Ekonomi

Ekonomi Haberleri

2021 İzmir Tarımı’nın atılım yılı oldu Üretici kooperatiflerinden 164 milyon lirayı aşan alım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Başka Bir Tarım Mümkün” vizyonu doğrultusunda bu yıl üretici kooperatiflerinden 164 milyonu aşan alım yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer duyurdu: Üniversitelilere öğrenim desteğinin ilk kısmı yatırıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ihtiyaç sahibi 5 bin aileye, üniversitede öğrenim gören çocukları için verilen öğrenim desteğinin ilk kısmının yatırıldığını duyurdu.

Başkan Sadıkoğlu 2022 Yılında Daha Güçlü Adımlar Atacağız

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın Aralık ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Hasan Özkan başkanlığında düzenlendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Selçuk'a 77 milyon liralık yatırım

Soyer: “Selçuk İzmir'in gözbebeği”

İzmir’in Tarım Ürünleri Listesine Kumkuat Eklendi

“Altın portakal” kumkuat İzmir’de üretilmeye başlandı

Toplu ulaşım ücretlerinde yeni tarife İzmir’de öğrenciye zam yok

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi kararıyla kentte toplu ulaşım araçlarına biniş tarifeleri yeniden düzenlendi.

6 Milyona Yakın E-Sertifika Üretildi

BTK, 2021 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin Pazar Verileri Raporu’nu yayımladı. Üretilen e-imza sayısı 5 milyon 220 bin 820’ye yükseldi.

Malatya 6. bölge teşviklerinden yararlanmaya devam edecek

Malatya’nın, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında 6. Bölge desteklerinden faydalanma süresinin uzatıldığını bildiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Taleplerimize olumlu karşılık veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya’mız adına teşekkür ediyorum” dedi.

Esenlik Marketlerinde 320 Kalem Üründe İndirimler Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik Marketlerinde,28 Aralık Salı gününden itibaren 320 üründe # ile B oranında indirim uygulaması başladı.

Esenlik Marketlerden Dev İndirim

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Anonim Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü, 28 Aralık Salı gününden itibaren 320 üründe yeni bir indirim kampanyası başlatacaklarını söyledi.

Malatya TSO ile Diyarbakır TSO kardeş Oda oldu

Sadıkoğlu’ndan Diyarbakırlı iş insanlarına yatırım daveti

Turşu ihracatı 300 milyon dolara yükseldi

Sonbahar ve kış mevsimlerinde sofraların vazgeçilmezi doğal antibiyotik deposu turşuda Türkiye’nin ihracatı 300 milyon dolara ulaştı. Türkiye, 2021 yılında 129 ülkenin sofralarını turşuyla donattı.

'Ev fiyatları hemen düşmez'

Dövizdeki düşüşün gayrimenkul sektörüne etki edip etmeyeceği merak konusu. Henüz piyasanın netlik kazanmadığını belirten Karanbey İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özgenal kur sabit olmadığı sürece konut fiyatlarında ciddi bir düşüşün yaşanmayacağını söyledi.

Malatya Hekimhan Karadere Göleti Ve Sulaması İnşaatı Çalışmaları Devam Ediyor

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Malatya iline yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.

Türkiye Kuru Meyvede Dünya Lideri

Türkiye’nin kuru meyve ihracatında Almanya 132 milyon dolarla lider

Keskin Reis esnafı duymalı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bu konuda müjde bekliyoruz, ticari taşımacılık yapan esnafımız için yakıttaki KDV ve ÖTV kaldırılmalı, MTV oranları düşürülmeli

Trabzon hurması ihtiyaç sahipleri için hasat edildi

Taze meyve sebze ürünlerinde kayıp ve israfı azaltmayı amaçlayan “Gönüllü Son Hasat Projesi”nin son hasat etkinliğinde, üreticiler tarafından tarlada bırakılan Trabzon hurması (cennet elması), gönüllüler tarafından bahçeden toplandı ve ihtiyaç sahiplerinin sofralarında lezzet şölenine dönüştürüldü.

Güneydoğulu İhracatçılardan 98 Ülkeye Kuru Meyve İhracatı Gerçekleştirildi

Bölge İhracatçısı 11 Ayda Toplam 288 Milyon 372 Bin Dolarlık Kuru Meyve İhraç Etti Pandemi Kuru Meyve İhracatını Olumlu Etkiliyor

2022 Yılı İçin Asgari Ücret 4.250 Oldu

Türkiye'nin merakla beklediği zamlı asgari ücret belli oldu. 2022 yılında geçerli olacak net asgari ücret 4 bin 250 lira olarak belirlendi.

Toplam 1351 haber.