Ekonomi

Ekonomi Haberleri

E-imza ile hayat daha kolay

E-imza kullanım alanları her geçen gün artıyor. 5070 Sayılı Elektronik İmza Kanunu'nda tarif edilen ve ıslak imza ile aynı hukuki geçerliliğe sahip olan elektronik imza, kurumsal ve bireysel hayatı kolaylaştırıyor.

Tarım Ve Orman Bakanlığı 156 Milyon 585 Bin Liralık Destek Ödemelerine Bugün Başlıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı arılı kovan desteği, çam balı telafi desteği, damızlık ana arı desteği başta olmak üzere 7 farklı alanda yetiştiricilere toplam 156 milyon 585 bin TL tutarında destek ödemesi yapacaktır.

Gaziantep Büyükşehir’e Bağlı Tramvay Ve Otobüsler Bayram Dolayısıyla 4 Gün Boyunca Ücretisiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) bünyesinde hizmet veren tramvay ve otobüsler, Ramazan Bayramı dolayısıyla arefe günü de dahil olmak üzere 4 gün boyunca tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Malatya İlimizde 2022 Yılı Sulama Sezonu Başladı

DSİ yatırımlarının kaynağını teşkil eden su, yaşamsal öneminin yanında tüm üretim süreçlerinin ana girdilerinden birini oluşturuyor.

Esenlik Zincir Marketler vatandaşın yüzünü güldürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden olan Esenlik Zincir Marketler vatandaşın yüzünü güldürüyor.

EİB Sürdürülebilirlik Faaliyetlerini Raporlayan İlk İhracatçı Birliği Oldu

EİB Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı

ABB’NİN Nohut Tohumu Desteği Tamamlandı: Tohumlar 125 Bin Dekarlık Tarım Arazisiyle Buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’te tarım arazilerinin yeniden üretime kazandırılması ve üretimin artırılması amacıyla yerli üreticilere destek olmayı sürdürüyor.

Ege İhracatçı Birlikleri, kirazda sirke sineğine karşı 50 bin tuzak kuracak

İhracatçılar, kiraz üretiminde sirke sineğine karşı çevreye duyarlı mücadele ediyor

Başkan Sadıkoğlu, Hal Esnafı İle Bir Araya Geldi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Sebze Meyve Hali’ni ziyaret ederek, sebze ve meyve komisyoncularıyla görüştü.

Özyalın, Türkiye’de şeker üretimi sorunu yok

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, Ramazan Bayramı öncesinde piyasada şeker sıkıntısı yaşandığını belirterek, “Bakkal esnafı satmak için şeker bulamıyor.

Başkan Büyükkılıç’tan Özvatanlılara 40 Ton Nohut Tohumu Müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Özvatanlılara Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzde 75 hibeli 40 ton nohut tohumu dağıtımı yapacaklarını açıkladı.

9 ilçeye 114 milyon liralık ulaşım yatırımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin birçok ilçesinde aşırı yağışlar nedeniyle yıkılan derelerdeki taşıt ve yaya köprülerini yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

İFMİB’in yeni Başkanı Muzaffer Taviloğlu oldu:

‘Fındık ihracatında sürdürülebilirlik’

Tarım Ve Orman Bakanlığı 1 Milyar 602 Milyon Liralık Destek Ödemelerine Bugün Başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı çiğ süt, buzağı, manda, malak ve süt analiz destekleri kapsamında yetiştiricilere toplam 1 milyar 602 milyon TL tutarında destek ödemesi yapacaktır.

Egeli dericiler 2026 için 300 milyon dolar ihracat hedefi belirledi

Pandemi döneminde Türkiye’nin ilk sanal fuarını düzenleyen Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği, 2022-26 dönemi sonu için belirlediği 300 milyon dolar ihracat hedefine ulaşmak için yeni dönem çalışmalarına hızlı giriş yaptı.

Yaş meyve sebze sektöründe Rusya sevinci

Taze meyve sebze sektörü, 2021 yılında yaptığı 3 milyar 83 milyon dolarlık ihracatın 1 milyar 14 milyon dolarlık dilimini gerçekleştirdiği Rusya Federasyonu’na ihracatta yaşadığı kısıtlamaları aştı.

Tarıma 3 Ayda 25 Milyon Tl’lik 3 Bin Ton “Tohum” Desteği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2022 yılının ilk 3 ayında 25 milyon TL’yi aşkın yaklaşık 3 bin ton tohum dağıtımı yaparak, tarıma yönelik büyük destek verdiklerini açıkladı.

Sofralık zeytin ihracatı 100 bin tona koşuyor

Sofralık zeytin ihracatında 6 ayda 60 bin ton geçildi

Başkan Sadıkoğlu Kayısıyla İlgili Tüm Sektörler Desteklenmeli

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, kayısıda meydana gelen zirai donla ilgili açıklama yaptı.

Toplam 1360 haber.