Küresel Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yarın İskoçya'nın Glasgow kentinde süren 26. BM İklim Değişikliği Taraflar Konferansı'na (COP26) katılacak.

Hacı Bektaş-I Veli Bu Ülkenin Çimentosudur

UNESCO tarafından 2021 yılının Hacı Bektaş-ı Veli Yılı olarak kabul edilmesinden dolayı Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği organizasyonunda ve Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Birlik Vakfı Malatya Şubesi, Malatya Gazeteciler Cemiyeti, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti ile Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı işbirliğinde “Hacı Bektaş-ı Veli ve 21. Yüzyıla Mesajı” konulu bir panel programı düzenlendi.

Edebiyatın Başkenti Kitap Fuarı’nda 250 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Edebiyatın Başkenti Kitap Fuarı’nda 250 Bin Ziyaretçiyi Ağırladı

Kültür Yaşam Derneğinden Resim Sergisi

'Şehrimizin Hafızasını Canlandırıyoruz' Konulu Sergisi Açıldı'

Eski sanayi sitesi Beijing Kış Olimpiyat Parkı’na dönüştü

Beijing Kış Olimpiyatları’nın 100 günlük geri sayımı dolayısıyla Beijing Kış Olimpiyat Parkı dün resmen açıldı.

Başkan Güder'den Öğrencilere Altın Öğütler

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin yurtlarında kalan üniversite öğrencileriyle düzenlenen söyleşi programında bir araya gelerek, öğrencilere 'Ufkunuzu geniş tutun' tavsiyesinde bulundu.

Başkan Böcek Turizm Fuarı’nda

Antalya Turizm Fuarı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Deniz, kum, güneş destinasyonu dışında Antalya’yı kültür, sanat ve alternatif turizm çeşitlerinin varlığıyla zenginleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Dünyaca Ünlü Yazardan Yeni Kitap: Bilgelik

Kitapları 73 dile çevrilen, 79 eşsiz eserin dünyaca ünlü yazarı Akif Manaf’ın, yeni kitabı “Bilgelik Nedir ve Nasıl Bilge Olunur?” raflardaki yerini aldı.

Başkan Güder Her Daim Öğrencilerimizin Yanındayız

İnönü Üniversitesi bünyesinde kurulan Ombudsmanlık Topluluğu Üyeleri, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin tarihi ve kültürel yerlerini gezerek, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi.

Okul Tıraşı Ekibi İzleyiciyle Buluştu

9. Boğaziçi Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alan “Okul Tıraşı” filminin ekibi, 24 Ekim Pazar günü, Atlas 1948 Sineması’nda gösterim sonrasında gerçekleştirilen söyleşide izleyiciyle buluştu.

Kadın Üretici Kooperatifleri Buluşmaları Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından belirli zaman aralıkları ile gerçekleştirilen Kadın Üretici Kooperatifleri Buluşmaları tüm hızıyla sürüyor.

Soyer Yörüklük Sürdürülebilir Yaşamın Ta Kendisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Buca Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 9’uncu kez organize edilen Yörük Türkmen Şöleni Buca’da renkli görüntülere sahne oldu.

Büyükşehir Gaziantep’in Eğitim Kültür Ve Sanat Yapısını Geliştiriyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) iş birliğinde kentteki kültürel ve sanatsal faaliyetleri hızlandırmak için “Yeni Medya Akademisi”, “Kültür ve Sanat Akademisi” ve “İletişim Müzesi” kurulacak.

Başkan Büyükkılıç’tan Takdir Toplayan Glütensiz Kafe’ye Ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dışarıya bağımlı kalmadan glütensiz tüm ürünlerin kendi üretimini yapan İç Anadolu Bölgesi’nde tek kafe olan Glütensiz Kafe’yi ziyaret ederek, ürünleri inceledi.

Büyükşehir, 27 Milyon Fidan Hedefi İçin Desteğini Sürdürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep’in Kurtuluşu’nun 100’üncü yılı dolayısıyla başlatılan 27 milyon fidan hedefi için yeni sezonun ilk fidan dikim törenini Çakmak Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Başkan Seçer Yumuktepe’nin Mersin’e Yaraşır Bir Arkeopark Olması İçin Kararlıyız

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 9 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Yumuktepe Höyüğü’nde 28 yıldır kazı başkanlığı yapan Prof. Dr. Isabella Caneva onuruna bir veda etkinliği düzenledi.

Toplam 878 haber.