Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Tunç Ve Karababa Ailesinin Mutlu Günü

Malatya Platformu Genel Başkan Yardımcısı Sami Tunç'un Uzman Çavuş Olarak Görev Yapan Oğlu Selman Ve Yağmur Çifti Düzenlenen Muhteşem Bir Düğünle Dünya Evine Girdiler.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali,

Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nda Heyecan Başladı!

Fotoğraf Yarışmasına Katılan Eserler Değerlendirilmeye Başlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Malatya’da Yaz” adlı ulusal fotoğraf yarışması değerlendirmelerine başlandı.

Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik Konulu Söyleşi Yapıldı

16-22 Eylül tarihleri arasında ‘Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ temasıyla kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Park AVM’de ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ konulu bir söyleşi düzenlendi.

Gastronomi Paneli Düzenlendi

17 Eylül Cuma günü açılışı yapılan ve birbirinden farklı birçok panel, konferans, sergi, Defile ve Gastronomi programlarının düzenlendiği ‘Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşmaları’ kapsamında son olarak Gastronomi Paneli düzenlendi.

Arslantepe Buluşmaları, Merve Özbey Konseriyle Sona Erdi

Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşmaları kapsamında 17-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler Merve Özbey konseriyle sona erdi.

Arapgir İlçesinde 19 Eylül Gaziler Anma günü Kutlandı

Arapgir İlçesinde 19 Eylül Gazileri Anma günü münasebetiyle program gerçekleştirildi.

Arapgir’de Trekking Keyfi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından başlatılan “Fırat Turu” Projesi kapsamında Malatya’ya gelen turistlerin altı günlük tur programlarının beşinci gününde Arapgir’de düzenlenen trekking turuna Malatya Valisi Aydın Baruş da katılım sağladı.

Temeli Atılan Camii Abdal Halil Ağa’nın Adını Yaşatacak

Kahramanmaraş’ın kurtuluş mücadelesi kahramanlarından Abdal Halil Ağa’nın adını yaşatacak camii temel atma törenine katılan Başkan Güngör, “Bugün Doğukent’imize Abdal Halil Ağa Din Bahsi Camii’nin temel atma törenini gerçekleştirdik.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ödül aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl 12’incisi düzenlenen “Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması”nda üç ödül birden kazandı.

Kuluncak Standına Büyük İlgi

Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe buluşmaları kapsamında İnönü Kapalı Çarşı üzerinde açılan statlar büyük ilgi görürken en büyük ilgiyiise Kuluncak Belediyesinin açmış olduğu stand gördü.

Foto Akademi Sergisi Açılışı Yapılsı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Tarihteki Birliktelik Bizi Bir Araya Getiriyor’

Arslantepe Buluşması Sergi Açılışı Yapıldı

Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması etkinlikleri kapsamında İnönü Kapalı Çarşı üzerinde sergi açılışları yapıldı.

Battalgazi Belediyesi Tanıtım Standı Açtı

Battalgazi Belediyesi tarafından, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Arslantepe Höyüğü'nün daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla Malatya’da düzenlenen "Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması" kapsamında tanıtım standı açıldı.

Arslantepe Buluşmaları Başladı

Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşmaları Başladı

Ankara Kent Konseyi İşaret Dili Öğreniyorum Projesine Ev Sahipliği Yaptı

Ankara Kent Konseyi (AKK) ve EGO Genel Müdürlüğü, işitme engelli vatandaşların iletişim kurarken yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek ve bu sorunları en aza indirgemek amacıyla “İşaret Dili Öğreniyorum Projesi”ni hayata geçirdi.

Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Başladı

Malatya’da, ‘Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ temasıyla 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri başladı.

Gürkan: Arslantepe Malatya’nın Tanıtımına Büyük Katkı Sağlayacak

17-18-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması tanıtımı amacıyla basın toplantısı düzenlendi.

Büyük Üstad İle Söyleşi Sevgi Gücü

Sevgi gücü sayesinde hem bireysel hem de küresel düzeyde tüm yıkıcı patlamalar ve çatışmalar durdurulabilir.

Toplam 877 haber.