Ekonomi

Ekonomi Haberleri

KOSGEB’in Hızlı Destek Programına başvuru nasıl yapılır?

Malatya TSO Eğitim Akademisi’nde konuşan KOSGEB Malatya Müdürü Murat Seki, salgından etkilenen mikro ve küçük işletmelerin KOSGEB’in Hızlı Destek Programından nasıl faydalanacağını anlattı.

Büyükşehir’den Yeni Bir Hamle Yatırım Daha: Yavru Alabalık Üretim Tesisi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi kentte balıkçılık sektörünü yakından ilgilendiren yeni bir tesisi daha hayata geçirdi.

Büyükşehir’le 2021 Mersin’de Tarımın Yılı Oldu

Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında da hayata geçirdiği projelerle Mersin’de tarımı, hayvancılığı ve çiftçiyi destekleriyle kalkındırdı.

Malatya Akçadağ Suçatı Sulaması Koruyucu Tedbirleri Yapımı İşine Ait Sözleşme İmzalandı

Malatya Akçadağ Suçatı Sulaması Koruyucu Tedbirleri Yapımı işine ait sözleşme, 11.01.2022 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürü Vekili Hacı AKGÜL ile yüklenici Güler İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. arasında imzalandı.

Akaryakıt Zamları E-Ticarete İlgiyi Artırdı

Orta mesafedeki markete özel araçla gidiş geliş maliyeti 20-50 TL’yi bulunca, ücretsiz kargo avantajına sahip online alışverişe ilgi arttı.

Mansur Yavaş Bir Sözünü Daha Tutuyor: Çiftçiye Mazot Desteği

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçim öncesi verdiği sözleri birer birer yerine getiriyor.

Aralık Ayında Malatya Havalimanı’nda 49.717 Yolcuya Hizmet Verildi…

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2021 yılı Aralık ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Zelyurt'tan Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren'e Ziyaret

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Kooperatif Başkanı Ali Evren'i makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

‘DSİ Olarak Vatan Topraklarını İhya Etmeye Devam Ediyoruz’

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü 11. Kalkınma Planı ve Tarım Şurası kararları doğrultusunda Bölgesel Kalkınma projeleri olan GAP, KOP, DAP ve DOKAP başta olmak üzere sulama yatırımlarını hızlandırarak verimli topraklarımızın bereketine bereket katmaya, ülkemizi su yatırımları ile ihya etmeye devam ediyor.

Halkbankası Merkez Şube Müdürü Tekin'den Malatya ESKKK'ye Ziyaret

Halk Bankası Merkez Şube Müdürü Hürriyet Tekin beraberinde Kooperatif ve Krediler Yetkilisi Ramazan Ercan ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren'e makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Baro Başkanı Demez'den ESKKK Başkanı Evren'e Ziyaret

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kurulu üyelerine iadeyi ziyaret bulundu.

Başkan Sadıkoğlu TSO Üyelerinin Taleplerini Bakan Nebati’ye Sundu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile bir araya gelen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimizin yaşadığı ekonomik sıkıntıları ve talepleri dosya halinde sunduk” dedi.

Halkbank Bölge Koordinatörü Koramaz'dan TESKOMB Bölge Başkanı Bayram'a Ziyaret

Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz beraberinde Pazarlama Müdürü Ahmet Turan Başer ile birlikte Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram'a nezaket ziyaretinde bulundular.

MÜSİAD Ekonomi Anketi Sonuçları Açıklandı:

Üretici, Sanayici Ve Yatırımcılar 2022’den Umutlu

2021’E NFT VE METAVERSE Projeleri Damga Vurdu

Son yıllarda daha da popülerleşen kripto paralar, 2021 yılında 252 bin 869 haberle medya gündeminde yer alırken, NFT ve Metaverse projeleri geçtiğimiz yıla damgasını vurdu.

Başkan Evren' Kobilerimize Vermiş Olduğunuz Destekten Dolayı Teşekkür Ederim'

Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz ve Bölüm Müdürü A. Turan Başer Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge birliği Başkan vekili Ali Evren ve ESKKK Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Özbek'i Ziyaret Etti.

Pandemide Türkiye’nin Cazibe Merkezi Olması İhracatta Rekor Getirdi

İnsanların pandemiyle birlikte rahat giysilere yönelmesi Türk moda endüstrisini ihracatta rekora koşturdu.

Türkiye’den 2021’de 9 milyar 156 milyon 524 bin dolarlık Hububat Bakliyat İhracatı

Türkiye genelinden 2021 yılında bir önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 25,57’lik artışla toplam 9 milyar 156 milyon 524 dolarlık Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri ihracatına imza atıldığını ifade eden TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya ihracatçıları kutlayarak “Büyük zorluklar yaşanmasına rağmen ihracat için yılmadan usanmadan var gücümüzle çalışarak 2021 hedeflerini başardığımız bir yılı geride bıraktık” dedi.

Başkan Sadıkoğlu 425 Milyon Dolar İle İhracatta Tarihi Rekor Kırdık

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre; Malatya’dan 2021 Aralık ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 82 artışla 53 milyon 278 bin dolar ihracat gerçekleştirildi.

Toplam 1351 haber.