Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Başkan Ali Evren de İşyeri Ticari Araç Edindirme Kredi Limitleri Artış Müjdesi

Malatya Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Yaptığı Açıklama Söyle

ABD’ye gıda ihracatımızda yüzde 65’lik artış

Doğal ve Organik Ürünler Pazarındaki Trendler Yakın Takibimizde

2021-2027 Yıllarını Kapsayan Ipard Iıı Programı Avrupa Komisyonu Tarafından Onaylandı

2021-2027 yılları arasında uygulanacak IPARD III Programı, Avrupa Komisyonu tarafından alınan kararla kabul edildi. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından Yönetim Otoritesi görevi üstlenerek hazırlanan IPARD III Programı, önümüzdeki 7 (+3) yıl boyunca yürürlükte kalacak.

İnşaat Faaliyetlerindeki Hareketlenmeye Rağmen Sektörün Beklentisi Düşük Seyrediyor

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) her ay açıkladığı Hazır Beton Endeksi ile Türkiye’de inşaat sektörü ve bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durumu ve beklenen gelişmeleri ortaya koymaktadır.

İhracatçılar Türkiye İhracatına 4 Yıl Süreyle Yön Verecek Kadroları Seçecek

Türkiye’ye 2021 yılında 225 milyar doların üzerinde döviz kazandıran, 2022 yılı için 250 milyar dolar ihracat hedefleyen sayıları 103 bini aşan ihracatçılar, 2022-26 yılları arasında Türkiye’nin ihracatına yön verecek kadroları belirlemek için Nisan ayında sandığa gidiyor.

Başkan Sadıkoğlu Muhtarlarımız, Şehrimizdeki Sosyal Dengenin Mimarlarıdır

Malatya Muhtarlar Derneği ziyaretinde konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Şehrimizde sosyal dengenin sağlanmasında muhtarlarımızın gösterdiği gayrete şahidiz” dedi.

ICCI 2022, 16-18 Mart Tarihlerinde Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor!

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük uluslararası enerji fuarı ICCI – Uluslararası Enerji ve Çevre Fuar ve Konferansı, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Fatih Dönmez’in katılımı beklenen açılış protokolüyle, 16-18 Mart tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Malatya TSO’da hafriyatçı ve iş makinecilerin sorunları konuşuldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda hafriyat ve iş makinecileri sektörünün sorunları konuşuldu.

Şubatta Malatya Havalimanı'nda 45.604 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı'nın 2022 yılı Şubat ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Sadıkoğlu Esnaf Odalarını Önemsiyoruz

Göreve seçilen esnaf odası başkanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Esnaf odalarını önemsiyoruz.

E-imzada yapay zeka dönemi

1 Mart 2022 itibarıyla elektronik imza alma sürecindeki kimlik doğrulama adımı uzaktan da yapılmaya başladı. E-GÜVEN Kimlik Doğrulama uygulaması üzerinden, herhangi bir yere gitmeden kimlik doğrulama gerçekleştiriliyor.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Malatya Vergi Dairesi Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı görevine atanan Ahmet Balıkçı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Oda üyelerinin vergi dairesi özelinde karşılaştığı sorunları iletti.

Cep telefonu satışı yapan esnafların talepleri için dosya hazırlandı

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, market, AVM ve teknoloji mağazalarında müşterilere cep telefonu ve diğer satışlarda tanınan bireysel kredi kullandırma imkanı ve taksitlendirme uygulamasının cep telefonu ve teknolojik ürün satan küçük esnaflar içinde gerçekleştirilmesi istedi.

Esenlik'te yağ satışları devam ediyor

Malatya'nın yerel Zincir Marketi Esenlik’te yağ satışları devam ediyor.

ABB’den Bir Sınav Desteği Daha: 15 Bin 778 Gencin Yks Ücreti Yatırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan öğrencilerin sınav ücretini bu yıl da karşıladı.

EİB MODEKO’nun çekim merkezi

İhracatta 2023 yılı için belirlediği 6 milyar dolar ihracat hedefine emin adımlarla ilerleyen, 2021 yılında 3,5 milyar dolardan fazla dış ticaret fazlası veren Türk mobilya sektörü, İzmir MODEKO Fuarı’nda yeni nesil mobilyalarını tanıtırken, Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği MODEKO’daki etkinlikleriyle fuarın çekim merkezi konumunda.

Başkan Sadıkoğlu, ölçü ve tartı aletleri cezalarına “Af” istedi

Ölçü ve tartı aletleri için kesilen fahiş cezalara dikkat çeken Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, önce deprem ardından pandemi sürecinde kepenk kapatan esnafa kesilen cezalar için af talep etti.

EİB’den şubat ayında 1 milyar 442 milyon dolarlık ihracat

Ege İhracatçı Birlikleri, şubat ayında yüzde 23’lük artışla 1 milyar 442 milyon dolarlık ihracata imza attı. EİB’nin 2020 yılı şubat ayında Türkiye’ye kazandırdığı döviz tutarı 1 milyar 168 milyon dolardı. EİB tarihindeki en başarılı şubat ayı performansını ortaya koymuş oldu.

Başkan Sadıkoğlu Muhasebeciler Resmi Kurumlarla Aramızda Köprü Görevi Görüyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti.

Toplam 1351 haber.