Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Kredi Başvurusu Yapmadan Önce Bilmeniz Gereken 4 Detay!

2021 itibariyle bireysel ve ticari kredi taleplerine olan başvuru sayısı önemli ölçüde artış gösterdi. Bankalar tarafından konut, taşıt, sağlık ve ihtiyaç gibi farklı konularda gerçekleşen başvurular sonucunda milyarca liralık kredi kullanımı sunuldu.

Mersin Büyükşehir, Halk Kart’la Yerel Esnafa Da Destek Oluyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 yılının Ekim ayında başlattığı Halk Kart hizmeti sayesinde Mersinli esnafın kasasına 26 ayda toplam 33 milyon 406 bin TL girdi.

Başkan Soyer, Shoexpo öncesi ayakkabı sektörüyle buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2022’de 48’inci kez düzenlenecek Shoexpo-Ayakkabı ve Çanta Fuarı için Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'nde yapılan tanıtım toplantısına katıldı.

Türkiye’nin En Ucuz Pastörize Sütünü Eskişehirliler İçiyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çiğ süt alım fiyatları ile üretim maliyetindeki ciddi artışlara rağmen, Türkiye’ye örnek olan projesi Halk Süt’ü kâr amacı gütmeden Eskişehirlilerle buluşturmaya devam edecek. Yeni düzenleme sonrası 5 litrelik pastörize sütün litre fiyatı 6,6 lira, 3 litrelik sütün fiyatı ise 7 lira olarak belirlendi.

EGİAD Üniversitelerle Yola Devam

Daha önce de Dokuz Eylül Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile de iş birliği protokolü imzalayan Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Uşak Üniversitesi ile de iş birliği protokolü imzaladı.

Malatya TSO mükemmeliyet merkezine dönüşüyor

TOBB’un önerisiyle 365 Oda-Borsa arasından seçilen 21 Oda-Borsa Mükemmeliyet Merkezi olarak hizmet verecek. Bu odalardan biri de Malatya TSO oldu.

Malatya Havalimanı'nda 85.242 Yolcuya Hizmet Verildi…

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı'nın 2021 yılı Kasım ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Mahsum Altunkaya; Bütün Dünyada Pandeminin Yanı Sıra Küresel Bir Kuraklık Yaşanıyor

“Pandemi ve küresel kuraklık insanlığı adeta tehdit ederken tedarik zincirinde yaşanan sorunlar ürün fiyatlarının sürekli yukarıya çıkmasına neden oluyor”

Ege Gastronomi projesi için iş birliği protokolü imzalandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Borsası ile Ege Gastronomi projesi için iş birliği protokolü imzaladı.

Büyükkılıç Kayseri Ticaretin Ve Sanayinin Üssü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği tarafından düzenlenen Kayseri’deki Yeni Yatırımları Değerlendirme, 4. OSB Hakkında Bilgilendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Kayseri’nin ticaretin ve sanayinin üssü olduğunu belirterek, ülkede yatırımlarla anılan, istihdama fırsat veren bir anlayışın ve gayretin içerisinde olduklarını söyledi.

Engelsiz Yaşam, Artık Elektriğini Güneşten Alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kurulan Güneş Enerjisi Santral Açılışı ve Güneş Enerjisi Projelerinin Finansman Paneli için tören düzenlendi.

Başkan Soyer, turizm sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi

“Turizmin gelişmesi için her türlü desteği vereceğiz”

Dünyanın En Pahalı Şehirleri Belli Oldu

2021 yılı dünya yaşam maliyeti endeksi belli olurken, dünyanın en pahalı şehri ilk kez İsrail’den Tel Aviv oldu. Dünyanın en pahalı ilk 20 şehri sıralamasının büyük çoğunluğununAvrupa ve Asya ülkelerinden oluştuğu kaydedildi.

Yaş Meyve Sebze Ve Meyve Sebze Mamulleri İhracatçılarından Hollanda Ve Belçika Atağı

Hollanda ve Belçika’ya 1 milyar dolar ihracat hedefi koydular

Malatya’dan ihracat rekoru

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz ihracat rakamı, tarihimizin en yüksek aylık ihracatı olarak gerçekleşti” dedi.

Güneydoğu’dan Tüm Zamanların En Yüksek Aylık İhracatı Geldi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Kasım ayı Bölge ihracatına ilişkin rakamları kamuoyuyla paylaştı.

Zeytin Ağaçları Meyvesini Verdi, Büyükşehir Değerlendirdi

Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanlarında yetişen zeytinleri de değerlendiriyor. Zeytinleri toplayarak zeytinyağına dönüştüren Büyükşehir, Aşhane’de pişirdiği yemeklerde leziz zeytinyağlarını kullanıyor.

MÜSİAD Vizyoner’21, 22 Aralık’ta İstanbul’da Gerçekleşecek

Türkiye ve dünyadaki saygın konumunu giderek yükselten, mahalli ve evrensel değerleri gözeterek iş dünyasına geleceğe yönelik çözümleriyle rehberlik eden Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD), iş dünyası ve kamuoyunda ilgiyle takip edilen etkinliklerine devam ediyor.

Malatya Darende Ayvalı Göleti Ve Sulaması İnşaatı Çalışmaları Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Malatya iline yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.

Toplam 1351 haber.