Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Çin’de elektrikli şarj ünite sayısı yüzde 107 artış gösterd

Elektrikli araç satışı hızla artan Çin’de şarj istasyonlarına olan ihtiyaç ve yatırımlar da artıyor.

148 üreticiye karışık kaba yem tohumu dağıtıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Malatya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Malatya İlinde Yem Bitkileri Yetiştiriciliğinin Yaygınlaştırılması Projesi’ kapsamında ‘Karışım Kaba Yem Dağıtım’ töreni gerçekleştirildi.

Çinliler 11 ayda 6 milyon yeni enerjili araç satın aldı

Çin Otomobil Üreticileri Derneği (CAAM), yılın ilk 11 ayında Çin’de yeni enerjili araçların üretiminde ve satışında 6 milyon sınırının aşıldığını açıkladı.

Kuru meyve sektöründen TÜBİTAK ile işbirliği

Kuru meyve sektörü TÜBİTAK işbirliği ile katma değerini artırıyor

Kasım Ayında Malatya Havalimanı’nda 55.138 Yolcuya Hizmet Verildi…

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Kasım ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Başkan Sadıkoğlu: Görev Anlayışımızın Merkezinde Üyelerimiz Var

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Görev anlayışımızın merkezinde, sayıları on bini bulan üyelerimiz var” dedi.

Keskin Esnafınızdan Alışveriş Yapın, Paranız Malatya’da Kalsın, Memleketimiz Büyüsün

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, herkesi esnaf ve sanatkardan alışveriş yapmaya davet etti.

4 Afrika ülkesine elektrik üretecek olan Gouina santrali hizmete girdi

Senegal nehri üzerinde inşa edilen yeni bir hidroelektrik barajı, düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Gaziantep Büyükşehir’den Çiftçilere 110 Milyon Liralık Mazot Desteği!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin: “Şu An Yüzde 100 Hibe Mazot Desteğini Veren İlk Belediye Biz Olduk”

Dünyanın En Pahalı Şehirleri

Dünyada 172 şehir baz alınarak yapılan araştırmaya göre, yaşam maliyetleri raporu belli oldu. Şehirlerdeki kira fiyatları, yeme-içme ücretleri ve enerji ücretleri baz alınarak hazırlanan raporda dünyanın en pahalı şehri New York ve Singapur oldu.

Çin'den ikinci el araba ihracatına yönelik yeni hamle

Çin Ticaret Bakanlığı içinde Liaoning, Fujian ve Sichuan'ın da bulunduğu 14 bölgeye daha ikinci el araba ihracatı yapma izni verildiği duyuruldu.

Shanghai çıkışlı Tesla teslimatı, kasımda 100 bin rekorunu kırdı

Amerikalı otomobil üreticisi firma olan Tesla’nın Shanghai’deki fabrikasının, kasım ayında 100 bin 291 aracın teslimatını gerçekleştirerek yeni bir aylık rekora imza attığını açıkladı.

Ev sahipleri, şimdi de yılbaşı zammı istiyor

Yılbaşına sayılı günler kaldı. Bazı ev sahipleri, kontrat dönemi bitmemesine rağmen maaşlara yapılacak zamları gerekçe göstererek yılbaşında da kiralara zam istemeye başladı.

Çin’in en büyük deniz petrol sahası, elektrik üretimine başladı

Çin Ulusal Açık Deniz Petrol Şirketi’nin (CNOOC) Tianjin şubesinden verilen bilgiye göre, Çin’deki en büyük boyutlu deniz petrol sahası açık deniz elektrik projesi olan Bozhong-Kenli projesi, bugün elektrik tedariğini başarıyla sağladı.

ESKKK Başkanı Ali Evren' de Hazine Faiz Destekli Kredi Müjdesi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren” TESKOMB tarafından 25 Kasım 2022 tarihinde Antalya’da yapılan toplantıya katıldı.

EİB’ten Kasım Ayında 1 Milyar 533 Milyon Dolarlık İhracat

Zeytin zeytinyağı ihracatçılarından yüzde 175’lik rekor

Malatya’dan 48 milyon dolar ihracat

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Kasım ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Kasım ayında Türkiye’nin ihracatı geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 1,9 artışla 21,9 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Öğrenci Abonmanı Artık Tüm Hatlarda 1 Tl

Öğrenci Abonmanları, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hatlarında 1 TL oldu. Daha önce Büyükşehir Belediyesi’ne ait çok tarifeli otobüsleri kullanan ve 3 liraya yolculuk yapan öğrenciler, bundan sonra il genelindeki tüm hatlarda 1 TL’ye istedikleri yere gidebilecekler.

Keskin, Zincir marketler artık milli güvenlik sorunu olmuştur

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Yıllarca zincir marketlerin esnaf ve sanatkar için dolayısıyla ekonomi için tehdit olduğunu söylüyorduk, yanılmışız.

Toplam 1356 haber.