Yerel

Yerel Haberleri

Gaziantep Modeli İle Yaklaşık Bin Adet Bisiklet Dağıtılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Gaziantep Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Millî Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı pansiyonlu örgün ve resmi öğretim kurumları, yatılı ilköğretim bölge okulları ile özel eğitim okullarına yaklaşık bin adet bisiklet dağıtılarak park yeri yapılacak, öğrenciler sporla sağlıklı yaşama teşvik edilecek.

Başkan Soyer Genel Kurul için Strazburg’da

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin 41. Genel Kurul toplantısına katılmak üzere Strazburg’a gitti.

Toprak Analizleri Ücretsiz Yapılacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, tarafından hazırlanan proje kapsamında Malatya genelinde toprak analizlerinin ücretsiz yapılacağı duyuruldu.

Başkan Böcek Antalyalılara verdiği sözü tuttu

Raylı Sistem ilk seferine yoğun ilgiyle başladı Toplu taşımaya hızlı ve konforlu ulaşım geldi

Alt Ve Üst Yapısıyla Birlikte Sivas Caddesi Tamamen Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sivas Caddesinde yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte üst yapı çalışmalarına devam ediliyor.

Battalgazi’deki Stabilize Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediyesi, ilçedeki ulaşım yatırımları kapsamında Çolakoğlu ve Toygar mahallelerinde 7 kilometrelik stabilize çalışması gerçekleştirdi.

Başkent’te Yine Bir İyilik Hareketi: ASO 2 OSB’DEN Ankara İtfaiyesi’ne Köpük Kulesi Aracı

Büyükşehir Belediyesi yıllardır ihmal edilen Ankara İtfaiyesi’ni güçlendirmek ve Başkent’te meydana gelebilecek yangın olaylarına daha hızlı ve etkin müdahalede bulunmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Toplu ulaşımda acil eylem planı hazır

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Metro A.Ş. ve İzmir Tramvayı’nda devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin uzlaşma ile sonuçlanmama ihtimaline karşı önlem aldı.

Kale Çileği Kadınlara ve Gençlere Gelir Kapısı Olacak

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Kale Kaymakamlığı, Kale Belediyesi ve Sınırlı Sorumlu 3K Kale Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ortaklığıyla hazırlanan “Kale'de Çilek Kadın Elinde Yetişecek” projesinin düzenlenen törenle imzaları atıldı.

19 Ekim Muhtarlar Gününde Muhtarlar Buluşması Gerçekleştirildi

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Doğanşehir ilçesinde 39 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek muhtarlar gününü kutladı.

Seferihisar’daki jeotermal tesislerinde inceleme

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Valiliği’nin ortak olduğu İzmir Jeotermal A.Ş’nin Seferihisar’da kurulu tesislerini inceledi.

Başkent’te Ulaşım Atağı Sürüyor: Bağlıca Bulvarı-Çevre Yolu Bağlantısı Trafiğe Açıldı

Büyükşehir Belediyesi, Başkent trafiğinde can güvenliğini önceleyen ve trafik yoğunluğunu azaltacak ulaşım projelerini birer birer hayata geçiriyor.

Battalgazi Belediyesi İle Kayısı Araştırma Enstitüsü Arasında İş Birliği Protokolü

Battalgazi Belediyesi ile Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında tarımsal gelişime katkıda bulunmak ve bölgedeki AR-GE ve yenilikçilik kapasitelerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Büyükşehir’in İlçelerde De Sürdürdüğü Yatırım Seferberliği Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Horasan ilçesinde inşa ettiği Canlı Hayvan Pazarı ve Mezbahayı düzenlediği törenle hizmete açtı.

Başkan Soyer plaj güreşi şampiyonu Miraç Saraç’ı ağırladı

Romanya’da düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Dünya Plaj Güreşi Şampiyonası’nda birinci olan Miraç Saraç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti.

Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu'ndan Başkan Büyükerşen'e Ziyaret

Eskişehir Muhacir Dernekleri Federasyonu ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Başkan Soyer Bu Kararı Sizlerle Beraber Almak İstiyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Ekim depreminde hasar gördüğü için tahliye edilen ana hizmet binasının bulunduğu alanın nasıl değerlendirileceğini belirlemek için oluşturulan Danışma Kurulu çalışmalara başladı.

Mansur Yavaş’tan Rüzgarlı Caddesi Esnafına Ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’te esnaf ziyaretlerini sürdürerek, sorun ve önerileri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Başkan Büyükkılıç, Esnaf Ve Vatandaşla Kucaklaşmaya Devam Ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Toplam 2201 haber.